Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-11-05 09:30:15

Sziasztok!

Tegnap megjártam a hematológiát. Nagyon pozitív élményekkel :)
A hematalógus is megerősítette, hogy az MTHFR gén mutációnak a terhebesés szempontjából csak annyi jelentősége van hogy aktív folsavat kell szedni, mert a folsav felszívódás nem megfelelően működik.

Viszont azt mondta ha már ott vagyok akkor felír egy-két vizsgálatot amit szerinte a 3 sikertelen lombik után érdemes lenne megnézni. 2db A4-es oldalni dolgot írt ki 8 fiola vért vettek le tőlem. Mind ezt egy állami intézetbe TB alapon ???!!!! :):):)
Igaz az erdemény csak január elején lesz meg, de ez már nem érdekel.

Az a baj, hogy nem mindent tudtam megjegyezni róla, mert azt a papír elvették a vérvételnél, de egy csomó olyan is rajta volt amin gondolkodtam, hogy a Laboratórium Kft- nél megcsináltatom, csak drága és még gondolkodtam rajta.

Így már csak az immunológiai panel maradt, hátra és teljesen ki leszek vizsgálva.

Napsugár nagyon szurkolok neked, most már sikerülnie kell.

Plum, várom a beszámolód a konzultációról :)
ikebaba
2014-11-05 08:30:49

Sziasztok.Szép napot mindenkinek !!!
popi532
2014-11-05 08:18:39

Sziasztok.Na át rakta végre az ovumat a szokásos 16. Napra .De ezt a hónapot is buktam már látom a ciklus első feléhez képest nem sok változás van a hőmérsékletemben.Már az is eszembe jutott,hogy ebben a hónapban nem is volt ovum.
KLANITA
2014-11-05 07:33:17

Szépek a görbék csajok.
Erika12 - Jól láttam 45 éves vagy? mi a baba oka? Néztem a méh nyakan de bizonytalan vagyok nem tudon mit kell figyelni.
Szép napot!
Klau84
2014-11-05 06:29:27

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Erika12
2014-11-05 05:59:30

Jó reggelt csajok ! menszi nincs, izzadás az volt ,nehezen alszom el ,pisilni járok óránként,feszül a hasam alja pláne nagy vécékor ,hányinger minimális.De rohanok a munkába.Még valami a méh száj fent van és 12 órára néz,vagyis felfelé fordul el.Itt a górbém .Szép napot nektek és magas hőt:)
monika80
2014-11-05 05:54:53

Jó reggelt lányok

Én ma így:
KLANITA
2014-11-05 05:21:58

Sziasztok!

Boldogság, végre úgy alakul minden ahogy kell és remelem így is marad hiszen mindjárt itt a kari. :-)

Tegnap halvány pozitvi lett az ovu teszt még ma is csinálok.
Sikerlt együtt lenni. (nálunk hétköznap sajnos nem mindig egyszerű és ezért is örülök végre).

Ma reggel pedig még a hőm is elindult. Jöhet a várakozás és a hő emelkedés. :-)

Szép napot nektek.
Klau84
2014-11-04 21:24:28

Erika!
Itt vagyok,csak hosszú volt ez a nap,anyóst látogattam,utána meg átjött egy barátom :) Holnap meg buli lesz a suliban,úgyhogy 6körül érek csak haza. Amúgy minden rendben,csak sokat idegeskedek..tudom nem kéne,de túl sok nemnormális munkatársam van :(
Ma a hőm is kicsit lejjebb ment :(
7-én tesztelsz?jaj az még 3nap,izgulok,szorítok :)
plumeria14
2014-11-04 20:29:10

napsugar24,
már vártam a jelentkezésedet :) Én holnap megyek a Forgácsba, amit izgatottan várok. Endometrium biopszia? Ez miért kell? Drukkolok az inszemedhez...mitől érdekes most ez?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!