Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-10-10 10:02:24

maximail,
tudom, hogy ez nem segítség, de hidd el, ezzel az érzéssel nem vagy egyedül…nem gondolunk rá minden nap, ezért azt hisszük, hogy túl vagyunk rajta, de ha jön egy ilyen hír, akkor az visszaránt bennünket…
Nekem az nem okoz gondot, hogy megmondjam, hogy megjött, sőt, amikor már érzem magamon a tüneteket, akkor már jelzem, hogy valószínűleg most sem sikerült…igen, a pasik ezen a híren viszonylag (legalábbis látszólag) könnyen továbblépnek, bennünket meg majd megesz az ideg, hogy nem érzik át ennek a súlyát!
maximail
2014-10-10 09:52:56

Erdibetty!

Köszönöm! :-)

Amicsek!

Én csak palástfű teát ittam az egész ciklusban, és a korábban 30-34 napos ciklusaim 27-29 naposak lettek. A teát már rég nem iszom, de a ciklusok maradtak. Nem tudom, ez mennyiben segítség, mert baba nálunk eddig nem lett belőle.
Amicsek
2014-10-10 09:48:31

Kedves mindenki!Nagyon fontosat szeretnèk kèrdezni! A cickafark ès palástfű teát hogy is kell most inni! A cickát ovu elött a palástot meg utána? Vagy egybe keverve? Mindkèt variációt olvasom a neten. Keverve viszont sokat olvastam,h összejött azonnal,viszont így keverve mensi után kezdtèk el ovuig.Most mùlt el az ovum,s nem tudom hogy igyam... A görbèm most követhetetlen,mert 15órás utazások,stresszes időszak,ès nem azonos pontban mèrt mèrès után vagyok. Viszont szerintetek,ha ma elkezdem inni a teát összejöhet? Ùgy èrtem gyorsan hat a tea? Köszönöm!!
erdibetty
2014-10-10 09:30:10

Egyetértek.
De sajnos ezt csak egy olyan ember érti meg,aki hasonló cipőben jár, v.járt. szerintem itt senki nem gondolja,hogy rossz ember vagy az érzéseid miatt, főleg hogy oka van annak, hogy ìgy érzel, és itt még sokan mások!!!
maximail
2014-10-10 09:18:20

Erdibetty!

Köszi!

Hát igen. Én is örültem, hogy nem kell személyesen gratulálnom. És ettől néha rossz embernek érzem magam. Pedig igazából nem vagyok irigy, csak ilyenkor sokkal jobban felerősödik a saját kudarcélményem. :-S
erdibetty
2014-10-10 09:15:52

Maximail
Sajnos nem tudom melyik, ő sem pontosított, csak az összeférhetetlenséget említette. De ha legközelebb jön, megkérdezem!
A mi környezetünkben is folyamatosan jönnek az új babàsok hírei, ha csak pl a férjem meséli, kicsi meglepődés, majd Hát jó. Örülök neki. De ha valaki személyesen közli,nehezebb mert persze gratulàlok, meg örülök, de sajnos eléggé kiül az arcomra,hogy közben csalódott is vagyok hogy megint valaki megelőzött.
maximail
2014-10-10 08:52:01

Erdibetty!

Azt nem tudod véletlenül, milyen vizsgálat alapján mondták ki az összeférhetetlenséget?

Majd írd meg az eredményeidet!
maximail
2014-10-10 08:50:17

Jó reggelt!

Na, tegnap engem is elért a hullámvölgy. Elvileg a napokban (nem)várom, érzem is már magamon a tüneteket. Erre tegnap felhív a férjem, hogy képzeljem, most mondta az egyik barátja, hogy 3 hónapos terhes a barátnője, de ez még titok, csak nekünk mondják el. Hát, még jó, hogy egyedül voltam itthon, mert ezek után háromnegyed órát bőgtem. Pedig azt hittem, már túl vagyok ezeken. De ez valahogy ezek szerint mindig ott van a mélyben. Hetekig, hónapokig szunnyad, aztán elég egy ilyen hír, és a felszínre tör.
Szerencsére van egy barátnőm (1,5 éves korunk óta vagyunk elválaszthatatlanok :-) ), akit bármikor letámadhatok bármivel. Felhívtam, és jól kihisztiztem magam. Vele még kiabálhatok is, ha akarok. Még azt is felajánlotta, ha akarom átjön, és megverhetem. :-PP Utána futottam egy jót, meg sétáltam kicsit a sötétben, és jobb lett.
A férjem is tuti érezte, hogy gáz van, mert estére hozott nekem Bacardi Breezert, és nagyon aranyos volt. :-)

Titeket nem visel meg, amikor meg kell mondani, hogy megjött? A férjem mindig úgy tesz, mintha mi sem történt volna, de tudom, hogy őt is ugyanúgy bántja, mint engem. Utálom megmondani újra és újra... :-S
jniki82
2014-10-10 08:43:37

Sziasztok

hát elég érdekes a görbém, igaz az első pár nap lemaradt!
popi532
2014-10-10 08:38:33

Sziasztok.Ma vagyok a 11.dpo-n előttem ma egy tesztet ami full negatív.Szerintem ezt a hónapot buktam már sajna.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!