Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na, mire elküldtem az irományom, látom, már megbeszéltétek az aviva-tornát. Sajnálom, hogy nem tudsz hozzájutni. És mi lenne, ha megvennéd dvd-n? Az kb ugyanolyan, mintha élőben tanulnád, mindenesetre jobb, mint a könyv...
Bár, biztosan jól jönne egy konzultáció egy aviva-oktatóval, hogy konkrétan a te problémádra javasoljon gyakorlatokat...
Szerintem érdemes utánanézned az étrendi változtatásoknak is, mert úgy tudom, az is nagyban befolyásolja ezeket a dolgokat.
capri
2014-01-17 12:05:11
Gianna, azért kering a neten egy nem teljes Aviva-könyv (de a 18 gyakorlat benne van). ;-) Ha megpróbálnád tanfolyam nélkül is, akkor keress rá. Nekem is megvan, csak jelenleg olyan lassú a netem otthon, hogy a böngészés is alig működik, így nem tudom feltölteni sehova. Illetve nekem van egy olyan "videóm" is, ahol szól a zene, és mellette az az oldal látszik a könyvből, amit épp csinálni kell.
Ha érdekel, szóljál, ha nem is 1-2 napon belül, de megpróbálom eljuttatni valahogy.
Moha13
2014-01-17 12:00:42
NYuszómuszó
remélem, hamarosan láthatjuk ezt a szép görbét a reményhozóban is! :)
capri
Igen, túl vagyok a vérvételen, megkaptam a 3. napi eredményeket, mindjárt le is írom, de most dühös vagyok...szóval
GIANNA
UGYE NEM AKARSZ FOGAMZÁSGÁTLÓT SZEDNI??????????????????!!!!!!!!!!!
Én nem vagyok olyan tapintatos, mint Capri...
Nem vagyok orvos, de szerintem ez hatalmas baromság, amit a dokik (egyesek) csinálnak. Cisztád van, és erre az a legjobb megoldásuk, belezavarnak a hormonrendszeredbe??? Ne már!
Ahogy capri is írta, tényleg van rengeteg más megoldás is, kérlek, nézz körül a neten...pl. Aviva torna? Nagyon sok nőnek megoldotta már az ilyen problémáit.
Lécci, lécci...nézz körül, milyen lehetőség van még...:)
És ne haragudj rám a fentiekért...csak annyira fel tudnak ezek a dolgok bőszíteni, hogy kész. Egyik barátnőmnek az erős mensijére írt fel a doki fogamzásgátlót, és közben PCOS is. Nem normálisak. Mintha a fogamzásgátló az csak úgy lenne magának, mindenféle mellékhatás nélkül.
Szerintem mindenképpen érdemes lenne kipróbálni előbb valami kíméletesebb dolgot, és ha semmi sem segít, akkor esetleg beszedni azt a bogyót...
gianna
2014-01-17 11:48:46
capri
az orszag sem stimmel,ugy,hogy nem megoldhato:( de meg keresgelek..annyira vedve van,hogy nehogy hozzajusson az ember ingyen:)
capri
2014-01-17 11:32:42
Gianna, nem tudom, itt nézted-e, ezen az oldalon vannak az Aviva-oktatók település szerint: http://avivamodszer.hu/aviva-modszer-oktatok Azt mondják, könyvből is meg lehet tanulni, de én mindenképp ajánlanám a tanfolyamot. Egy tanfolyam kb. 4 órás, hátha meg tudod oldani, hogy valahova elutazzál egy fél napra.
Amúgy sajnos mást nem tudok Neked javasolni, szerencsére cisztáim nincsenek (kopp-kopp-kopp), csak ez eszembe jutott.
Viszont én is hétfőn megyek talpreflexológushoz, kíváncsi leszek rá... :-)
capri
2014-01-17 11:27:29
Csillka, szerintem jól teszed, hogy nem vársz, hanem mész orvoshoz. Nekem is van ismerősöm, aki a második babáját várja, mindkétszer nagyon hosszú ciklusban sikerült (a másodiknál 40. nap körül volt ovuja... Szóval tényleg nem lehetetlen. :-)
gianna
2014-01-17 11:24:57
Capri
Mellette meg reflexologiara is jarok persze meg pilatesz,de azt hiszem a fogitabletta is kell..Aviva-t meg nem tudom elerni,neten nem talaltam, es ahol elek nincs.De ha vannak otleteid nyugodtan megirhatod,szivesen fogadom.Amugy mar volt neked par eve, akkor elmult de ugy 5-6 honap alatt csak.Most meg meglatom, amugyis csak jovo hotol kezdhetem a tablettat ha ugy dontok..
csillka
2014-01-17 10:59:10
Az a gond, hogy én sem.
Amit tudok, hogy következő ciklusban új orvos, és vérvétel, és endokrinológus.
Októberben vártuk a nemvártat a vérvétel miatt, de pozitiv lett a teszt, majd a vetélés után a doki azt mondta nem kell vérvétel, mert már egyszer sikerült. De én nem vagyok meggyőződve, hogy a vetélés is csak sima genetikai vetélés volt, ahogy ők nevezik. Azt mondta metformin, mert PCOS van, és ez segíti a peteérést, majd ha 6 hónapig nem sikerül menjek vissza. De én nem fogtam neki a metforminak.
Négy barátnőm is van aki PCOS, mégis spontán teherbe esett. És van köztük olyan is akinek olyan szintű, hogy évente 2-3 menstruációja volt csak, most még is van egy egészséges babája.
Olyan tanácstalan vagyok, eddig azt mondtam türelmesen kell várni, de már lassan 2 éve csak várunk :(
capri
2014-01-17 10:23:44
Csillka, hát, akkor nem tudom... Erre nem nagyon van ötletem, mi okozhatja.