Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bettina, ha nincs túlsúlyod, akkor viszont valami kell a szervezetednek abból az éjszakai csokiból szerintem... Milyen csokit eszel ? A magas kakaótartalmú étcsoki pl. kimondottan egészséges, azt mondják... De ha még 50 kg sem vagy, akkor nagyon sovi lehetsz...
plumeria14
2013-08-15 13:20:50
kbettina
Anyukám ugyanilyen édesség evős, de érdekes módon csak éjszaka, mint te…nappal eszébe se jutna nassoni, igaz napközben sem étkezik rendesen. Fogalmam sincs, hogy ennek köze lehet-e a pajzsmirigyhez, mert neki egy kicsit alulműködik. Bár az is igaz, hogy amíg nem voltak pajzsmirigyproblémái, ez az éjszakai nassolás akkor is volt, úgyhogy szerintem nem függ össze vele.
kbettina
2013-08-15 13:13:42
Elolvastam!Hát érdekes.Nekem mondjuk sose volt túlsúlyom, sőt... még az 50kg is egy álom számomra.
kbettina
2013-08-15 13:10:46
köszi!!
Az én életem igazából írtó stresszes.folyton lelki gondokkal küzdök már kamasz korom óta.ugyan most nem szedek semmilyen gyógyszert de régen csomó féle erős gyógyszerekkel tömtek.alig tudtam leállni velük. :(
Lelki okok tehát vannak.sajnos :(
adrienn128
2013-08-15 13:08:41
Vagyis most alaposabban elolvastam, a hormonzavar az nem ok, hanem következmény.
adrienn128
2013-08-15 13:07:40
Igen, azt is írják, hogy ez egy betegség, tehát komolyan kell venniük! Belinkelem a cikket: http://www.nlcafe.hu/noklapja/20120801/az-ejszakai-eves-lelki-okai/
kbettina
2013-08-15 13:05:08
adrienn:hát már volt olyan is hogy nem emlékeztem :(
Hormonzavart említettek a barátnőim is.Ettől aztán jól megijedtem.De vajon egy ilyen problémával komolyan venne egy orvos?Mifelénk egyszerűen nem foglalkoznak a betegekkel.:(
adrienn128
2013-08-15 13:00:31
Bettina, találtam róka egy NLcafé - s cikket. Abban azt írják, hogy változatos okai lehetnek, a lelki okoktól, mint pl. stressz, szorongás egészen a hormonzavarig. Van olyan is, aki egyáltalán nem emlékszik rá, hogy éjszaka evett!
kbettina
2013-08-15 12:45:05
jniki: hát most tanácstalan lettem, de őszintén szólva már nem tudom mennyi erőm lenne még egy ilyenbe is belevágni mint az aviva.Tegnap a barátnőim meg is mosolyogtak hogy ha már hőgörbét vezetek akkor tényleg nagyon akarom az a picit.
Volna egy érdekes kérdésem amit eddig nem furcsálltam, erre is a csajok hivták fel a figyelmem.
Én éjjeli édesség evő vagyok.Nappal is eszegetek, de nem jelentősen.viszont éjjel ha felkelek, meg őrülök valami édességért, és irtó mennyiségeket tudok befalni.Más nem kell csak hogy édes legyen.Azt mondták hogy ez nem lehet normális. VÉLEMÉNY??
Mirmite
2013-08-15 12:42:11
Plumeria,Moha,Adrienn,Capri
Köszönöm neketek,de tudjátok szép görbe még nem jelent semmit:)
Capri,köszi hogy szóltál én észre sem vettem:)de tényleg
elpakolta egy nappal arrébb:)Hát nehéz kiszámolni mikor
legyünk együtt az biztos!Mi már egy ideje tartjuk magunkat a mensi után 2 naponta együtt ovuig,aztán meg ahogy jól esik:)
Így nem tudjuk elkerülni a ovut de most se lett nagykönyvi:)