Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mónika82
2014-10-31 06:59:10

Már nagyon várom mi lessz ennek az eredménye nekem elég kacifántos volt idáig.
plumeria14
2014-10-30 22:46:52

maximail,
ahogy te is írtad, az NK funkció vizsgálat az alloiummun vizsgálat része, amit bizonyos esetekben csak habab esetén végeznek el, ugyanakkor a következőt is olvastam róla: Sikeres reproduktív eljáráshoz szükséges, hogy az NK limfocita sejtarány értéke kevesebb legyen 15%-nál, ideális esetben pedig 12% alatt. Ez viszont azt feltételezi, hogy előtte célszerű ezt elvégeztetni.

KatkaManó,
nálatok volt NK sejtarány vizsgálat? Mikor lesz a lombikotok? Mi végül úgy döntöttünk, hogy a januárnál maradunk...aztán ki tudja, hogy a konzultáció után mit fogok gondolni ;)
plumeria14
2014-10-30 21:51:59

maximail,
nekem még az sem egészen tiszta, hogy mi az az alloimmun vizsgálat :( Az immungyengítésről talán csak 2 hete olvastam először, így akkor még a C vitamin szedését is abbahagytam (ez talán pont inszem után volt). Egyébként ez szinte az elsők között szerepel a kérdéseim között, amiket a konzultáción meg szeretnék beszélni a dokival.
maximail
2014-10-30 20:27:01

Plum!

Az NK sejtarány is az alloimmun vizsgálat része. Te kaptál bármilyen immun gyengítőt az inszemináció során?

Én ma beszéltem egy nagyon megbízható endokrinológussal, aki nagyon otthon van ebben a témában is, és azt tanácsolta, hogy egyenlőre ne csináltassuk meg az alloimun vizsgálatot, hanem vágjunk bele az inszembe, és ha elsőre nem sikerülne, akkor kérjem meg az orvost, hogy vegye bele a protokollba az immun gyengítést, mivel ezzel át lehet segíteni a petesejtet és a spermiumot azon a kritikus egy héten, amikor már egyesülnek, de még nem ágyazódnak be. Mert hogy abban az időben akár árthat is nekik az immunrendszerem. (Az immun gyengítést ha jól vettem ki, enyhe szteroidos kezeléssel oldják meg.)
plumeria14
2014-10-30 20:10:55

maximail,
ebbe a témába még nem ástam bele annyira magam, de talán az NK sejtarányra mondták ezt nekem. Most kezdtem el a "felkészülést" a konzultációra, így csak utána leszek okosabb.
Mejjja
2014-10-30 19:41:00

Erika12 én is szurkolok neked :D !!!!!
Klau84
2014-10-30 19:19:27

Erika!
Nagyon szurkolok,remélem összejön!! :)
Nekem ma megint emelkedett a hőm:
kardvirag
2014-10-30 19:10:43

Szia Erika! Remeljuk tenyleg osszejon neked.
Megkerdezhetem, h milyen napokon voltak az egyuttleteitek? Udv, kardvirag
Erika12
2014-10-30 18:30:08

Nagyon szédültem ma,tegnap kívántam a sült kacsahúst,mikor ettem meg hányingerem lett.
Erika12
2014-10-30 18:25:48

Sziasztok csajok !Nagyon fájt hajnalba a hasam ,folyton szurkál a hasamba és a melleimbe.Mellbimbómhoz nem lehet érni.Jó jel,remélem oda ért a drágám ahova kell,ágyazodik.Most esett a hőm 2 tizedet.Holnap meg kell ugrania reménykedek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!