Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-18 06:32:10

Jó reggelt! Nem tudok aludni...
Krisztibaba, akkor megkaptad a 36,9-et? :-)
Ildibaba, Archangel, hogy vagytok?
Napsugár, rég jelentkeztél, hogy állsz?
Én kezdek nagggyon izgulni...
capri
2014-01-17 21:10:46

Krisztibaba, hát ez meg mégis milyen ajánlat?! :-DDDD
Nem biztos, hogy holnap tudok jönni, megyünk autókiállításra. Talán majd útközben telóról gyorsan bejelentkezek.
Jó éjt!
krisztibaba85
2014-01-17 20:57:17

Capri kössünk üzletet:)
Én kérem holnapra a te 36.9-es hődet:)én meg adom 36.6-osomat ;-)
Jó éjszakát!
krisztibaba85
2014-01-17 20:57:01

Capri kössünk üzletet:)
Én kérem holnapra a te 36.9-es hődet:)én meg adom 36.6-osomat ;-)
Jó éjszakát!
LondonViki94
2014-01-17 20:03:21

Capri

Köszönöm a válaszodat.Írni fogok mindenképpen.Örülnénk ha fent maradna.
capri
2014-01-17 19:49:16

Plumeria, hát eddig én is így gondoltam (amikor nyáron megkaptam az eredményt, volt, aki megkérdezte, szedek-e gyógyszert, mert anélkül még nem látott ilyen tökéletes értéket...). Csak az a legelső mondat ijesztett meg kicsit...
Akkor mindketten jövő héten mentek orvoshoz az eredményekkel? Már várom, mit mondanak majd Nektek!

Viki, sok mindent sajnos nem lehet mondani a görbédről... Valószínűleg a 13-16. nap között lehetett ovud (de a hiányzó adatok miatt ez nem biztos). Azt meg, hogy fent marad-e a hőd, végképp nem lehet előre megmondani sajnos... Drukkolok! Majd írjál, hogy alakul a ciklusod!

Lányok, a holnapi hőmmel kapcsolatban egy nagy kérésem van: ne 36,9 legyen. Ha több vagy kevesebb, azzal megbirkózom valahogy, de ha ennyi lenne, akkor maradna a totális bizonytalanság... Viszont mivel a pozitív gondolkodás szerint nem arra kell gondolni, mit NEM szeretnénk, csak arra, hogy mit szeretnénk, mostantól azt mondogatom, hogy 37,0 lesz a hőm. :-)))
LondonViki94
2014-01-17 19:38:34

Szép estét Mindenkinek!

Sajnos a hónap elején nem tudtam vezetni a hőmet.:( nem tudom,hogy így érvényes e ??
Szerintetek fent fog maradni?Nagyon szeretnénk már a babát a párommal,ez a 10.hónap hogy próbálkozunk.
plumeria14
2014-01-17 19:38:10

capri,
az 1,19-es TSH nagyon jó, ebben az esetben nincs értelme nézni a többit, mert optimális az értéke :)

Antika,
én azért olvastam utána, mert eredetileg csak április végére kaptam időpontot a dokihoz (végül 21-én megyek hozzá), de nem bánom, mert így legalább érteni fogom, hogy mit mond...Persze, az a jó, ha az ember azt fogadja el, amit az orvosa mond és már neked sem kell sokat várnod.
Antika
2014-01-17 19:22:30

ááááááááááááááá én ezt már nem tudom követni.
Sztem jobb, ha a dokira bízom. Ezt a pár napot már kibírom :(
22.-én megyek hozzá!
capri
2014-01-17 19:11:38

Sziasztok újra!

Mel, Dzsudzsa, hogy vagytok? Teszteltetek azóta?

Adrienn830, hajrá PreSeed! :-)

Antika, a tesztoszteronom nekem is alacsony, de azzal kapcsolatban nem hallottam semmit. Viszont nem is érzem ezeket a tüneteket, amiket írtál (vagyis ugye eléggé relatív, hogy sok-e vagy kevés a hajhullás, illetve hogy mennyire fáradékony az ember...). Én kíváncsi vagyok a Te eredményeidre is! :-)

Plumeria, mostantól Te leszel a hormonelemzőnk! :-) Még nem olvastam végig teljesen a cikket, de jól látom, hogy akkor nekem is lehet akár aggódnivalóm az 1,19-es TSH-mal? Mert nekem a többi értéket nem nézték...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!