Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mi lombikozunk, és a beültetés után utrot kaptam mindig. Volt hogy 7 nappal később jött meg de volt, hogy miután abbahagytam 2 nap múlva megjött. Kicsit felborítja a rendszer odabent.
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, de várj ha negatívak a tesztek akkor nemsokára meg fog jönni.
És hajrá a következő, mert nem szabad feladni :)
Erika12
2014-11-04 05:46:25
Sziasztok csajok ! készülök a munkába de felrakom a görbém. Este izzadás rettenetes a hőm 2 tizedet emelkedett 37.0.:)
Adrienn830
2014-11-03 21:30:40
Sziasztok! Inszem után vagyok 20. napon, és 35. ciklus napon. Nov 1.-én kellett tesztelnem ami negatív volt :( az utrot is abbahagytam reggel már nem tettem fel és vártam aznapra a mensit is mert szeptemberbe is 18.napon jött meg délutánra és gondoltam most is így lesz, de nem. Ma 3. napja, tesztjeim sorra negatívak, gondolom a méhen kivüli baba erős alhasi görccsel jár igaz? a teszt a méhen kivülit is 2 csíkosra mutatja?
Aki szedett inszem után utrogesztánt és abbahagyása után hány nap múlva jött meg a mensi? Ha szerda estig nem jön meg akkor csütörtökön elmegyek nődokihoz nézzen meg uh-al. Bár addig biztos megjön sajnos :( 3-4 napig volt erős mensi fájásom gondoltam megjön, ma semmit nem éreztem mintha elvágták volna. Köszi válaszokat.
Klau84
2014-11-03 21:13:53
Köszi,én is Neked,meg mindenkinek :)
Tincsi
2014-11-03 21:08:24
Köszi a megerősítést, akkor nem csak én vagyok így bekötve :-)
Tomka,
Igen, nekem is 26-28 naposak a ciklusaim, szerintem is sok ehhez képest a vérzés, de hát ez van... A szerencse csak az, hogy legalább rendszeres volt mindig is. (Bár a férjem viccesen megszokta jegyezni, hogy nem lehet megbízni egy olyan élőlényben, aki napokig vérzik és ennek ellenére életben marad :-))
Klau84, szép a görbéd, szurkolok!
Popi532,
ha továbbra is folytatódik a sikertelen próbálkozás, év elején megyek dokihoz, hogy írjon ki vizsgálatokra, elvégre még csak féléve próbálkozunk. De addig még várom a csodát :-)
Moha13
2014-11-03 21:07:35
jniki82
Köszi, de igazából nem állás, csak ilyen kisebb munka, most leginkább a tanulással vagyok elfoglalódva. Le kell adnom egy rakat dolgozatot...
...igazából az a bajom, hogy nem a tanulás viszi el a figyelmemet erről az egészről, hanem inkább ez zavar be a tanulásra koncentrálásba...:)
Nem tudom, hogyan lehet átkapcsolni az agyam...egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért ilyen hosszú és nehéz ez az egész babatéma...és mit kéne még csinálnunk, hogy végre megapjuk, amit szeretnénk.
Klau84
2014-11-03 20:54:59
Tincsi
Nekem kezdetben volt 8-10napos is,aztán a fogamzásgátló beállította 5-6ra,most meg olyan 5napos.Az első 2nap erős,aztán lightos,az utolsó nap meg barna trutyi.Szerintem amúgy a 6-7 nap nem gáz,nem mindenkinek egyforma hosszú.
Én ma így
tomka
2014-11-03 20:53:32
Tincsi,
szerintem emiatt nem kell aggódnod. Nekem az orvosom azt szokta mondani, hogy az emberi test nem atomóra, hogy kizárólag egy működési modellje lehessen, a menstruációs ciklusban pedig igen tágak a normalitás határai.
Nekem is 6 - 7 nap általában a menzeszem, ráadásul barnázás nélkül, in medias res jelleggel, rögtön intenzív vérzéssel, és mivel a ciklusom rövid, 26-27 nap, így könnyen kiszámolható, hogy életem indokolatlanul nagy részét töltöm vérzéssel. Nem egy öröm, de rosszabb is lehetne, nem igaz? :-)
Szóval sok mindennek lehet köze a sikertelen próbálkozáshoz, de az egy hetes menzesznek tudtommal nem. Mindenesetre ha nem hagy nyugodni ez a gondolat, szerintem kérdezd meg a dokidat, elvégre mégis ő a szakember...
sztelsz? szép a görbéd. :-)
én igy állok, már van nyakom.