Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Renicsek!
Elgondolkodtató a görbéd.
Valóban vedd a kezedbe az irányítást, ha az orvosod nem túl körültekintő.
A pajzsmirigy nem játék. Pláne, ha babát szeretnénk.
Sajnos a tanulópénz nekem is megvolt :( De már gyógyszert szedek, és remélem minden oké lesz
Dzsudzsa
2014-06-15 11:20:13
Plumeria!
Szép az a görbe :)) csak így tovább!!!!!!!
Moha!
Nekem az 1. terhességemnél 36.8 volt a maximum.
Mindenhol olvashatod, hogy a lényeg, magasabb legyen az ovu előtt mért értékeknél.
Láthatsz terhesgörbét 36.7-tel is.
Én változatlanul
plumeria14
2014-06-15 10:01:23
Adrienn830,
sajnálom, de ahogy Mos is írja, még ne add fel a reményt!
szilvita,
mikor tesztelt?
Kira84,
te még mindig csak emelkedsz és emelkedsz….Valami miatt a rendszer úgy gondolja hogy csakis ott lehetett az ovud, ezért nem változtatott a görbéden.
Egyébként, ha megnézzük a többiek görbéjét, akkor egyáltalán nem egyértelmű a rendszer, mert valakinek az ovuesés után rögtön beteszi az ovu, másoknál vár 1-2 napot, míg valakinél hiába egyértelmű az emelkedés, nem teszi be, nálam pedig 1-2 nappal korábbra tette (a 12. napon még látszott az uh-n, a 13. napra már szétdurrant).
Korábban olvastam valami olyasmit is, hogy akkor van ovu, amikor a hő a CL fölé emelkedik.
Moha,
miért lenne alacsony a 36,9. Ebben a ciklusban valahogy én sem mentem még ennél feljebb
niki95
2014-06-15 09:35:09
Sziasztok lányok! Ma elindultam felfelé amit nem igazán értek mert az ovu teszt nem mutatta..legalábbis nem volt olyan erős mint a másik csík..de majd kiderül pár nap múlva hogy volt e ovu..:)
Renicsek
2014-06-15 09:34:23
Sziasztok!
szilvita! Megkérdezhetem,hogy nálad azért ilyen hosszú a ciklus,mert pajzsmirigy gond van? Nem próbálták még beállítani? Csak azért,mert én is ebben vagyok, de kénytelen leszek majd magamtól rendbe hozni,mert a nőgyógyászomat nem igazán zavarja! remélem nem lesz köv. ciklusom,de ha mégis, megpróbálom a méhpempőt! Van esetleg tapasztalata vkinek? Én így állok!
Kira84
2014-06-15 09:25:54
Na lányok csak nem bírtam magammal és vissza kerestem a 18 -a dikai mérésemet amit csak magamnak írtam fel.Mivel akkor nagyon keveset aludtam ezért nem írtam be akkor de most mégis vissza kerestem,hát nem sokat változott a diagram.Minden esetre most várok remélem eljön a kis csodám végre :)
Moha13
2014-06-15 09:14:37
Adrienn830
A pecsételés valahogy nincs összhangban a görbéddel, ami megint fölfelé mozog...szerintem még ne írd le ezt a ciklust. :)
szilvita, Kira
NAgyon bíztató ez az emelkedés. :)
Ma én is emelkedtem kicsit, de még mindig elég alacsony. Mindegy...ami lesz, az lesz. Ha most sem jött össze, legalább tudok segíteni a nyáron a felújításban...
Kira84
2014-06-15 07:51:28
Jó reggelt lányok, én ma egy kicsit fentebb kúsztam..
szilvita
2014-06-15 06:16:25
Jó reggelt! Visszamentem:-)
Dzsudzsa
2014-06-14 23:58:34
Szilvita!
Akkor már világos. A pajzsmirigyed okozza az alacsony hőt. Az enyém is alulműködik (ött), én is gyógyszert szedek rá.
Jniki82!
Én elvégeztem az Avivát. Az elején nagyon lelkesen csináltam a gyakorlatokat. Most már sajnos egyre ritkábban. Így nem tudom, hogy használna-e. Amúgy az oktató nagyon meggyőzően mesélt az eredményekről. Ártani biztosan nem árt!!! Egy kolléganőm állítja, a miomája attól csökkent.
Moha!
Most, hogy írod. Valóban, én is olvastam a vizes folyásról mensi előtt. Lehet, hogy valóban igaz :)
Elgondolkodtató a görbéd.
Valóban vedd a kezedbe az irányítást, ha az orvosod nem túl körültekintő.
A pajzsmirigy nem játék. Pláne, ha babát szeretnénk.
Sajnos a tanulópénz nekem is megvolt :( De már gyógyszert szedek, és remélem minden oké lesz