Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Túl vagyok a méhüregi vizsgálaton. Iszonyatosan fájt, de túléltem. :)
A lényeg: minden rendben odabent, semmi akadálya, hogy a lombik után ne ágyazódjon be a babóca. :) Már alig várom!!
Kitartás mindenkinek, ez az év a miénk lesz, és mindegyikünknek babája lesz!!
Archangel85
2015-02-04 19:43:09
Szia Moha!
Nekem még nem volt inszemem, de már előtte volt pozi tesztem, de akkor is kell az átjárhatósági. Nekem a kórházban csinálták és ott hycosy volt, és egyáltalán semmit de semmit nem éreztem. Ez az amit magánba hihetetlen árakon képesek csinálni. Szerintem nézz körül, hogy hol mi, nem tudom hova valósi vagy, de pl itt nyíregyházán ez van. Kár ezért húznod a dolgokat.
Képzeld elmentem a házidokihoz, és nem tudta kíirni a vérévtelt, úgyhogy hagyom a fenébe. 18 nap múlva indul az inszem ;)
Erika12
2015-02-04 16:48:16
Moha
Nekem ma olyan hasfájdalmam volt, azt hittem megörülök,hirtelen ahogy jött, el is múlt!
Vagy 2 óra hosszáig tartott!
Éreztem valami folyik,azt hittem menszi!De nem!
Tojás szerű nyúlós valami, bőséges.
Mi lehet ez?
Valakinek volt már ilyen köztetek?
Olyan mint az ovu fájdalom,de menni nem bírtam,még hányingerem volt a fájdalomtól!
A hőm megfordult reggelre 36.6 lett remélem reggel magasabb lesz!Itt a görbém.
Besszz
2015-02-04 16:32:58
Fantasyc!
Szerintem holnapra fog lemenni a hőd. Mert ahogy nézem,most pont ott áll ahol a menstruációd első napján.
Fantasyc
2015-02-04 15:27:05
Sziasztok!
Lányok, nem esett le a hőm. Létezhet, hogy ennyivel előbb volt ovu (16. nap szokott lenni mostanság) Mitől mászhatott el ennyire???
Besszz
2015-02-04 14:21:14
Köszönöm csajok nagyon reménykedem. :)
Igen nekem is feltűnt, hogy nagyon alacsony az alaphőm pont ezért remélem, hogy nem véletlen ment fel ennyire a hőm.
Mindenkinek nagyon drukkolok! ♥
kicsikincs
2015-02-04 13:22:10
Az szuper! Reméljük hogy így lesz!! :)
Gyöngyvirág88
2015-02-04 13:18:05
Itt már csak várakozás van. Ha tartósan 16-18 napig fent marad, akkor már ott van esély :)