Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Most kezdtem el vezetni a görbémet,de még nem nagyon értek az értékeléshez.
Szeretném benne a segítségeteket kérni.
Az jó,hogy így fent van a hőm?
Segítséget előre is köszönöm!
kbettina
2013-10-27 12:05:25
köszi csajok! monika: nekem semmi tünet,bár még nem is lehetne.ha az ovut nézem,akkor még nem késik.
krisztibaba85
2013-10-27 11:46:33
De kbettina szorítok neked is :)
krisztibaba85
2013-10-27 11:43:25
Jaj bocsánat Monika80 neked akartam irni:)
monika80
2013-10-27 11:42:13
Szerintem is,de várd meg a hétfőt,aztán ha gondolod tesztelhetsz.:)
Vannak tüneteid?
krisztibaba85
2013-10-27 11:40:08
Kbettina:) szerintem várj Meg. Addig is izgalmas ez az idő hog na mi lesz belőle. :)
kbettina
2013-10-27 11:15:26
szia!nem jött meg,eltolódott az ovum,mult hét csütörtökön volt, a ciklusaim 29 naposak, így ezen a héten csütörtökön kellett vna jönnie,de a késő ovu miatt nem jött.szinte észre vehetetlen rózsaszín maszat volt este,fehér bugyin vettem észre.
monika80
2013-10-27 11:02:01
Szia kbettina
Annyi lenne a kérdésem hogy most neked nem jött meg de valami rózsaszines valami volt a hanur után? ha késik hány napja?
kbettina
2013-10-27 09:27:14
sziasztok!bocsi h az elmult héten nem vok képben itt,és ne, nagyon követem az eseményeket,de igyekszem lazitani a baba témát illetően.viszont szoritok mint mindig!:)még mindig nem várom a mensit, a kései ovu miatt.csütörtökon kellett vna,de nem jött meg.akkor volt kis mensis fájás az elmult.este apával volt egy pici előjáték, manuálisan :) és utána a wc vettem észre h picit rózsaszines a bugyim.utána se és azóta se.de nem tudom hogy attól lett e olyan vagy már előtte.szerintetek ez most mi?? Puszi nektek!
monika80
2013-10-27 08:54:51
Csütörtikön vagy Pénteken tesztelek,ha az vagyok akkor már ki kell hogy mutassa még halványan is. Lehet csalódni fogok de ha meg várnám a mensimet és meg is jönne az is csalodással jár,akkor meg nem mindegy mikor csalódom? : ) legalább felkészülök lelkileg a következö hónapra: )
Most kezdtem el vezetni a görbémet,de még nem nagyon értek az értékeléshez.
Szeretném benne a segítségeteket kérni.
Az jó,hogy így fent van a hőm?
Segítséget előre is köszönöm!