Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-02-02 16:48:25

Szerencsére én elég jól viseltem a dolgot, pár napig voltam depis, aztán továbbléptem. Természetesen én is odáig lennék, ha sikerülne, de tényleg a hiteltől függ :) Ha megkaptuk, akkor valami védekezés lesz, mert nem akarom a Férjemet teljesen magára hagyni.
kicsikincs
2015-02-02 16:46:06

Hát falat ne is!! :D Csak is pozitívan kell hozzá állni és minden rendben lesz! Én már így vok ezzel! :)
kicsikincs
2015-02-02 16:44:38

Meg persze lelkileg is jobban vagyok! Minél előbb jön a babó annál könnyebb lesz! Vagy is gondolom és remélem! Úgy érzem h már készen állok az újabb kis élet fogadására de ezúton csak is egészségben!Bízom benne nagyon! Hiszen már azt sem tudom h mit egyek, szedjek, igyak, stb... :)
Gyöngyvirág88
2015-02-02 16:44:37

Nálam is minden rendben volt a kontrollon :)
Szóval, ha jönni akar, úgyis jön :)
Max nem döntök falat, ha úgy alakul :D
kicsikincs
2015-02-02 16:40:43

Áááááá így már értem! :) Nos, igen ez elég nehéz döntés illetve helyzet! De jobb lenne a kis külön élet az tuti. De ha közben mégis csak jönne a baba....hát az sem baj csak akkor már óvatosan kell LAKÁST TAKARÍTANI!! :D Nekem azt mondta a doki h 2 hónap minimum de ha előbb jön a babó az sem nagy gond mert nem volt olyan nagy még h több időt kéne rá várni! Na meg hát ugye szépen helyre jöttem ahogy kell! Normálisan el lett végezve a beavatkozás és ez a lényeg! :)
Gyöngyvirág88
2015-02-02 16:32:01

Igazából védekezni most sem védekezünk komolyan, úgyhogy esély az mindig van rá :)
Gyöngyvirág88
2015-02-02 16:29:58

Nem is kérdeztem a dokit, hogy mikortól lehetne, mert épp házvásárlás közepén vagyunk, ha megkapjuk a hitelt, akkor a baba tolódik egy picit. Akkor csak nyáron kezdjük. Ha viszont nem kapjuk meg, akkor áprilistól mehet :) Csak akkor itt maradunk apósommal :)
kicsikincs
2015-02-02 16:27:18

gyöngyvirág! Nem lehet még vagy nem is akarjátok valami miatt?? :(
Gyöngyvirág88
2015-02-02 15:20:51

Mi még nem tudjuk, hogy mikor próbálkozunk újra :/
kicsikincs
2015-02-02 15:18:38

Akkor szorítunk egymásért! ;) Remélem h hamarosan jó hírrel állhatunk egymás elé! De várom már!!!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!