Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok,
az egész tesztelés nem tesztelés kérdéssel kapcsolatban én azt gondolom, hogy nem a teszt az egyetlen az, ami miatt az ember beleéli magát. Minden elkezdődik már az ovu után...az ember vár...majd kezdi érezni a tüneteket...mindent figyel magán...belegondol ezt-azt...reménykedik, majd mégsem...felteszi magának a kérdést, hogy tesztelek vagy még várja...de meggyőzi magát, hogy mégis...negatív...csalódik...meggyőzi magát, hogy talán még túl korai volt...méri tovább a hőjét...még mindig fent van...mensinek semmi jele...újból reménykedik...vagy mégsem?...jön a bizonytalanság, a várakozás...Szóval szerintem, ha valakinek késik, akkor nem kell hozzá teszt, hogy beleélje magát...talán most összejött? terhes vagyok? Pozitív gondolatok, majd vagy jön a nagy öröm vagy a csalódás.
Szerintem mindenki saját belátása szerint döntse el, hogy mennyire érzi magát erősnek a korai teszteléshez...azért vannak szerencsés példák és ellenpéldák is. Ne variáljuk túl ezt az egészet! Aki tesztelni akar, az teszteljen, aki meg inkább vár,az is helyesen cselekszik. Itt szerintem nincs jó vagy rossz döntés, mert felfokozott idegállapotban minden döntés jónak tűnik :)
szabinka84
2013-09-27 19:15:31
Csak azt nem tudom mikor teszteljek!Elvileg 28án kellene megjönnie
szabinka84
2013-09-27 19:13:30
Köszönöm Mirmite!:)
Mirmite
2013-09-27 18:58:53
Katicabogár5
Elég nehéz kiértékelni a görbédet:)
De az előző ciklus alapján már tényleg lehett,az a baj
hogy vannak rendszer által saccolt napok amikor nem mértél
így elég nehéz bármit mondani:)
Drukkolunk Neked!
Mirmite
2013-09-27 18:54:22
NewHope
Este akkor mindent bele:)
Remélem kellemesen utaztál:)
Reméljük jól alakult a centizgetés:)
Mirmite
2013-09-27 18:51:24
szabinka84
Nagyon biztató a görbéd,megy a drukk!
Reggelente minimum 5 percig mérd a hőd ne csak
csipogásig:)Az én hőmérőm 10 másodperc után csipog,de az 5 percig még 3-4 tizedet emelkedik:)
Katicabogár5
2013-09-27 17:13:11
igen használok és akkor volt pozi mikor lement a hőm
mikroszkópot használok
szabinka84
2013-09-27 16:14:32
oké,köszi lillz!
Lillz
2013-09-27 15:47:41
Szia Szabinka84, ne a csipogásig mérd, hanem hagyd bent legalább 5 percig!
szabinka84
2013-09-27 15:23:41
oké,köszi elolvasom.lehet hogy megprobálom egy másik hömérövel mert szerintem nem 5 perc után csipog
az egész tesztelés nem tesztelés kérdéssel kapcsolatban én azt gondolom, hogy nem a teszt az egyetlen az, ami miatt az ember beleéli magát. Minden elkezdődik már az ovu után...az ember vár...majd kezdi érezni a tüneteket...mindent figyel magán...belegondol ezt-azt...reménykedik, majd mégsem...felteszi magának a kérdést, hogy tesztelek vagy még várja...de meggyőzi magát, hogy mégis...negatív...csalódik...meggyőzi magát, hogy talán még túl korai volt...méri tovább a hőjét...még mindig fent van...mensinek semmi jele...újból reménykedik...vagy mégsem?...jön a bizonytalanság, a várakozás...Szóval szerintem, ha valakinek késik, akkor nem kell hozzá teszt, hogy beleélje magát...talán most összejött? terhes vagyok? Pozitív gondolatok, majd vagy jön a nagy öröm vagy a csalódás.
Szerintem mindenki saját belátása szerint döntse el, hogy mennyire érzi magát erősnek a korai teszteléshez...azért vannak szerencsés példák és ellenpéldák is. Ne variáljuk túl ezt az egészet! Aki tesztelni akar, az teszteljen, aki meg inkább vár,az is helyesen cselekszik. Itt szerintem nincs jó vagy rossz döntés, mert felfokozott idegállapotban minden döntés jónak tűnik :)