Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-02-04 12:02:44

Gyöngyvirág!

Mennyire kell hogy fent legyen a hőm? Ha most ez tartja az is jó?
Moha13
2015-02-04 11:59:38

Zonett

Sajnos még nem voltam vérvételen...be kéne jelentkeznem a nődokihoz, csak valahogy húzom, halasztom. Pont ma gondolkodtam, hogy miért halogatom...szerintem a nyári 2 hét kórház és folyományai hatása alatt vagyok még kicsit. :X
De most csütörtökön bejelentkezek és ő ad majd beutalókat.
Vagyis, remélem, hogy ad, mert ő már tavaly ott tartott, hogy akkor stimuláljunk meg ilyenek. Hát, erre nem fűlik a fogam. Meg az átjárhatóságira sem.

Azt tudja valaki, akinek volt már inszeme, hogy ha volt már egy kezdődő terhességem, akkor is feltétele az átjárhatósági az inszemnek? Vagy ha van erről papírom, akkor kihagyható? Mert ha voltam már terhes, akkor elvileg nincs ezzel gond.
Köszi a válaszokat!
Gyöngyvirág88
2015-02-04 11:29:34

A Jónás az csak egy plusz támpont, van akinek bejön és van akinek nem. Ha megvolt az ovud, és pár napig fent lesz a hőd, akkor bejelöli a rendszer, és látod, hogy jókor voltatok-e együtt :)
kicsikincs
2015-02-04 11:21:30

E naptár szerint most szombattól lenne aktuális. Ez változhat még v igy marad? Vagy majd a ciklus végén dobja ki h mikor is volt aktuális? Mert a jónás szerint meg még csak 19-én azaz onnaastól aktuális! Hmmm... Gyöngyvirág?? :-)Tanulok tőled! :-) Bocsi ha hibáztam telórol vok! :-)
Zonett
2015-02-04 11:17:06

Moha!

Azt elfelejtettem kérdezni, hogy voltál vérvételen mióta szeded a Spirulina kapszulát, illetve férjed vizsgálaton?
Zonett
2015-02-04 11:15:34

Moha!

Ma kaptam meg a vérvizsgálat eredményét. Sajnos a TSH-m 3,46 lett. A múltkor azt beszéltük, hogy el kezdem inni a közönséges galajt és meglátjuk lesz e hatása. Végül úgy döntöttem, hogy nem kezdem el a kúrát, úgyis mennem kell éves rákszűrésre nődokihoz, megmutatom az eredményeimet, bár a múltkori 2,9-es TSH értékre is azt mondta enyhe pajzsmirigy alulműködés, amit babaválallás esetén kezelni kellene, majd most kezelheti. :)
kicsikincs
2015-02-04 11:11:16

Kíváncsi vok én is az elkövetkező napokra! :-) Mindent megteszünk a cél édekében! :-)
Gyöngyvirág88
2015-02-04 11:06:38

Még várjunk pár napot és kiderül :) Ha mindent megtesztek, akkor nem kell aggódnod :)
kicsikincs
2015-02-04 11:03:13

A ciklus.hu oldalon már tavaly óta vezetem a ciklusaim és ott viszont azt jelzi, h tegnaptól már esélyes vok a babóra! Hát nem tudom mi lesz belőle! :-) Mosrtanság intenzivebb az ,,életünk" bizunk benne! Viszont a hőm meg még nem mond semmit! Mit gondoltok? :-)
kicsikincs
2015-02-04 10:44:24

Most már értem! Köszönöm GYÖNGYVIRÁG! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!