Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-01 18:12:10

katkamanó!hol tartasz a ciklusban?sajna én teloról nem látok grafikonokat.szorítok!még nem merek tesznelni.most délután picit fájdogált a hasam is.félek.
kbettina
2013-12-01 18:06:22

katkamanó!hol tartasz a ciklusban?sajna én teloról nem látok grafikonokat.szorítok!még nem merek tesznelni.most délután picit fájdogált a hasam is.félek.
KatkaManó
2013-12-01 17:17:29

Luciffer, fájdogál a hasam. Majd meglátom holnap merre indul a hőm :)
Nem akarom beleélni magam mert tudjuk hogy szép görbéből is lehet nagyot zuhanni.
Bettina én lehet hogy már tesztelnék a helyedbe.
Moha majd holnap kiderül merre indul a hőd. De szerintem nagyon biztató :)
kbettina
2013-12-01 15:28:41

dzsudzsa:köszönöm nekedis! Moha:okosat nm tudok mondani,de szoritok:)
Moha13
2013-12-01 15:20:56

LÁnyok!
ÉN olyan hülye vagyok...
Ma reggelre csökkent a hőm, pedig ilyenkor még mindig erősen fenn tartja magát...
No és mit csináltam? Hát egy ovutesztet...
És mire jutottam vel? Hát semmire...mert fogalmam sincs, hogy ilyenkor is kell lennie LH-nak a szervezetben vagy nem, mert van egy második csíkom, ami elég határozottan látszik, de sokkal gyengébb, mint a controll...szóval fölöslegesen lőttem el egy tesztet. :D
Ha valaki képben van, hogy ilyenkor mi a normális, ha van csík vagy ha nincs, az jelentkezzen infóval...:)
Azt tudom, hogy ilyenkor a jóstesztelésnél az eőrősödést szokták figyelni, de eddig egyet sem csináltam, csak ma, szóval nem tudom, minek kellett egyáltalán...
Olyan hülyeségeket csinál az ember reménytelenül reménykedős állapotában, hogy juj...:D
Dzsudzsa
2013-12-01 15:11:02

fbzsuzsi!
Szerintem ne hasonló görbéket keressél, hanem egy terhességi tesztet :)) Jót jelent a felugrás ilyenkor. Pláne, ha napok múlva is ott lesz. Én szurkolok!!!
kbettina!
Szerintem - ha csak itt a fórumot nézem - nagyon sokan szurkolunk neked. Ha remegő kézzel is (max. a kezedet pisiled le) de lassan neki kéne veselkedni annak a tesztnek! HAJRÁ!!!
Moha13!
Mi már nagyon régen haladunk itt együtt. Plumeria volt még velünk. Én nagyon-nagyon szurkolok Neked. Holnapra még vehetsz egy kanyart fölfele.
Én eldöntöttem, hogy most nem veszek ovu tesztet. Ami volt elfogyott. A hőmérőt viszont reggelente szopogatom :)
kbettina
2013-12-01 15:00:15

jól van Lucifer :)
luciffer73
2013-12-01 14:56:04

khmm...mármint megvárod! :DDDD
luciffer73
2013-12-01 14:55:10

Katka a teszttel megvárom a nemvártat, vagy előbb pisilsz? :)))
luciffer73
2013-12-01 14:53:28

Mi az, hogy már nem vagy aktív tag? Itt mindenki aktív tag, aki regisztrál, és időnként bejelentkezik a fórumra. Akkor is írj, ha már tényleg kiderült teszt alapján is, hogy babás vagy. Mindenkinek örülünk, aki még utána is beszámol az állapotáról. Móninak is nagyon tudunk örülni. Neki is, és vele is, tehát rád is számítunk...ezt szerintem a többiek nevében is nyugodtan írhatom.
Egyébként nagyon örülök, ha jó kedvre derítelek a hülyeségeimmel! :DDDDD

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!