Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc
Én azt olvastam Gyuri bácsitól, hogy a közönséges galaj a legjobb, utána a ragadós, aztán a tejoltó. Szóval nem olyan rossz az, de jobb lenne a közönséges. És 6-8 hét kell az igazi hatáshoz. A tejoltó viszont nagyon jó a mirigyrendszernek, és az agyalapi mirigynek, a mellékvesének.
Fantasyc
2014-05-13 18:43:04
Kedina, köszönöm, megtaláltam!!!! :-)
Moha
Sajnos akkor jól mellé rántottam a bioboltban. :-( én tejoltót vettem, de még meg is kérdeztem az eladótól, hogy ez jó-e nekem, azt mondta, hogy hát persze!!!
Neki sem hiszek többet. Sajnos a csomagolásra csak az összetétel van ráírva, szóval hiába böngésztem, nem lettem okosabb. :-( A neve gyanús volt, pont ezért kérdeztem rá, most azért morcos lettem, holnap lehet, hoyg vissza is megyek hozzá. Nem az ár miatt, mert nem volt olyan drága, csak nem kéne félrevezetni a vásárlókat. Ha meg nem ért hozzá, inkább mondja azt, hogy nézzek utána, mert nem tudja. Ez sem szégyen, nem tudhat mindent.
Köszönöm a felvilágosítást és a segítséget nektek!!!:-)
Moha, ha most van ovud, akkor meg mindent bele!!!! :-D
Moha13
2014-05-13 18:22:19
Fantasyc
Hát...nem, pont 3 féle galaj van, a tejoltó, a ragadós és a közönséges. PAtikákban általában előbbi kettőt tartják, de Gyuri bácsi és Maria Treben szerint a közönséges a legjobb a pajzsmirigyre, a többi másra hat jobban. Én akartam Gyuri bácsitól rendelni, de utánvéttel küldik, úgy meg elég drága mulatság lenne, úgyhogy kutatgattam a neten és találtam egy magyarforrás.hu weboldalt, tőlük rendeltem két csomaggal, és postán küldték ajánlottan. Felhívtam őket és kérdeztem, küldik-e így, és nagyon aranyosak voltak, mondták, hogy persze. :)
Azt nem igazán értem, hogy patikában miért nincs a közönséges...mikor nekünk pont az kéne. Amikor kérdeztem a patikában, mondták, hogy már többen keresték, de nekik nincs ilyen, nem is volt, és nem is rendelnek, vegyek ragadóst...hát én meg nem vettem ragadóst...ha egyszer nem azt kértem. :D
kedina
KÖszi, nekem is gyanús ez az ugrás meg a furi érzés a pocban...ezek szerint ha tényleg most van ovum, jól elhúzódott.
Nekem pajzsmirigy alul működésem van, a TSH: 8,29 nagyon magas.
Ezért gondoltam, hogy valamit el kellene kezdenem szedni. Eddig Pharmaton terhességi vitamint szedtem, de abba kellett hagynom, mert híztam tőle 2 hónap alatt min. 6 kg-ot.
Pedig semmit nem csináltam másképp. A dokim azt mondta, hogy sürgősen abba kell hagyni.
Ma voltam pajzsmirigy uh-on, ahol a jobb oldalon valami 4mm-es csomót találtak, de nem tudom, ez mit jelent. Holnap megyek a háziorvoshoz, hogy mondjon valamit. Az is lehet, hogy a mostani betegség miatt van. (Vagy csak jó ebbe kapaszkodni.)Endomókushoz 29-re van időpontom, de valahogy nem mennek a napok. Szörnyű ez a bizonytalanság. De ezzel gondolom Ti is így vagytok. :-(
kedina
2014-05-13 17:41:32
Moha
Maca elvileg nagyon jó. Mi már akkor mentünk, mikor már ette egy ideje. Szóval nem tudom az mennyit segített rá. Nekünk ezzel nincs gond, sőt.
kedina
2014-05-13 17:39:12
Fantasyc
Mi elmentünk Erdélyig gólyáért...:D Sajnos nekünk nincs a kert végében, mint EGYESEKNEK! :P
Neked is pajzsmirigy túlműködésed van?
Fantasyc
2014-05-13 17:32:24
Sziasztok!
Renicsek, bárcsak úgy lenne!!! :-)
Lányok, mondjátok a gólyáknak, hogy erre a dunakanyarban nagyon szép kövér békák vannak, szívesen látnám őket!!!! :-)
Ma délelőtt vettem én is galajteát, remélem csak 1 féle van belőle. :-)
A cseppek viszont most szimpatikusak lettek, mert elég finnyás ízlelőbimbóim vannak, azokkal hamarabb boldogulhatnék. :-) persze, ha az nekem is jó lenne, majd utánanézek.
Kitartás lányok!!!!
kedina
2014-05-13 17:14:24
Adry84
Nem próbálod meg először természetes dolgokkal?
PL: bionom.hu van egy gyógynövény csepp, szerintem nekem azóta kezd el helyrezökkenni a hormonrendszerem..(Ezerjófű női tinktúra)
Mióta szeretnétek babát?Hány éves vagy? Tuti írtad, de horror lenne visszakeresni...
Renicsek
Azok a hülye gólyák! :D Hétvégén a mi fejünk felett is átrepült egy! Jajj, de jó lenne! Már annyira szeretném!! A munkahelyemen a nyakamba borult egy 8 hónapos édesbogár, hát majd elolvadtam... Tudom hogy az sem lesz egy fáklyás menet és nem csak öröm, hanem kőkemény munka, de nagyon várom az éjszakázásokat! :))))
Nagyon szép a görbéd egyébként!
Holnap tesztelsz ha nem jön meg?
Moha13
simán lehet hogy most van peteérésed!! Hajrá!!!!!!!!!! :)
Babaillatos hónapokat mindenkinek! :)
Moha13
2014-05-13 16:45:47
Renicsek
Amilyen rosszul nézett ki a görbéd azzal a sok ugrálással, most olyan szép a folytatása ovu után...fölfelé menetel, szorítok! :)
Én azt olvastam Gyuri bácsitól, hogy a közönséges galaj a legjobb, utána a ragadós, aztán a tejoltó. Szóval nem olyan rossz az, de jobb lenne a közönséges. És 6-8 hét kell az igazi hatáshoz. A tejoltó viszont nagyon jó a mirigyrendszernek, és az agyalapi mirigynek, a mellékvesének.