Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Erika12
2014-11-05 23:26:25

Viktoria4 az avu teszt az avulációt jelzi, hogy 1,2,3,nap muva lesz az avuláciod azért kell használni és ha 2 erős csik akkor együtt lenni minden 2.nap.Én nem használok ilyesmit,meg nézem písílés előtt a folyásom állagát ,písílés után üres húgyhólyaggal a méh szájt, hol van és nyitva van e, ha magas és az ujjam hegye belemegy a méh szájba akkor nyitva van ,nekem 2,3,napig de van mikor 4,5napig is fent van,mikor avulálok reggelre le ereszkedik,utána középre vissza megy vizes folyás pár nap, utána krémes vagy ragacsos,utána menszi előtt 2,3,nap bő vizes váladék,de még azt is megfigyeltem menszi előtt a hüvely bemenet egyre érdesebb,és a végbél felé meg olyan puha hólyag szerű van .Lehet hogy undorító amit írtam elnézést kérek ha valakit ilyen érzés fog el ,de ismerd meg a tested.Én sem tudtam ezeket soha nem nyulkáltam magamba csak mióta, itt vezetem a hőm .De szerintem jó dolog ismerni a testünket,észre vehetünk dolgokat ami éppen nem olyan mint szokott lenni és orvoshoz mész vele és ez ment meg egy halálos betegségtől mert te idejében észre vetted :)Már elalszok csajok nem látok :):)
Erika12
2014-11-05 22:40:27

Klatina ,Monika,Klau,és a többiek aranyosak vagytok a sírást hoztátok rám.Érzékeny is lettem sokat rám jön a sírás.Puszi nektek holnap jelenkezem ,mindenkinek magas hőt :):)
Erika12
2014-11-05 22:32:44

Csajok menszi sehol ,már 4én meg kelett volna jönni-e !Tesztelek de vennem kell,elhasználtam már kétszer csináltam X-epilt 25ml ,de hajszálnyi vékony csík volt mind kettőn,írtam is nektek,már akkor látszott mikor a vizelet szívódott fel,de utánna 15perc után vékonyka csík lett.
jniki82
2014-11-05 21:16:45

Sziasztok!

napsugár,

itt vagyok meg vagyok!Benéze kolvaslak titeket, de próbálom valahogy távol tartani magam az egésztől!Nem akarok megint reménykedni aztán csak a csalódás, túl jól ismerem ezeket a hónapokat az érzést.Védekezem!
Próbálkozunk tovább, lejárt a 3 hónap, de nem foglalkozom annyit a dologgal, legalábbis próbálok így tenni!
Egyébként most jogsit szerzek, kresztre járok a jövőhéten lesz a vizsga most ez köti le az időm nagy részét!
De szurkolok mindenkinek aki itt van!A Jézuska hozza a pozi teszteket!!!!!!!!!!!
izeize
2014-11-05 21:11:59

Erika hajrà!!! :)

Nálam sajna új hónap kezdődött ma reggel ... :( :)

Fantasyc
2014-11-05 20:24:46

Sziasztok!

Olyan szép görbéket látok, hogy nem tudom szó nélkül hagyni, nagyon szorítok nektek lányok!!!!! :-)
Én várom az ovut, remélem utánatok már én is sorra kerülhetek. :-)
KLANITA
2014-11-05 19:40:21

Erika- tesztet kérünk holnapra!!! :-) Ja és persze pozitivat!!! :-)
Klau84
2014-11-05 19:33:38

Erika!
Csatlakozom Mónikához!!ugye nem jött meg? akkor tesztelj!azon az 1 napon már nem múlik :)és hajráhajrá ezerrel!!!!!
monika80
2014-11-05 19:18:19

Erika12

Mikor tesztelsz? Már alig várom.
De szerintem ne várj 7-ig,holnap már tesztelhetsz szerintem nyugodtan.
tomka
2014-11-05 18:35:06

plum,

na, mi volt a konzultáción? Nagyon kíváncsi vagyok.

moha,

mi a helyzet nálad? Nem jelentkezel mostanában...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!