Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Netty9
2013-08-14 15:19:27

Veroni!

Szívből gratulálok neked! Ez valami csodálatos érzés, valóban mind a ketten ünnepeltük a házassági évfordulóinkat, nyaralás. És pár nap múlva pozitív tesztek! :)
Mi a férjemmel a felhők fölött járunk, csak mosolygunk egész nap.

Én is tartottam attól, hogy a hosszú forró autós utazás, a fürdőzés, napozás, nagy séták nem tesznek jót, nem lesz baba, de lett. Mostmár csak abban reménykedek, hogy jó helyre ágyazódott be és minden rendben van vele!
Az alhasi húzás mára már alább hagyott, de néha be be szúr. A melleim nekem sem érzékenyek, sőt egyéb tünetem nincs is, azon kívül, hogy bármelyik percben el tudok aludni. (Még jó, hogy szabadságon vagyok, itthon vagyok)

Elmondtad a férjednek? Hogy reagált, biztosan nagyon nagyon örül ő is!!! :)

Te mikorra tervezed az orvos meglátogatását?
csillka
2013-08-14 15:19:07

Jujj, de jó! Veroni gratulálok! Nagyon örülök Nektek!

Nekünk múlt hónapban volt a házassági évfordulónk, arról lemaradtunk, de augusztus végén megyünk nyaralni, hátha akkor majd nekünk is segít az! :)
Kívánom magunknak, hogy hetente legalább 3-4 pozitív tesztről értesüljünk, és akkor mindannyiunkra sor kerül!
jarókriszta
2013-08-14 15:10:08

Sziasztok Csajok!
Veroni, Netty gratulálok!!! :)Ez aztán jó hir :)Drukkolok mindenkinek.
adrienn128
2013-08-14 13:44:34

Missy, igazad van, én is épp a pozi teszt előtt kívántam nekik ezt a szép évfordulós ajándékot :) Először Nettynek, aztán pozit tesztelt, utána meg Veroninak, hogy hátha neki is bejön. És bejött :) Hát, én nem nyaraltam, és házassági évfordulóm sincsen, de reménykedem, és Adlinemnek is drukkolok nagyon :)
Missy
2013-08-14 13:31:48

Minden napra egy baba, lányok, ez csodálatos!

Netty, Veroni szívből gratulálok! Jó egészséget kívánok!

Adrienn128, a nyaralás is jó párhuzam, mindketten voltak. Én meg a házassági évfordulóban hittem, mert mindketten írták, hogy most ünnepelték, s lám!

Szóval Adrienn, Adnilem, én négyen bízom benne, hogy most valamikor van a házasági évfordulótok, s pár nap múlva jelentkeztek az örömteli hírrel, ti vagytok soron.

Kbettina, én is a 16. napom könyveltem épp el. Nézd!
Dia1984
2013-08-14 11:34:19

Veroni
Gratulálok, vigyázz magatokra!!
Mirmite
2013-08-14 11:28:47

Veroni

GRATULÁLOK!!!!
Boldog babavárást Nektek!
kbettina
2013-08-14 11:03:35

veroni:gratulálok!:) hihetetlen hogy elkezdődött egy sikeres időszak,és remélem hogy a szám növekedni fog. :) köszi lányok az infókat!
lujza01
2013-08-14 10:53:42

Sziasztok Csajok!

Veroni, Netty gratulálok!!! :) Mi többiek, pedig ne adjuk fel!! Részemről a nem várt megint több mint 7 napos lesz.. igen erős ebben a hónapban, nem tudom miért. De ha elmúlik totálisan belehúzunk!! És sikerülni fog!! :) Legyen szép napotok csajok!! :)
LAdrienn
2013-08-14 10:52:58

Veroni gratulálok! sok boldogságot a babához! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!