Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
adrienn128
2013-08-15 07:47:58

Sziasztok lányok!

Adry, Katkamano - jöjjön be nektek is az évforduló meg a nyaralás :) Hajrá, baby - boom!

Adlinem, úgy emlékszem, te ma tesztelsz? Megy a drukk, várom a híreket!

Plumiera, szépen megugrott a hőd!

Az én görbém is visszamászott ma :)
plumeria14
2013-08-15 07:33:20

Jó reggelt lányok!
Nekem végre megugrott a hőm :) A fertilityfrien és a tcoyf már betette az ovu a 11. és a 12. napra, itt a 13. napra saccolja...én már nem is tudom, mert ebben a hónapban nem igazán voltak egyértelmű jelek, mint pl a nyák, de majd meglátjuk.
Tényleg nagyon babásan indult ez a hónap, remélem még sokan csatlakozunk!
veroni07
2013-08-15 06:53:27

Sziasztok Lànyok!

Nagyon aranyosak vagytok :)!!!
Adnilem
Pozi tesztre fel :)!!!
Mindenkinek pozititív hónapot kívànok!
Netty
Orvoshoz szerintem csak 8 hetesen megyek kb.
Szeptember közepén. Majd írj mi a helyzet veled.
KatkaManó
2013-08-15 06:11:53

Netty gratulálok !!!:)
Tiszta babásodás ez a hónap :)
Nekem még nem nagyon volt ilyen későn ovu bár szerintem kicsit előbb volt de majd kiderül. Most mi is megyünk nyaralni.
Én így állok :
Adry03
2013-08-14 21:37:10

Sziasztok !

Veroni

Gratulálok !

Nekünk ma van a házassági évfordulónk és szerencsére a férjem is itthon van már. :) Amúgy + jövök fel, mint a talajvíz.
Dzsudzsa
2013-08-14 19:03:37

Netty9!
Köszönöm a szurkolást :)
Csak egy hüvelyi UH-ot csinált a doktornő. Vérvételre péntek reggel kell mennem és délután az orvoshoz újabb UH-ra. Itt tartunk.
Könnyed, komolyabb hányingertől és izgulástól mentes időszakot Nektek is!!!
Netty9
2013-08-14 18:19:17

Dzsudzsa

Köszönöm szépen a válaszod!

Nyugodj meg minden rendben lesz! Lesz szívhang, szépen látod majd a babócádat! :) Én holnap (csütörtökön) hívom fel az orvost, de én is olyan 6 hetesen szeretnék menni, tehát 2 hét múlva. Nagyon erős volt mind a két teszten a csík, ma hajnalban csináltam még egyet azon is. Tehát valószínű korai peteérésem volt. Igaz az előző havim csak 2 napos volt, fura volt, de csináltam tesztet nem sokkal később (persze nem jegyeztem fel mikor), de az akkor egyértelműen negatív lett.
Hivatalosan ma kellett volna megjönnie, tehát egy nappal hamarabb teszteltem. Már nagyon várom a vizsgálatot!

Kérlek majd írd meg mit mondott az orvos, hogy mekkora a babócád stb.
Mikorra vagy várhatóan kiírva? Voltál már egyéb vizsgálatokon? Vérvétel...

Boldog babavárást kívánok!
Dzsudzsa
2013-08-14 17:59:03

Veroni07!
Szívből gratulálok! Veled és Mohával fej fej mellett haladtunk 1 hónappal ezelőtt, de akkor én voltam a gyorsabb :)) Most te !
Moha, ezután Te következel!!!!!!
Veroni vigyázatok magatokra!

Lujza01!
Nekem is a babás ciklus indult nagyon erős és hosszabb vérzéssel, mint szokott. Még viccelődtünk is a párommal, hogy na, most aztán a méh nyálkahártyája tényleg tökéletes lesz. És lásd ...:)
Vaníliavirág
2013-08-14 15:31:11

Veroni
GRATULÁLOK! Sok boldogságot és örömet kívánok nektek a picihez!
Netty9
2013-08-14 15:24:23

Köszönöm mindannyiótoknak a gratulációt, valóban egy kis kikapcsolódás, vagy más környezet sokat segít! Igaz minden gondolatom akkor is a baba volt, hogy mennyire vágyom rá, de mégis más volt.

Szurkolok mindenkinek, hogy mihamarabb a pocaklakó töltse ki az életeteket, gondolataitokat. Kívánom, hogy éljétek át ezt a csodát!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!