Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emikez
2014-05-12 15:29:19

sziasztok csajok csak elöbukantam nem értem 22 naposak a ciklusaim ma kellet volna megjöni e de nem jöt meg de mivel a rendszer kedre huzta az ovumat ami szerintem hétfön volt és csak a kor eza 7 nap szoval igy nem is várom mára szerintetek kitolja hétvégére én ugy sacolom de viszont tegnap ota görcsölget a hasam vagy lehet hogy a torok gyuladásom miat volt 16 napo ovum nem tudom hétvégéig ki derül

babásodást mindenkinek
Ani0630
2014-05-12 14:46:31

Sziasztok . reg irtam mar, de olvasgatlak titeket. 15honapja probalkozunk, eddig sikertelenul.szerintetek mar menjunk el kivizsgalasokra?
azert azt hozzateszem hogy egy heten kb.haromszor vagyunk egyutt parommal es ez is altalaban hetvegi napokra esik(munka miatt).(pentektol-hetfoig)de a grafikon szerint szinte mindig ovulaciokor vagyunk egyutt. koszi a valaszt . bocsi h.ekezet belkul irtam
KLANITA
2014-05-12 13:43:44

Viktória: Remélem hamarosan összejön a baba.
Én még várakozók, lehet vasnap tesztelek!

Tényleg ha sikerülne, mikor mondanátok meg a 4 éves tesónak? Illetve a szüleimnek,tesónak akivel egy telken laktok? Tartok töle hogy a kisfiam elmondaná, már szeretne tesót!
Mit gondoltok?!

További kellemes várakozós napot!
kedina
2014-05-12 13:38:39

Na erre varjatok gombot, hogy most ez mit csinál...
6-án volt tüszőrepedés, kedden du uh-on látszódott a sárgatest
Viktória4
2014-05-12 13:24:32

Szia Mónika!

Milyen lett a mai teszted?
Viktória4
2014-05-12 13:22:38

Szia KLANITA!
Ma már rendesen megjött,így biztos nincs baba.
emikez
2014-05-12 11:45:41

monika80

velem is volt már ilyen hogy ovulácioután 7-8nap halvány pozi volt kéttszer is de soha nem let belöle baba pedig én is azt olvastam minden hol hogy halvány csik is csik de mindig meg jöt a végére szerintem várd meg a pénteket és kiderül ne görcsölj mert atol is késni fog majd én ezt mondom én ezt tapasztaltam halvány tesztekel
jniki82
2014-05-12 11:43:19

Mónika,

a beágyazódás kb. 1 héttel az ovu után van, de lehet van akinél plusz/minusz 1-2 nap.Olvasgattam a netet, vannak olyan tesztek amelyek a beagyazódás után 1-2 nappal már mutatják a terhességet.
Ne sértődj meg, de most minket szetetnél meggyőzni vagy magadat arról, hogy ez idősebb terhesség?De ettől még lehetséges, milyen tesztet vettél és milyen érzékenységű?
monika80
2014-05-12 11:17:01

Itt a görbém is így jobban értitek.

Április 22-én 25-én és 30-án voltam a párommal,és a tévedéssel pedig Május 1-én ami védekezéssel történt.

monika80
2014-05-12 11:07:32

Sziasztok!

Le írom bővebben hogy értsétek.

Van két gyermekem ami az előző házasságomból van,a gyermekeim apával külön mentünk már 2 és fél éve.
A jelenlegi párommal vagyok azóta akivel nem élünk együtt.
Viszont ez a kérdésem nekem is hogy mikor képes már vagy is hány napos terhesség kell ahhoz hogy kimutassa a teszt,csak mert nekem már 3-4 napja vannak erős hányingereim,és szédüléseim. Vasárnap már du-áni tesztből halványan kimutatta,akkor szerintem már ha Szombaton reggel elvégeztem volna egy tesztet akkor azon láthattam volna. Így ha vissza számolok nagyon kevés nap telt el (ha 2-ától számolom) ahhoz hogy már a teszt kimutassa 8-9-dik napon és abba ha jól tudom bele kellene még számolni 3 napot minimum ami a hcg -nek kell hogy annyi mennyiség termelődjön hogy ki tudja mutatni
Én azért gondolom azt hogy ez egy jóval idősebb terhességnek kell lennie ha már vannak tüneteim,ha 2-tól számolom akkor meg korai a tünet.
Vasárnap du-tán halványan kimutatta,vagy is akkor 11-e volt ha vissza számolok az 9 nap,és 3 nap kell a hcg termelődésnek,jól tudom?? akkor 6 nap nem kevés egy kicsit hogy beágyazódjon és már erősen vannak tüneteim 3-4 napja.
Remélem így jobban értitek. Ja és amiko a (tévedéssel) voltam ő előző nap 2xis kielégült (ovszerral),nagyon kevés esély van arra is hogy a 3-dik kielégülésben lennének (amikor nem védekeztünk)érett élő spermiumok
Szerintem nagyon-nagyon kevés az esély rá hogy tőle lenne a baba.
Vagy rosszul gondolom?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!