Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-02-02 12:16:49

Sziasztok! Gratulálok a pozitív tesztjeitekhez lányok!! Minden jót kívánok nektek őszintén! :) Szerintetek az én görbém mit árul el? :)
atthemoment
2015-02-02 11:41:16

Moha!

Gondolom századszor, de légyszi írd meg, hogy milyen Maca-t vettél a férjednek. Elég sok féle van a neten...
A férjem spermaszáma az első vizsgálatnál 11 millió lett a, többi érték jó(mozgás ilyesmi..), másodjára pedig (1 hóra rá) 12 millió. Kb május elején kerülünk inszemre és addig tartanunk kéne, hogy ne menjen 10 millió alá. Köszi, köszi:-)
szevike88
2015-02-02 10:38:56

Sziasztok!

Gratulálok a pozitív tesztekhez csajok! Tiszta szívemből. Tényleg babahullám van, mert szinte naponta jönnek a hírek innen-onnan, hogy babát vár. Most már nekem is jó lenne valami örömhír... Ti adtok nekem erőt, hogy talán egyszer én is pozitívat tesztelek.

Ma voltam PM ultrahangon, minden normális, semmi elváltozás. Holnap megyek az endo dokihoz. Kíváncsi leszek mit fog mondani, és mit fog felírni. Nem vagyok türelmetlen, de annyira rossz ez hogy alig kapni időpontot, mindenhol csak várni míg kész az eredmény, és azt érzem, hogy nem történik semmi, pedig annyira szeretném mihamarabb megoldani a fennálló problémát. Most rendeltem egy csomó vitamint is, meg aloe gélt, remélem az együttes hatás meghozza a gyümölcsét!

Bocsi hogy hosszú lett!
Szép napot mindenkinek! :)
Fantasyc
2015-02-02 09:45:35

Klanita, popi, nagyon örülök nektek!!!
Popi, nem semmi, hogy milyen erővel rendelkezel. Szörnyű dolog történt, de örülök, hogy talpra tudtatok állni ezek után. Sokat elmond a kapcsolatotokról is, hogy egymást támogatva dolgoztátok ezt fel. Igazán megérdemlitek a boldogságot.
Klanita, ez a teszt már jobban látszik, kezd szoktatni magad a baba gondolatához és ne idegeskedj, pihenj sokat!

Moha, valóban fura a görbéd, de lehet, hogy csak lassan kezd el emelkedni. Holnap tuti megugrik, neked nem szokott ilyen későn lenni az ovud, ha jól emlékszem.

Velem még semmi, várakozok. Abbahagytam az aquajódot, kíváncsi leszek a 21. napi vérvétel eredményére, február 13-án megyek.
KLANITA
2015-02-02 09:22:09

Zonett- köszi :-)
KLANITA
2015-02-02 09:20:47

atthemoment- nincs nagy baj csak még nem vagyok 100% os, a múlt héten betegallomanyba voltam a kisfiammal, már nem akartam több napot hianyozni.
Zonett
2015-02-02 09:06:39

Popi, Klanita én is szorítok nektek és gratulálok!
atthemoment
2015-02-02 08:36:45

KLANITA!

Mi a baj? Fáradtnak érzed magad? Szép a teszted. Lehet, ha egy pár napra táppénzeled vagy szabizod magad az jó lenne, nem?
KLANITA
2015-02-02 07:45:34

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jól jön. kicsit elvagyok kenödve. jöttem dolgozni, de lehet jobb lett volna otthon maradni.
RDalma93
2015-02-02 07:35:15

Sziasztok én ma így állok, Klanita gratulálok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!