Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13
Igen esésünk volt mára,de ki tudja
Mikor babás voltam még ennyi sem volt,ugy hogy ha nem haragszotok meg én nem nagyon adok erre,de reménykedem hogy sikerülni fog.
monika80
2013-10-29 08:02:34
advisory
Hogy tudom megnézni a képedet? hiába lemásolom a linkedet de nme adja be a google
Hogyan kell?
Moha13
2013-10-29 08:01:49
Jó reggelt!
advisory
kép nem található...
Én ma így.
monia80
úgy látom, ugyanolyan (37-36.8-as) esésünk volt mára...
monika80
2013-10-29 08:00:21
kingababa85
Köszönöm jól,állmoság van rajtam szerintem az idő,kicsiket feszülfet a mellem de ezt nem szoktam nézzni mert a mensi elött is ez a tünet igy várok csütörtökig és tesztelek.
Dia szép a görbéd:) Halladsz felfel,hajrá!
Tudna nekem valaki segiteni hogy most hanyadik napomon vagyok?? Honan kell számolnom?
Dia1984
2013-10-29 07:46:27
Krisztababa, mkinga köszönöm a drukkot! :)
Ildibaba, ügyesen az interjún! Csak lazán! :)) A görbéddel kapcsolatban: lehetett ott ovud, ahová a rendszer teszi? Volt esetleg más tüneted is? És voltatok együtt abban az időszakban? Remélem a fura görbe meghozza a várva várt eredményt!
luciffer73
2013-10-29 07:33:12
Sziasztok!
Mára szerencsére elmúlt a hidegtől való borzongás :)))
Ildi nagyon drukkolok neked az álláshoz!
Krisz...de sajnos selejtes vagyok és kész! :))))
Nálam sincs szinte semmi jele az ovunak...talán egyedül a mellfeszülésem van meg...de azonkívül semmi
és ma ismét valami igen degenerált hőt mértem :/
mkinga
2013-10-29 07:14:59
Dia nagyon szep a gorbed , maradj ott fenn :D.
Lanyok alakulunk alakulunk :)
Megy a drukk mindenkinek!!
krisztibaba85
2013-10-29 07:14:36
Dia:-) Nagyon szépem haladsz fölfelé:-)
Hajrá:-)))
Monika hogy vagy???
Ildibaba81
2013-10-29 07:07:32
Monika!
Neked is köszi, majd megírom, mi a helyzet, bár az utóbbi tapasztalatok alapján beletelik pár napba, amig megemésztik és visszaszólnak... :S
A görbém...nos, nem sokat várok ettől a hónaptól. Minden hónapban gyönyörű görbéket rajzolok és soha nincs eredménye...ez persze mindig csak az utolsó napokban derül ki, hogy lehetőleg addig szét izguljam magam... :/
Egyébként is az most fontosabb, hogy legyen állásom, mégiscsak jobb lenne állásból gyesre menni... :)
Ildibaba81
2013-10-29 07:07:31
Monika!
Neked is köszi, majd megírom, mi a helyzet, bár az utóbbi tapasztalatok alapján beletelik pár napba, amig megemésztik és visszaszólnak... :S
A görbém...nos, nem sokat várok ettől a hónaptól. Minden hónapban gyönyörű görbéket rajzolok és soha nincs eredménye...ez persze mindig csak az utolsó napokban derül ki, hogy lehetőleg addig szét izguljam magam... :/
Egyébként is az most fontosabb, hogy legyen állásom, mégiscsak jobb lenne állásból gyesre menni... :)
Igen esésünk volt mára,de ki tudja
Mikor babás voltam még ennyi sem volt,ugy hogy ha nem haragszotok meg én nem nagyon adok erre,de reménykedem hogy sikerülni fog.