Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-11-07 07:21:01

Plum
Én ezt találtam így gyorsan:
http://www.weborvos.hu/orvos_valaszol/toxoplasma_fertozes_meddoseg/85122/
tehát valami alapja van...
Egyébként lehet, hogy nem a toxoplazma az, amire gondoltam, mert én azt tudom, hogy van valami, amit csak a macska terjeszt, a kutya nem, és az a valami okozhat meddőséget. Ezt már nagyon régóta tudom, de hogy honnan...?
Én ma úgy felkeltem, hogy el is felejtettem hőt mérni. Tegnap óta szúr a torkom, ez nálam a nátha előjele, úgyhogy vettem friss gyömbért és gyömbérteát iszok, meg aszpirint. Remélem, nem üt ki rajtam a kór, mert most nagyon rosszkor jönne...
Klau84
2014-11-07 06:31:15

Jó reggelt csajok!
Erika,sajnálom :(
Nekem is megy lefele a hőm,bár még akkor is 36.8,meg fáj a hasam alja..nekem is kezd elmenni a bizadalmam :(
Itt a görbém
KLANITA
2014-11-07 06:02:34

Erika12 - sajnálom, remélem hamarosan sikerül!
Nekem esett egy fokott. szerintem még nem volt ovum,de nyákom van, ma reggel is egy picit rózsaszínes volt. Nem tudom miért lehet.
Erika12
2014-11-07 05:43:02

Itt a görbém lemaradt.
Erika12
2014-11-07 05:42:01

Jó reggelt ! menszi sehol,de már olyan érzés a hőm leesett 36-5 re.Az álom erre e ciklusra, szerte foszlott,de fel a fejjel nem adom fel .Itt a göhbém.
szilvita
2014-11-07 01:53:59

Plum, pontosan. Ha te már átestél rajta, az a legjobb. Egyébként nekem több macskám is volt, kutyám is, mégsem volt még toxoplazmózisom. Pedig volt kijárós macskám, nem lakásban tartott. Nem értem a mai napig, hogy lehet ez, remélem most is negatív nekem, mert most derült ki, hogy sok a magzatvizem, és pl. az is okozhat ilyet.
Igazából a toxoplazmózisnál az számít hogy ne á terhesség alatt kapoj el friss fertőzést.
plumeria14
2014-11-06 23:13:05

Moha,
én olyanról nem hallottam, hogy a toxoplasma meddőséget okozna. Ezt találtam róla: Az ellenanyagok minden Toxoplasma fertőzés után kifejlődnek, és az élet végéig megmaradnak. Így a korábbi fertőzést az élet végéig bármikor ki lehet mutatni. Az ellenanyagok termelődése azt is jelenti, hogy az ilyen emberek igen nagy valószínűséggel védettek az újabb Toxoplasma fertőzéstől. Ezért elenyészően kicsi az esélye annak, hogy azok a várandós anyák, akiknek van ellenanyaguk, újra fertőződjenek és így magzatuk fertőződésének is elenyészően kicsi az esélye. Azokat a várandós anyákat kell tehát különös gonddal kiszűrni és figyelni, akiknek még nincs ellenanyaguk, mert ők kaphatnak friss fertőzést és ők adhatják át a fertőzést védtelen magzatuknak is. A Toxoplasma fertőzés igen gyakori. Magyarországon körülbelül minden második ember már átesett Toxoplasma fertőzésen. Magas a fertőzés előfordulási aránya ott, ahol rosszak a higiénés körülmények, ahol az emberek szoros kapcsolatban élnek állatokkal (főleg macskákkal, kutyákkal), ahol elterjedt a nyers húsból készült ételek fogyasztása. Na, hát nekem gyerekkorom óta volt/van kutyám, most 14 éves a szőrös gyermekem.
Még ezt is találtam róla: A parazita jelenléte szervezetünkben – vagyis a pozitív eredmény – a legideálisabb: ez azt jelenti, hogy már átestünk a fertőzésen, szervezetünk immunissá vált rá, amely a baba számára is megfelelő védelmet jelent.

A fogínygyulladás miatt ma voltam fogröngtenen és megbeszéltük a gyökérkezelés időpontját. Mivel csak december közepén tudok majd menni, ezért addig megpróbálkozok egy antibiotikumos kezeléssel, de ennek elkezdésével még megvárom a vérvételt. Fogínygyulladásra egyébként a Corsodyl a legjobb, azzal nem nyúlhatsz mellé. Nekem a pajzsmirigyproblémám okozza a néha előforduló fogínyvérzést.
monika80
2014-11-06 22:38:48

Erika12

Ilyenkor érdemessebb a reggeli vizeletből.
Ha a hőd sem megy lejebb és nem jön meg akkor reggel tesztelj szerintem. nagyon sokat számít.

A kisebbik fiamnál úgy tezsteltem hogy Hétfői nap reggeliből negtív lett,Szerdai reggeli vizeletből is negatív és Pénteken a délutáni vizeletből lett pozítív. És késett akkor már a mensim is,és éreztem is hogy az vagyok. De minden terhesség is más és a Hcg is másképpen termelődik. Függ a beágyazódástól is hogy mikor történik. Én nem mindig van barnázás. Nekem nem volt.
Azért szurkolok neked a magas hőhöz és a pozi teszthez.
Erika12
2014-11-06 21:44:28

Monika azért fáj a hasad szexközben mert avulálsz vagy mindjárt fogsz a mell is olyankor fáj.Nem bírtam ki megcsináltam, és nagatív a teszt.De még nem jött meg a menszim,ilyen hosszú ciklusom még nem volt.Fürdés közben néztem a méh szájt lejeb van és krémes folyásom lett, nem vizes mint szokott menszi előtt.Nem értem mi van ,de hamarosan kiderül.Szédülés egyre rosszabb,most is van ,de lehet fáradt is vagyok egész éjjel mászkáltam a vécére.Pihenek le, mert reggel 5 órakkor kelek jóét nektek .És magas hőt, aki már avulált.
Moha13
2014-11-06 19:06:27

Klau84
Megértelek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!