Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Besz, 1 tizedet esett a hőm, elvileg holnap kellene lenni ovunak.
Linda, Adrienn, Atthemoment és mindenkinek nagyon szépek a görbék. :-)
Jucus88
2015-02-05 09:12:14
Köszönöm kicsikincs!Atthemoment addig hátha sikerül a csoda és nem kell menned,a görbéd bíztató :) ,de ha mégis nem olyan vészes..ne félj a sógornőm utána rögtön babás lett másfél év után :)
atthemoment
2015-02-05 08:50:33
Jó reggelt!
Micsoda göbék!
Csatolom az enyém is, ami minden hónapban ilyen jónak tűnik aztán mindig jól megjön. Ma akaratom ellenére teszteltem reggel, persze negatív. Nem akartam tesztelni, de azt álmodtam, hogy 2 csíkos lett a tesztem és olyan valóságosnak tűnt.
Annyira meg akartam úszni a márciusi átjárhatóságit...a dokim azt mondta, hogy egyrészt nincs kontraszt anyag máskülönben meg ő a laparoszkópiának látja értelmét mert akkor nem csak a petevezetéket látják, hanem máshová is bekukkant..de én nagyon be vagyok "izélve" a műtétnek még a gondolatától is...miért nem megy ez nekünk olyan egyszerűen mint másoknak?
VEDI!
Neked hogyan zajlott, amin voltál vizsgálat?
ToAdrienn
2015-02-05 08:37:32
Jó reggelt Mindenkinek!
Nekem most így áll a görbém..kicsit ingadozó..
kicsikincs
2015-02-05 08:25:48
Egész jónak néz ki Jucus görbéje!!! Hajrá, drukkolok!! :)
Jucus88
2015-02-05 08:18:27
Sziasztok csajok!Nagyon bizakodó vagyok, bàr ez az elsô görbèm.. Szèp napot mindenkinek!
Besz, 1 tizedet esett a hőm, elvileg holnap kellene lenni ovunak.
Linda, Adrienn, Atthemoment és mindenkinek nagyon szépek a görbék. :-)