Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
LAdrien
Én is csak rosszat hallottam az átjárhatóságiról, azt mondták a szülés ahhoz képest semmi! A nővérednek van babája?
Plumeria
Jó, hogy nem én egyedül folyamodok már ilyen módszerekhez is reménytelenségemben :D Nekem sajnos az elmúlt időben menstruáció idején voltak a Jónás napok :( De nagyon kíváncsi vagyok nektek bejön-e!
Adry03
2013-08-20 17:07:56
Sajnos, nincs. Én könyv formájában olvastam valahol.
Moha13
2013-08-20 16:50:27
Adry03
Igen, ez az a könyv. Neked megvan pdf-ben? Át tudnád küldeni ha adok e-mail címet? Érdekelne, mégis miket ír...:)
Adry03
2013-08-20 16:19:21
Sziasztok !
Moha
Ez az a könyv amit a Guthy Georgina írt ? Ha igen akkor azt én olvastam. Amúgy az a címe, hogy soha többé petefészek ciszta. Dióhéjban annyi, hogy teljes életmód váltásról ír. Mit szabad és mit nem enni. Milyen mozgásformát válasszon az ember lánya. Stb., stb. Bár annyira mélyen nem merültem bele, mert semmi kedvem nem volt az egészhez.
Most kicsit lejjebb mentem, de még nem vészes.
Moha13
2013-08-20 16:07:49
Ti olvastatok már valami GYermekáldás Varázslata c. könyvről? Beleakadtam a neten, de olyan marketingszagú az egész...egy csomó sikertörténet, bla-bla sok oldalon keresztül, míg végül kiderül, hogy majd 9000 Ft-ba kerül a könyv.
Valaki tud erről valamit?
Egyébként meg nekem olyan visszatetsző az egész, hogy ennyit küzdött (ha igaz) a gyerekért ez a nő, majd írt egy könyvet mert segíteni akar másoknak is, de 9000-ért árulja. Ennyi erővel ha már megírta, ingyen terjeszthetné a módszert a neten, ahhoz nem kell kiadót meg könyvkiadást fizetni...
plumeria14
2013-08-20 15:02:26
Most néztem, hogy ebben a hónapban az ovum és a Jónás naptár féle termékeny napjaim egybeestek és aznap pont voltunk együtt, amikor a hold úgy állt, mint születésemkor...állítólag ekkor vagyunk a legtermékenyebbek :)
plumeria14
2013-08-20 14:57:49
LAdrienn,
köszönöm, hogy ezt leírtad, így már sokkal biztosabb vagyok abban, hogy a petevezeték átjárhatóságit a végére hagyom, nem hagyom majd magam rábeszélni, mert ahogy Moha13 is írta, előtte még annyi mindent lehet(ne) vizsgálni. Bár, olyan jó lenne, ha mindezekre már nem kerülne sor, de egyelőre még nem érzem azt, hogy ez a hónap más lenne, mint a többi...
LAdrienn
2013-08-20 13:41:33
plumeria14 nekem egyenlőre csak azt állapította meg, hogy a progeszteron szintem alacsony kaptam valamilyen általa összeállított gyógynövénykeveréket és ha ez bem hat egyenlőre úgy néz ki, hogy sajnos nem akkor kapok gyógyszert. Ha az sem segít csak azután javasolta az átjárhatóságit. Illetve a páromnak spermavisgálatot amire egyenlőre nem nagyon hajlik. Nővérem viszont már volt szinte mindenféle vizsgálaton így hallásból tudom milyen lehet ő nagyon megszenvedte ráadásul mivel az első a dag kontraszt anyag nem akart átfolyni még egyet belényomtak mire rájött a doki, hogy nem kéne erőltetni mert teljesen el van záródva az az oldal de addigra már iszonyú fájdalmai voltak szóval én már csak ezért sem szorgalnazom ezt addig amíg nem muszáj.
Kira84
2013-08-20 12:51:48
Moha13 Igen voltunk a 31 dik és a 33 napon is együtt,na majd kiderül,.
kbettina
2013-08-20 12:50:20
Tehat akkor is az is csak egy feltetelezes hogy volt ovum?lehet a hőgörbe mutatja,es megse volt?
LAdrien
Én is csak rosszat hallottam az átjárhatóságiról, azt mondták a szülés ahhoz képest semmi! A nővérednek van babája?
Plumeria
Jó, hogy nem én egyedül folyamodok már ilyen módszerekhez is reménytelenségemben :D Nekem sajnos az elmúlt időben menstruáció idején voltak a Jónás napok :( De nagyon kíváncsi vagyok nektek bejön-e!