Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha
Ez aztán tetszetős görbe! Szerintem ne aggódj amiatt, hogy meleged volt. Még ha 1-2 tizedet levonnánk, akkor is szép magas a hőd! Drukkolok! :)
Plumeria
Irigyellek a hétvégi, kellemes hőmérsékletben való összebújás miatt! :) Jó lenne már úgy romantikázni, hogy ne olvadjon össze az ember a párjával. Vagyis ne a hőség miatt.
Nálam semmi izgalmas. A tegnapi nagy leesés után minimális emelkedés lett. Szkeptikus vagyok, hogy ovu miatt volt-e a leesés.
plumeria14
2013-08-07 07:36:31
Moha13,
én is pont erre gondoltam, mert ez a nagy meleg nem annyira kedvez az összebújásnak, úgyhogy nekünk pont jókor jön a lehűlés :)
Tetszik a görbéd!
Moha13
2013-08-07 07:26:35
plumeria14
Hétvégére pont lehűlést ígérnek végre, úgyhogy a meleg sem zavarja majd az összebújást...:):):)
Én ma így, de szerintem csak azért lett ilyen magas, mert melegem volt...
plumeria14
2013-08-07 07:18:16
renato,
itt az a mondás, hogy addig nem adjuk fel a reményt, amíg meg nem jön, illetve új hónap, új remény :) Igazad van, egyszer úgyis mi győzünk! Szerintem ez is felkerülhet a listára :)
Én így állok ma, hétvégén várható a peteérésem, nem ahogy a rendszer mutatja.
renato
2013-08-07 05:48:34
Azt hiszem tényleg nem kell tesztelnem. :( Egész éjjel görcsölt a hasam meg a derekam.Azt hiszem meg fog jönni.A görbém is 36.9-ről leesett 36.7-re.
Ez az első görbém,nincs hasonlítási alapom.
Köszönöm,hogy itt lehetek veletek!
Kitartás mindenkinek!!!!EGYSZER ÚGY IS MI GYŐZÜNK!!!! :)
Missy
2013-08-06 22:27:14
Moha,
le a kalappal előtted, szép hosszú lista! Köszi szépen. S ha a július csak két babát is hozott, itt az augusztus. A melegtől ne tarts, szerintem sem árthat, s sajnos már nem is tart túl sokáig.
Renato,
üdv közöttünk! Ígéretes a görbéd, szerintem még ne tesztelj! Kísérjen a kezdők szerencséje!
Kiara, ne foglalkozz a mensivel előre!
plumeria14
2013-08-06 22:16:51
renato,
szerintem, hogy biztosra menj, ne tesztelj a nemvárt előtt. A hődet csak most kezdted el vezetni? Általában hány napos a luteálisod?
renato
2013-08-06 21:51:29
Mi egy éve próbálkozunk. :( eddig semmi....de most elég szépnek látom a görbémet.Pénteken kellene megjönni de nincsen semmi előjele.Enyhe hányingeren kívül semmi.
Én is drukkolok nektek nagyon!!!!!!!
A teszt még korai lenne ugye?
Kiara
2013-08-06 21:38:51
Sziasztok!
Úgy gondolom ebből inkább mensi lesz..3 nap van még, ma enyhe mensis görcs, mell feszülés, először rózsaszínezés, majd nagyon enyhe barnázás,ami mostanra szinte teljesen elmúlt és leszakad a derekam bár ez eddig egyszer sem volt...szerintem ez inkább a nem várt mint babóka....
De a barnázást nem értem, amióta szedem a méhpempőt ( 3 hónap) azóta nem jellemző..akkor most miért, lehet rajtam már ez a csodaszer sem segít és hormonális gond van?
Én ma így :-( sajnos veszni látszik a hónap..