Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen,alakul ez a görbe,remélem fent is marad :) semmi tünet,de remekül vagyok,holnap jön haza a párom,igaz csak vasárnapig,de az is több,mint a semmi :) Te még érzel dolgokat?Szorítok nagyon!!!
Ma ez a helyzet:
Netta0818
2014-10-31 19:01:24
Köszönöm a válaszokat :)
Csajok az Utronak lehet mellékhatása gyakori pisilés és álmosság? 9dpo
1
éve mikor várandós voltam,akkor Elevitet szedtem, sajnos 12hetesen kiderült hogy beteg nagyon a babám :( folsavhiány, pedig ettem vitamint. Nem jól használta a szervezetem a folsavat,ezért nekem is Femibiont mondott a dokim. Érdekes mert 9éve a fiamnál semmit se szedtem és semmi baja nincs,szerencsére.
Mejjja
2014-10-31 17:46:56
Sziasztok!Ma voltam dokinàl :( háààt... nem kaptam jó híreket...inzulin rezisztenciára gyanakszik ,mennem kell terhelésescukor vérvételre vagy mire...nagyon elkeseredtem de fel nem adom az biztos..most olvasgatok utanna mit is jelent ez.Elég sokan irták hogy nekik is ilyen van és nekik sikerűlt teherbe esni.Eldöntöttem NEKEM IS FOG :)
Erika12
2014-10-31 16:08:36
Klau84 látod milyen szép a görbéd,Te jól érzed magad semmi változás? Mejjja köszönöm szépen Nagyon aranyosak vagytok! Kardvirág együtt voltunk,okt 22,23,24,25 amikor haza jött,pont avu előtt. Örültünk nagyon és reménykedünk.Igy álok most ,megy felfelé.
Mónika82
2014-10-31 14:16:18
Itt a görbém.
KatkaManó
2014-10-31 14:02:44
Napsugár, igen én megcsináltattam az MTHFR gén mutációt.
Nekem ennek az eredménye heterozigóta lett. Ami annyit jelent, hogy az egyik szülőmtől örököltem.
A terhesség szempontjából annyi jelentősége van, hogy a folsav felszívódás nem működik rendesen így csak az aktív folsav jöhet szóba. Ma az egyetlen terhesvitamin amiben aktív folsav van a Femibion 800. Én ezt szedem most.
A férfi oldalról nincs jelentősége, így a férjemnek nem csináltatuk meg.
De jövő hét kedden megyek a hematológiára akkor konzultálok erről is.
Eddig csak a nődokival meg az endodokival beszéltem erről, de mindkettő ugyan azt mondta.
Orsi1977
2014-10-31 13:57:18
Netta0818 szerintem nagyon jol alakul a görbéd.
En igy allok ma.
Katicabogár5
2014-10-31 13:53:02
A palástfű teát csak az ovu után szabad inni. Mert progeszteron pótlásra jó ami csak az ovu után fontos és az felel a terhesség megtartásáért. A ciklus elején a cickafarkfű teát kell inni az ovuig + 1-2 nap. Utána a palástfű teát 14 napig vagy ha sikerül a baba tovább.
Amicsek
2014-10-31 10:55:05
Igazából mindegy is lenne,hogy mikor van az ovu,a lènyeg,hogy legyen. Gondoltam,h a tea nekem is lerövidíti,s ezèrt 3napja elkezdtem a tesztet,de semmi irtó halványka csík. Attól fèlek nem is lesz már ebben a ciklusban ... :(