Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ani0630
2013-12-17 06:46:49

sziasztok
en ma igy
Antika
2013-12-17 06:41:56

Jó reggelt!
Én még mindig egyhelyben toporgok, pedig tegnap előtt pozitív volt a tesztem!
Ma így:
arachnoidea
2013-12-16 20:26:28

Sziasztok lányok!

Gratulálok Bettina! Boldog szép babavárást:-))

Olvaslak benneteket lányok továbbra is.
Ma megkaptam a kiskönyvemet azt mondták most már lehet örülni:-) az utrogestant a 12. hétig kell szednem most vagyok 9/5. Drukkoljatok kérlek még egy kis ideig...

Mindenkinek nagyon szorítok, hogy a karácsonyi angyalok hallgassák meg a kívánságaikat!
Dzsudzsa
2013-12-16 18:52:11

Kbettina!
Előző terhességemnél én 4-5.héttől szédültem. Teljesen rendben lévő tünet. Már én is nagyon várom :)) csak nehogy idő előtt beképzeljem magamnak.
Nyugodt, kiegyensúlyozott karácsonyváró, apának meglepit előkészítő időszakot Neked!
kbettina
2013-12-16 17:03:29

Plumeria!hát remélem nem fog burogatni.:)
Babaváró!két héttel előttem?8 hetes vagy? Nekem ma délután a szédülés van soron.amúgy semmi tünet,csak a bal mellem fáj és kemény is. A jobb rendben van.:)
Innen a fórumról se tudok elszakadni,folyton itt kötök ki.
plumeria14
2013-12-16 16:35:52

Dzsudzsa
Kívánom neked, hogy ajándék terved valóra váljon. Szerintem sokan közülünk hasonlókat terveztek, de lehet, hogy te leszel a befutó.

kbettina,
ne izgulj, minden rendben lesz, most csak ilyenekre szabad gondolnod! Jó kis meglepi lesz apának…nehogy az izgatottságtól, majd felborítsa a karácsonyfát.

gizgazzz
Tényleg jó nagyot ugrott a hód, de az teljesen normális, ha ovu előtt jön-megy.

Szilvia1980,
A „szakirodalomban” is szerepel, hogy néha előfordul, hogy ovu után 2 nappal átmenetileg visszacsökken a hő, de magyarázat nincs rá…Úgyhogy nyugi, minden a legnagyobb rendben!

capri,
nyugi, lesz ott sötétedés hamarosan…szépen fent van a hőd, ne izgulj!
babaváró33
2013-12-16 16:07:50

Sziasztok Lányok!

Bettina, nagyon gratulálok! Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz. Azzal, hogy idegesíted magad, nem teszel sem jót, sem előrébb nem leszel tőle, hiszen nem attól lesz minden rendben...
Hasonló cipőben járok én is, csak két héttel előrébb :) 23-án megyek megint ultrahangra, és akkor fogom reményeim szerint meghallani én is a pici szívhangját. Iszonyatosan várom, el sem tudom mondani mennyire!!

Továbbra sem vagyok rosszul szerencsére. Viszont most már sokkal jobban érzem a fáradtságot a múltkori jelentkezésemhez képest. Csomó dolgom lenne még a héten, de alig tudok koncentrálni. Nagyon rossz. Most konkrétan úgy érzem, hogy mindjárt megfejelem a klaviatúrát :))
A melleim továbbra is érzékenyek. Van hogy kicsit jobban, van hogy kevésbé, de mindig érzem, azóta, hogy nem jött meg. Sőt, már korábban is éreztem anno, így utólag szerintem már a beágyazódást követően.
Néha a hasamat is érzem. Azt mondta a doki, hogy normális, mert nő a még. Ha görcsölnék, akkor MagneB6, de eddig azt még nem vettem be.

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Ne adjátok fel a reményt, de most koncentráljatok a karácsonyra, és arra, hogy amúgy mennyire szeretitek a párotokat! Kényeztessétek őket, és kicsit tereljétek el a gondolataitokat magatokról, és arról, hogy KELL! Egy próbát megér. Nekem bejött, nem győzöm hangsúlyozni!
kbettina
2013-12-16 15:49:21

Dzsudzsa!köszi,csak legyen igazad.
luciffer73
2013-12-16 15:07:41

Dzsudzsa...hajrá! :DDDDDD
luciffer73
2013-12-16 15:05:30

Gizzgazz...remélem igazad lesz. Egyébként én is ilyen hülye vagyok ám! :)))) Sok mindent jelnek tekintek, sok mindenben látok olyan dolgokat ami már szinte a misztikusság határát súrolja. :)))
Például. A nyakamban lóg, lógot már évek óta egy pentagramma...medál. Egy, vagy másfél héttel ezelőtt fürdés után törölköztem...beleakadt az anyag egyik rojtjába és kiszakadt a nyakamból. Álltam ott a kádban egy szál fogtömésben és azon gondolkoztam, hogy ez vajon mit jelenthet?!
Ugye tudjuk, hogy mi történt a pénteken velem...talán ezt jelentette? Esténként mindig megfogtam az ágyban a medált és mindig azt mondogattam neki, hogy csak abban az esetben adják meg a babát, ha ők úgy gondolják, hogy megérdemlem és jó anyja lennék. Erre tessék...:)))) nyugodtan mondhatjátok, hogy biztos nem vagyok normális...és még el is fogom hinni :DDDD
Az orrspray-re visszatérve meg...a lényeg, hogy sós vizes legyen...az sajnos a mű dolgoknál nem számít, hogy cseppentős, vagy fújni kell...mű szar és kész. Igyekezz minél természetesebb anyagokat használni, és ne csak a terhesség miatt. Sajnos ezek a mű dolgok nem tesznek jót. Tönkreteszik egy idő után az orrnyálkahártyát...azt meg ugye nem szeretnéd!?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!