Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maximail, Te is a csopikban vagy? Akkor mi szerintem ismerhetjük egymást :)
Kicsikincs, persze megcsinálom neked :)
kicsikincs
2015-02-04 08:07:58
Atthemoment!
Igen mi össze dolgozunk Gyöngyvirággal!! :D Reméljük h jó lesz minden!!
maximail
2015-02-04 08:07:36
És a Gyöngyvirág által betett link is nagyon jó!
atthemoment
2015-02-04 08:04:46
Jó reggelt!
RDalma
10es tesztet sztem leghamarabb az ovu utáni 10. napon, annál előbb tuti nem mutatna sokat.
Én is a tesztelésen vergődöm. Vasárnap reggel szerettem volna, de ma lement 0,1- et a hőm és sztem nem fogok tesztelni, mert kikészítenek a tesztek:-)
Kicsikincs és Gyöngyvirág:ti aztán együtt haladtok:-)
Ha csatlakozol ehhez a két csoporthoz, sok mindent megtudhatsz! Az életmódváltásról beszélt az orvosod? Az talán a legfontosabb.
Azon szerencsés kevesek közé tartozol, akinek diagnosztizálták ezt az állapotot. Rengetegen vannak így, de kevés orvos ismeri fel.
kicsikincs
2015-02-04 08:04:40
Gyöngyvirág!
Köszönöm... :) hát h nekem mikor mi lesz ezt igazán nem tudom így de bizakodom! Igaz h már 3 napja szurkál a hasim csak nem tom mitől....Próbáltam ezt a jónás félét is ....na az aztán nekem néma dolog!!! Fogalmam sincs h hogy van!!! Te érted??? Ha igen esetleg megnéznéd nekem ha nem nagy kérés?? :)