Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amicsek
2014-11-08 09:09:36

Köszönöm Erika ! Megvan mennyi az annyi :)
Amicsek
2014-11-08 09:07:01

Moha!
Köszi az infót!
Igazából nem szeretnék már máshova regizni,én is voltam másik 2 oldalon is már,de egyik nap besokalltam,azon,hogy mit kattogok már ezen a baby projekten,s mindenhonnan letöröltem magam. (Elvileg erröl az oldalról is.)
Elhatároztam feladom ezt az egészet,lenyugszom egy idöre.

Egy éve probálkozok,s már azon gondolkodtam talán túlságosan foglalkoztat a babaügy minden téren,hogy talán én görcsölök rá túlságosan is,s miattam nem jön össze...

Most azonban az elsö alkalom ezen az oldalon,hogy a halvány zöld ovu idöszakot sötétzöldre váltotta a rendszer ,s úgy tudom fontos,hogy ovut követö 3 napon keresztül 4 tized értékkel magasabban maradjon a hö a Coverline felett. Ehhez azonban tudni kell,hogy hol is van ez a szint.

Régi rutinos motoros vagyok már a csalódások terén,de most felcsillant a szemem.
A saját esetemben azonban mindenféle verzióban kiszámoltam a Coverline szintemet,s az összes lehetséges esetben egyöntetüen ugyanaz az érték jött ki ! :) (36,2)
Azt hiszem ennek hihetek végre,hisz matematikai véletlenek nincsenek,s már más dolgom nincs csak csendben várjak eljött-e végre az én idöm is...

Szép napot! :)
monika80
2014-11-08 09:04:05

Jó reggelt

Erika12

Nem látom a görbédet,mi a helyzet?
Erika12
2014-11-08 09:02:01

Amicsek A coverlinét úgy kell kiszámolni, ahogy leírtad menzi 1 napjától ovuláció napjáig és elosztani azokkal a napok számával.Én is utána néztem .
Erika12
2014-11-08 08:57:21

Moha13 köszönöm ,remélem sikerülni fog a munkahely váltás ,olyan egyedül érzem magam,mindig egyedül aludni nagyon rossz csak telefonon beszélgetünk este!Nagyon hiányzik.:(
Erika12
2014-11-08 08:50:51

Moha13 köszi hogy írtad ,akkor ovuláció? Legalább egy jót nevettetek ,meg utólag én is:):)
Erika12
2014-11-08 08:44:26

Popi532 nagyon boldog vagyok hogy vissza fordult a hőd emelkedni,biztos a beágyazodási esés volt:):)Drukk.....
Moha13
2014-11-08 08:41:17

Amicsek
Én vezetem a fertility.n is és a TCOYF-en is. A tcoyf-et nagyon szeretem, tudom ajánlani, az is húz coverline-. Miért akarod minenáron számolgatni ezt a vonalat, ha vannak oldalak, amik behúzzák maguktól? :)
Amicsek
2014-11-08 08:36:12

Sziasztok !

Látom sokakat érdekelt téma a COVERLINE !

Ez engem is érdekel.
Mivel mindenhol azt olvasom,hogy össze kell adni a mensi elsö napjától az ovuig a höket,majd elosztani a napok számával,azt hittem ez hü de egyszerü,és logikus...

De!

Ha megnézitek a neten a högörbés,vagy terhesgörbés képtalálatokat,láthatjátok,hogy az igen közkedvelt Fertilityfriend oldalon vezeti szinte mindenki a görbéjét.
Ott a rendszer bejelöli a COVERLINE-t is ugyebár.
Azonban jó néhányat leteszteltem,s sehogyan sem jött ki ,hogy az adott illetönek miért oda tette az alaphömérséklet vonalat.

(Számoltam mensi elsö napjával is,számoltam a mensit követö elsö naptól,ovuig,az ovu elsö napját már nem bele számolva,mégis más értéket adott meg minden tipusú számolásnál,mint ,amit az oldal jelölt be.)
Egyszerüen nem jövök rá,most akkor hogyan is kell valójában kiszámolni. Egy angol oldalon pedig teljesen más számolást olvastam,ahol a 6 legmagasabb höértéket kell összeadni...pff...

Megírná valaki ,nekem most mennyi az annyi?
Köszi ! Szép napot mindenkinek! :)
Klau84
2014-11-08 08:36:06

Popi!
Szorítok,hogy legalább Neked sikerüljön most :) nekünk majd legközelebb..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!