Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2013-08-22 08:35:58

Sziasztok !

capri

Sajnálom, de talán majd a következő hónap...

plumeria, Mirmite

Úgy látszik ma emelkedőben vannak a görbék. Most nálam is. :)
LAdrienn
2013-08-22 08:34:35

Mirmite, Plumeria14 szépek a görbék megy a drukk!

Adrienn128 nagyon eltűntél, mi újság veled jelentkezz!
Mirmite
2013-08-22 08:26:03

Capri

Sajnálom:(
Fel a fejjel!
új hónap új remény!
Mirmite
2013-08-22 08:24:41

Sziasztok Lányok!

Capri igazad volt:)

Kicsit vissza:
capri
2013-08-22 07:58:21

Sziasztok!
Plumeria, KICSIT emelkedtél?! Ez nagyon biztató!
Én is méhpempőzök, de nekem nem lettek pattanásaim (szerencsére). A vérvételnél fontos, hogy ne csak cukrot, hanem inzulint is nézzenek.
De nekem is van egy fura "tünetem": múlt héten vettem észre, hogy kevésbé zsírosodik a hajam. Tapasztalt valaki ilyet, aki Duphastont (vagy Utrót) szedett? :-O
Kbettina, megy a drukk neked is!
Én ma - már azt mondom, végre - új ciklust kezdtem.
plumeria14
2013-08-22 07:27:39

Jó reggelt lányok,
én ma egy kicsit emelkedtem...
plumeria14
2013-08-21 23:04:07

Kiara,
én nem szedek semmit, és a "problémám" is régóta fennáll, de nem tudtam kihez fordulhatok...a bőrgyógyászokban és kozmetológusokban már csalódtam...a múltkor étel intoleranciáról olvastam egy cikket, az is okozhat pattanásos bőrt, de nálad lehet, hogy a méhpempő okozza.
Néhány napja írtam, hogy ebben a hónapban a termékeny napjaim és a Jónás napom egybeesett...kíváncsian várom a fejleményeket :)
Kiara
2013-08-21 22:59:50

Sziasztok!
Hát én nem tudom mi utalhat hormon problémára, mostanában rajtam is, az arcomon, hátamon olyan pattanások tudnak nőni.....de én már jó ideje szedem a méhpempőt és arról hallottam, hogy kirügyezik tőle az ember :-), próbálok nem arra gondolni hogy baj van....
Új módszert próbáltam ebben a hónapban, a Jónás naptárat, meglátjuk ez lesz-e a nyerő próbálkozás :-):-):-)
Mielőbbi babásodást kívánok mindannyiunknak!
timcsike0718
2013-08-21 21:42:34

Felírhatja diabetológus és endokrinológus is. Három pontos cukorterheléses vizsgálattal állapítják meg, 0-60-120 perces vérvétel. Ajánlom neked a Mensmentist, nagyon profi orvosok vannak! Keress rájuk. Ugye Bp.-i vagy?
jniki82
2013-08-21 21:35:52

Sziasztok!
Hát a héten nem sokat tudok erre járni, nyaralóm van!Most vele töltöm az időm!
Nálam nincsenek drasztikus esések és emelkedések, hát kíváncsi vagyok!Elvileg péntekre nem várom, de nálam már semmi nem biztos!A hétvégére minden kiderűl!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!