Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom ami történt veletek:(
Legyél türelmes,szerintem most a görbéddel nincsen semmi
gond:)Szépen látszik az ovud és utána szépen felment a hőd:)
Most már csak várni kell ami a legnehezebb.pár nap és kiderül.
arachnoidea
2013-10-26 21:55:38
Köszönöm Moha!
Annyira átjön a szeretet ahogy írsz nekem már nem előszór !! Virtuális ölelést küldök. Mindig erőt adsz komolyan:-)
monika80
2013-10-26 21:08:34
Köszönöm Mirmite
Éppen ez a bajom hogy nem tudok pontosat irni az elöző ciklusaimról.
Volt egy terhességem Májusbna,nagyon örültünk a párommal de sajnos juniusban elvetéltem:( igy volt egy mütétem amit rá tetözve nem jól végeztek el és juliusban mikor meg kellett volna jönnie nem jött hanem nagyon rosszul voltam már a nem várt elött egy héttel és elmentünk a dokihoz aki azt mondta hogy sajnos rosszul végezték el igy másnap be is kellett reggel azonal feküdnöm. igy felborult a hormonháztartásom.
A két mütét után 21 napra jött meg utána ha jol emlékszem 25 és most 29 nap. Ha ez mind nem lett volna akkor nagyábbol tudnám talán én is.
Mirmite
2013-10-26 20:59:36
monika80
A dpo-ra gondolsz?
Az ovu napja a 0. A dpo=day past ovulation, vagyis hány nap telt el az ovu óta. Az ovu utáni nap az 1. dpo.
A dpo-ot az ovuláció után kezdjük számolni.
Írod hogy az előző ciklusod 29 napos volt,a rendszer pedig rövidebbet jelez.Valószínűleg amikor regiztél kért egy ciklushosszot és ezt adtad meg:)Az első pár hónapban nekem is 25-26 naposra jelezte,viszont legutóbb 29 előtte 30 napos volt a ciklusom ezért most 27 naposra jelez elő:)hihi
Az a lényeg hogy az ovu utáni napok száma ami a luteális fázis általában azonos hosszú minden hónapban.Szóval nézd meg az előző ciklusodban milyen hosszú volt,és akkor tudsz tartani hozzá hogy mikorra ne várd:)
Remélem érthetően írtam,ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz:)szívesen válaszolok,meg majd a többiek is:)
advisory
2013-10-26 20:59:00
Most olvasom, hogy nemhogy kell folytatni de még emelni is kell a dózist, mert h a baba is elvesz belőle...
advisory
2013-10-26 20:48:55
Moha
L-Thyroxin és Cortidexason német gyógyszerek.
Nem is nagyon értem a beteg tájékoztatót. Az 1.ből találtam magyart, de a 2ból nem.
Köszönöm szépen :)
Mirmite
2013-10-26 20:48:51
monika80
Moha13 nem neked írt,én most igen:)
monika80
2013-10-26 20:47:13
Moha13
Ezt most kinek irtad? nekem? hogy nem ott volt ovum? Ha nem akkor mikor? De én a párrommal a 8-9-ik napon voltunk együtt a táblázat szerint meg 10 és 11-ik napon volt az ovum.
Ezt most nem értem.
Moha13
2013-10-26 20:38:56
advisory
Óvatosan örülök Neked...:)
Majd írd meg, mit mondtak.
Amúgy miket szedsz?
Moha13
2013-10-26 20:37:44
arachnoidea
Már korábban is akartam írni, hogy szerintem nem ott volt ovud, ahová bapekolta, hanem a 15. napon...és most, hogy írod, hogy a 14. napon láttak érett tüszőt, még biztosabbnak tűnik a dolog.
HA viszont 15. napon volt ovud és csak a 18. napon voltatok együtt...hát...nem tudom, de tudod, sosem lehet tudni...annyira összevisszák ezek a dolgok ott bent, hogy seoha, semmiben sem lehetünk biztosak és mindig előfordulnak hihetetlen és csodálkozásos esetek...hogy "hát, ez meg hogy lehet?!"...:)
Sajnálom ami történt veletek:(
Legyél türelmes,szerintem most a görbéddel nincsen semmi
gond:)Szépen látszik az ovud és utána szépen felment a hőd:)
Most már csak várni kell ami a legnehezebb.pár nap és kiderül.