Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok!!
Ti napközben szoktátok mérni a hőt attól független h a reggeli a mérvadó? Mert én kíváncsiságból ma nézegetem kb 3 óránként és 37 felett van!!
Jucus88
2015-02-05 14:10:20
Atthemoment, a sógornömnèl nem volt szüksèg mâsra elvben minden rendben volt nàla.De úgy gondoljuk az az àtmosàs a kontraszt anyaggal biztosan benne volt hogy utàna rögtönön teherbe esett.Nekem is volt âtjàrhatosàgi csak az egyszerűbb vàltozat ami sóoldatos anyaggal törtèn, azzal is megàllapithato hogy van e valami bibi, ha van akkor kell a műtëtes megoldàs..Az nekem egyàltalàn nem fàjt ës hozzàteszem töredèke amit ki kell fizetni èrte.
atthemoment
2015-02-05 12:29:43
Zonett
Rosszul írtam, te írod helyesen. Igen csak az átjárhatósági kötelező. A dokim azt mondta, hogy laparral többet lát és annak van igazán értelme. Nagyon húzom magam ettől, mert félek. Mondtam ott az asszisztensnek is, hogy mégis hány lyukat csinálnak a hasamra a lapar miatt, mert kivették epehólyagostul az epekövem 3 éve laparral és most van 4 apró heg a hasamon. Azt mondta 3 újabb lyuk, dehát megéri, nem? Persze megéri, de azért érthető ha az ember fél az altatástól és a 2 éjszaka kórháztól...+ha ragaszkodom a saját meddőségis dokimhoz, akkor meg kell fizetni a dokit. Ha nem kérsz senkit, akkor az műt aki be van osztva a nőgyógyászati klinika dokijai közül. Az asszisztensnő viszont azt javasolta nekem, hogy fogadjak dokit,aki járatos az ilyen típusú nőgyógyászati műtétek területén. Persze , hogy azt szeretném, hogy az eddigi dr műtsön, benne bízom stb..Márciusban mikor megbeszéljük a műtétet megkérdezem mennyit kér. Az összes spórolt pénzünk elfogy mire kisbabánk lesz. Persze megéri, csak ez olyan gáz...
Vedi
Komolyan egy hős vagy!
Zonett
2015-02-05 12:05:58
atthemoment
Az inszemhez kötelező a lapar? Úgy tudtam csak az átjárhatósági kötelező.
Nekünk ez lesz/lenne az 5.hónap mióta eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk. Előtte volt már 1-2 hónap próbálkozás de, mint a hőgörbézés mutatja, későn van ovum és nem jókor voltunk együtt. Szeptemberben voltam dokinál, pont aznap vagy a körül volt ovum, ez is megerősíetett a kései időpontban. A férjemnek viszonylag jók voltak az eredményei, habár mindenből alsó határértékek. Az urológus 3 hónapos FER14 szedését javasolta. A jövőhéten le is telik ez az idő. Utána újabb kontroll. A hormoneredményeim jók voltak, kivéve a TSH-t (2,9-3,5 közötti), ami enyhe pajzsmirigy alulműködésre utal, kezelve nem volt idáig, mert 2 doki is azt mondta jó az úgy. Éreztem én, hogy kezelni kellene. 3 hét múlva megyek nődokihoz, remélem történik előrehaladás ez ügyben. Aztán kb. 2 évvel ezelőtt kezdődött minden, nagyon stresszes időszakom volt, idegeskedtem, aggódtam, hasi panaszaim voltak/vannak, rengeteg vizsgálaton átestem, minden negatív, felmerült az endometriózis is, voltam kismedencei MR-en, az is negatív lett, emiatt nekem is akartak lapart csinálni, de a férjemmel abban maradtunk, hogy egyelőre nem vállaljuk (ez volt tavaly), próbálkozzunk, úgyhogy nem tudom mi lesz. Félek is, meg minden.
VeDi84
2015-02-05 12:04:36
atthemoment
A vizsgálat kb 20 perc volt. Nem tudom milyen mélységig meséljem el?
Érzéstelenítőt nem kaptam. Először is szétnyitotta a méhszájat (olyan érzésem volt, mintha csipeszeket raktak volna rám ott bent). Utána sóoldatot fecskendeztek fel, hogy szétnyíljon a méhüreg és jól lásson mindent. Ezután jött a kamera, amivel én már nem is foglalkoztam, mert annyira fájtak azok a csipeszek, hogy csak na.
Alapvetően nem vagyok kényes, és a fájdalomküszöböm is elég magas, de ez valahogy nagyon rosszul esett.
Megértem, hogy kórházban miért altatással végzik.
Ha bármi kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan.
atthemoment
2015-02-05 11:44:32
Jucus88
A sógornődnél csináltak valamit/ helyre kellett műtét közben rakni valamit vagy minden ok volt?És utána spontán terhes lett?
Moha13
2015-02-05 11:18:38
Fantasyc
Nagyon érdekes a görbéd. Honnan tudod, hogy holnap várható az ovud? Mindig középen szokott lenni?
Egyébként nézegettem a tavalyi Jónásaimat és rájöttem, hogy abban a ciklusban, amikor összejött, Jónás-napon is voltunk együtt, és nem számít későnek, mert aznap (jun.1.) hajnalban írja a lehetséges ovut és mi reggel együtt voltunk, ez a ciklusom 10. napja volt:
http://kepfeltoltes.hu/141022/2014.05.23._19__www.kepfeltoltes.hu_.png
atthemoment
2015-02-05 11:06:06
Zonett
lemaradt:hasonló a görbénk nagyon, hosszra és értékekre is
Nálatok mi is van?
atthemoment
2015-02-05 11:04:35
Zonett
Nekünk a február a 15. hónap.
Nálam 4,04 es TSH-t mértek októberben, november 28 óta Letrox-ot szedek de csak 25 mg-t.
Ebben a hónapban megyek vérvételre, hogy hogy állok vele.
Szelént szedek és multivitamint és 2 hónapja barátcserjét.
A férjemmel van a nagyobb gond 11 millió a spermaszám, mozgékonyság jó. Emiatt megyünk inszemre és ahhoz kötelező a laparoszkópia. De a dr azt mondta, ha inszem napján a férjem 10 millió alatt produkál, akkor nincs inszem, 10 m alatt lombik van. Ő most pár napja elkezdte a Maca-t szedni és multit szed elég rég.Azt tudjuk, hogy nem hormonbaj okozza az alacsony spermaszámot, hanem valószínű szervi. Jövő hét kedden van urológus időpontja, hogy megvizsgálja és uh-n is megnézi a férfiasságát.
Zonett
2015-02-05 10:08:18
atthemoment
Nekem is szépek a görbéim ovu után, mint neked, de hiába mert meg is jön. Nem emlékszem, mióta készültök a gyerekvállalásra? Találtak valami konkrétat nálad, hogy átjárhatóságit illetve lapart javasolt a dokid?
Ti napközben szoktátok mérni a hőt attól független h a reggeli a mérvadó? Mert én kíváncsiságból ma nézegetem kb 3 óránként és 37 felett van!!