Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2013-12-07 09:40:08

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy járt a mikulás nálunk :-)
keddre nem várom, remélem nem is jön meg egy darabig.
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy nagyon szorítsatok nekem az elkövetkező 2 hétben-nem szeretném átélni a 2 hónappal ezelőtti dolgot. Minden nap olvaslak benneteket, drukkolok, akinek kell, s fel a fejjel a többieknek. Karácsony tájékán állítólag nagyon sok baba fogan :-)
Amint tudok valamit jelentkezek mindenképp, s megírok mindent
Moha13
2013-12-07 09:39:54

Jó reggelt!
Lillz...eddig olyan, mint az enyém...csak 2 nappal vagyok előtted. :)
Lillz
2013-12-07 09:34:38

Jó reggelt!
Az én görbém nem is görbe.
fbzsuzsi
2013-12-07 09:26:09

capri remélem :) a gyerekfelügyelet megoldva, már csak 2 óra és indulhatok is a doktor bácsihoz :) majd megírom mi volt.
fbzsuzsi
2013-12-07 09:24:44

kbettina, én minden várandósságommal azonnal mentem, a fiam is 5 hetesen lett "diagnosztizálva" és az elhalt magzatok is. attól nem félek, hogy nem lát semmit, mert valamit látni fog. és nem is azért megyek, hogy szívhangot hallgasson, mert az ráér valóban, hanem, hogy megbeszéljük, hogy tekintve az előzményeimet mégis mi a teendő. miből mennyit és mit kell szedni. mert amit Lackóval átéltem, az szörnyűbb volt a két vetélésnél. Napi szinten pánikrohamok nekem, bevérzés; "vagy megmarad vagy nem" a doki szájából, sok-sok ügyelet.. amit 3*2 utrogestannal ki lehetett védeni, a 3*1 mellett ugyanúgy volt. a tüneteim: a fogantatás napja óta azt hittem fel vagyok fázva, azóta pisiltem gyakrabban. most már nem.. vagy megszoktam, és nem tűnik fel. fokozott szaglás, ízlelés. undor fog el a szagoktól, minden büdös, az ételekből kiérzem az összetevőket. a mellem egész jól van, este nagyon érzékeny volt. meg nem tudom, megéreztem. végül is ez a 4. terhességem, szóval könnyen beazonosítottam :)ja és persze a felfokozott érzékelés idegi alapon is, tehát sírósabb vagyok, de a bosszantó dolgok azonnal robbantanak.. túlreagálom az összes érzésemet, olyan vagyok, mint egy kamasz kb... ez a 14. héttől elmúlt a fiammal, remélem most is korán, ha lehet még korábban :D
jniki82
2013-12-07 09:19:28

Archangel85

Nem beutalóért mentem magán dokihoz, hanem a dokim aszisztense dolgozik a magán rendelésen kívűl a korház meddőségi osztályán és hozzá mentem!
Köszi, hogy segítettél
capri
2013-12-07 09:00:43

Sziasztok!
Ancsi, beágyazódásos vérzés tekintetében NULLA tapasztalatom van, soha nem voltam még terhes. Én is csak a netes olvasmányaim miatt vagyok ilyen "okos". :-) Mi a helyzet tegnap óta?
Adry03, Ani0630 szép görbék! :-)
Gizgazzz, üdv itt! Én sima egytizedesig mérő lázmérőt használok, szerintem ez is elég, aminek látszania kell, az látszik rajta. :-)
Dzsudzsa, akkor indul a várakozás.
Karolina, nyugi, ez még mindig jól néz ki. :-)
Én visszaálltam, sormintát rajzolok. :-)

Karolina01
2013-12-07 07:59:48

Jó reggelt Csajok!!

Adry, Ani! Szép görbék!!!

Én ma így! Még azért izgulok, remélem fent marad....
Archangel85
2013-12-07 06:56:45

Ani!!! Szép görbe!!
Én ma így még nem jött meg, szépen kivárja a menzi napját! :)
Tegnap ki is váltottam a bogyit, ami 3 hónapra van, és egy recepten, és mondtam, hogy mi van, ha nem lesz szükségem mindre??? Hát őket ez nem érdekli (patikus) na f...a, gondoltam .
Dzsudzsa
2013-12-07 06:53:42

Ani00630!
Reméljük ez a szélvihar segít, hogy fennt is maradjon a hőd :))
Nálam végre megvolt az ovu. Remélem a rendszer is észleli.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!