Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2013-10-29 08:04:06

Moha13
Igen esésünk volt mára,de ki tudja
Mikor babás voltam még ennyi sem volt,ugy hogy ha nem haragszotok meg én nem nagyon adok erre,de reménykedem hogy sikerülni fog.
monika80
2013-10-29 08:02:34

advisory
Hogy tudom megnézni a képedet? hiába lemásolom a linkedet de nme adja be a google
Hogyan kell?
Moha13
2013-10-29 08:01:49

Jó reggelt!

advisory
kép nem található...

Én ma így.
monia80
úgy látom, ugyanolyan (37-36.8-as) esésünk volt mára...
monika80
2013-10-29 08:00:21

kingababa85
Köszönöm jól,állmoság van rajtam szerintem az idő,kicsiket feszülfet a mellem de ezt nem szoktam nézzni mert a mensi elött is ez a tünet igy várok csütörtökig és tesztelek.

Dia szép a görbéd:) Halladsz felfel,hajrá!

Tudna nekem valaki segiteni hogy most hanyadik napomon vagyok?? Honan kell számolnom?
Dia1984
2013-10-29 07:46:27

Krisztababa, mkinga köszönöm a drukkot! :)

Ildibaba, ügyesen az interjún! Csak lazán! :)) A görbéddel kapcsolatban: lehetett ott ovud, ahová a rendszer teszi? Volt esetleg más tüneted is? És voltatok együtt abban az időszakban? Remélem a fura görbe meghozza a várva várt eredményt!
luciffer73
2013-10-29 07:33:12

Sziasztok!
Mára szerencsére elmúlt a hidegtől való borzongás :)))
Ildi nagyon drukkolok neked az álláshoz!
Krisz...de sajnos selejtes vagyok és kész! :))))
Nálam sincs szinte semmi jele az ovunak...talán egyedül a mellfeszülésem van meg...de azonkívül semmi
és ma ismét valami igen degenerált hőt mértem :/
mkinga
2013-10-29 07:14:59

Dia nagyon szep a gorbed , maradj ott fenn :D.
Lanyok alakulunk alakulunk :)

Megy a drukk mindenkinek!!
krisztibaba85
2013-10-29 07:14:36

Dia:-) Nagyon szépem haladsz fölfelé:-)
Hajrá:-)))

Monika hogy vagy???
Ildibaba81
2013-10-29 07:07:32

Monika!

Neked is köszi, majd megírom, mi a helyzet, bár az utóbbi tapasztalatok alapján beletelik pár napba, amig megemésztik és visszaszólnak... :S

A görbém...nos, nem sokat várok ettől a hónaptól. Minden hónapban gyönyörű görbéket rajzolok és soha nincs eredménye...ez persze mindig csak az utolsó napokban derül ki, hogy lehetőleg addig szét izguljam magam... :/
Egyébként is az most fontosabb, hogy legyen állásom, mégiscsak jobb lenne állásból gyesre menni... :)
Ildibaba81
2013-10-29 07:07:31

Monika!

Neked is köszi, majd megírom, mi a helyzet, bár az utóbbi tapasztalatok alapján beletelik pár napba, amig megemésztik és visszaszólnak... :S

A görbém...nos, nem sokat várok ettől a hónaptól. Minden hónapban gyönyörű görbéket rajzolok és soha nincs eredménye...ez persze mindig csak az utolsó napokban derül ki, hogy lehetőleg addig szét izguljam magam... :/
Egyébként is az most fontosabb, hogy legyen állásom, mégiscsak jobb lenne állásból gyesre menni... :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!