Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Kinga
Na ezen gondolkoztam én is hogy hónap végéig így fogom mérni utána átválltok.
De a mai nap sajnos felébredtem hajnali fél %-öt mutatott az órám a telefonon,igy azt hittem hogy már fél 6 an.
Utána hogy megmértem kiderülthogy az volt a normális idő és elvileg fél 3 volt
Ugy hogy rosszul mértem,és nekem is 1tizedet szokott lenni a külömbség. ezért is irtam hogy lehet hogy lett volna 36,9 is:)
mkinga
2013-10-27 07:11:29
Monika! szoval te vagy az az eros no!!! :D Sajnalom a vesztesseget, de tudod , minden rossz utan jon a joooo!!!
A meres , hat nallam azert szamit az az 1 ora, ezert mertem a regi ora szerint meg honap vegeig, majd jovo ciklusban atterek az uj ora szamitasra. Szoval nallam olyan 1 tizedet szokott elterni az 1 orai kulombseg meres :)
monika80
2013-10-27 07:09:24
Köszönöm Keisztababa85:)
Hát éppen azért nme élem bele magamat,ha jőn akkor úgy is fog jönni. És nagyon boldogok leszünk.Tényleg ha 1 hét múlva csinálok tesztet az jó? avgy még többet várjak?
monika80
2013-10-27 07:05:12
Ez az Óra visszaállitás nem befolyásolja? csak mert én 1órával elöbb mértem meg és szerintem mindenki,ha eg ugyan abban az időpontban akor eg késöbb:) tehát más az érték is
krisztibaba85
2013-10-27 07:02:19
Jo reggelt mindenkinek.
Monica80, le a kalappal hogy ilyen erős vagy:)drukkolok neked nagyon :)
Én ma így állok :( szerintem megint nem lesz tüszőrepedésem.
Szép napot nektek.
mkinga
2013-10-27 06:39:48
Jo reggelt lanyok
En reggel 6kor mertem mindig , most is a reggi idoszak utan probalom merni :S
Eees felugrott a hom ujbol! :)
advisory
2013-10-27 06:28:59
Monika
Mensi elött 1-2 Nappal már lehet.:) nézz meg engem..:D
Ma is halványka nagyon de az ovuteszt kezd erősödni.
Olvastam, h jártatok...szőrnyű dolog elveszíteni egy babát és minden tiszteletem a tied, tietek , h újból erőt vesztek magatokon és folytatjátok.
Nekem na jócskán megugrott:)
monika80
2013-10-27 05:18:36
Ha 1 órával kéöbb mérem lehet let volna 36,9 is :):)
monika80
2013-10-27 05:17:48
Sziasztok
Jó reggelt mindnekinek
Az idő vsszaállitás miatt 1órával elöbb mértem meg a hőmet,ez jó akkor?
Most hogy mérjem minden nap,ugyna ugy mint eddig? de igy 1órával késöbb fogom mérni.
monika80
2013-10-26 23:42:43
Mirmite
Még egy kérdésem lenne,ha egy hét múlva végeznék egy tesztet az jó? vagy még többet várjak?
Na ezen gondolkoztam én is hogy hónap végéig így fogom mérni utána átválltok.
De a mai nap sajnos felébredtem hajnali fél %-öt mutatott az órám a telefonon,igy azt hittem hogy már fél 6 an.
Utána hogy megmértem kiderülthogy az volt a normális idő és elvileg fél 3 volt
Ugy hogy rosszul mértem,és nekem is 1tizedet szokott lenni a külömbség. ezért is irtam hogy lehet hogy lett volna 36,9 is:)