Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az INOFOLIC-ot valaki ismeri vagy szedte nekem ezt ajánlotta ma az orvos,hogy nagyon jó teherbeeséshez?
Tsibe
2015-02-17 15:22:25
Sziasztok!
Kicsikincs! Én málnalevél+palástfű kombót iszok, már az első hónapban tapasztaltam változást. A málnalevél szépen előrébb hozta az ovut (20-21. napról 15.-re, csak a rendszer rossz helyre rakta). Nőtt a nyák mennyisége is, sokkal határozottabb ovutesztet produkáltam (gyakorlatilag mindent megcsinált, amit mondanak róla :D). A palástfűvel pedig szépen kitoltam a luteálist 14 napra, és a hőmön is emelt kicsit. Korábban 36,7 fölé csak ritkán ment, most pedig...
Szedek még barátcserje kapszulát, de ez még csak az első hónapom, arról nem tudok nyilatkozni.
Vaditimi
2015-02-17 10:24:49
kicsikincs, kitartás :)
Besszz, mi van veled?? Minden rendben?
kicsikincs
2015-02-17 10:17:38
Hát na épp ez az! :) Viszont tegnap írtam h volt egy nagyon pici barnám ami sose volt még! Azon is meglepődtem, h vajon mitől is lehetett??!! :O
A kapszuláról meg annyit hallottam h jó az is csak nem olyan hatásos azért vettem az EREDETIT! :) De borzalmas! :X
Áááááá ez a hónap szörnyűűűű!! :)
Vaditimi
2015-02-17 10:11:00
kicsikincs, igen, a görbéd eléggé furi :) de látni itt az oldalon is elég furi görbéket. Az viszont sajnos tény, hogy szerintem is kicsit feljebb kéne mennie a hődnek ovu idején... De az élet kifürkészhetetlen. A méhpempővel én is úgy voltam, ahogy te, undorral ettem, így egy kis üveget kiürítettem, de soha többet. Szinte rosszul voltam tőle. Inkább vettem kapszulát, katicabogár ajánlotta :)
Drukkolok neked, és majd írok, hogy mi van velem :)
kicsikincs
2015-02-17 10:03:29
Vaditimi!
Hát akkor szurkolok h ne jöjjön meg neked! ;)
Bízni bízok valahol, de látod milyen érdekes a görbém, vagy inkább a vonalzóm! :) Ha baba lenne a dologban akkor szerintem magasabban kéne lenni a hőnek igaz?? Ez inkább egyszerűen P.É. nélküli hónap :( Minden esetre neki látok megint a méhpempőnek, bár a hányinger kerülget olyan rossz íze van, de a cél érdekében elkezdem és a többit meg folytatom! A fejleményedet meg szívesen fogadom és várom! :)
Vaditimi
2015-02-17 09:47:14
kicsikincs!
A barátcserjét pár napja szedem, meg a méhpempőt is (kapszulában). A teákat is pár ciklus óta, tehát még nem tudok sok mindent mondani.Az biztos, hogy a mensis időszakok sokkal könnyebbek a teák óta, legalábbis én arra fogom. A cickafark viszont nagyon bekavart, azt hamar abbahagytam. Két-három nap múlva többet tudok majd mondani, akkor lesz (vagy nem :) ) a nem várt... Bizakodó vagyok, a hőm kicsit visszaesett, de még így is magasabb az átlagoshoz képest.
Szerintem ártani biztos nem ártunk a gyógynövényekkel. Sok sikert :)
kicsikincs
2015-02-17 09:24:21
Vaditimi!
Köszönöm! Hogy érzed, használ neked ez a gyógynövényes kúra?
Vaditimi
2015-02-17 09:01:18
kicsikincs!
Én a málnalevél teát a ciklus első felében iszom, a palástfüvet pedig a másodikban. A barátcserjét én kapszulában szedem, így a teához nem tudok hozzászólni.
kicsikincs
2015-02-17 08:58:23
Fantasyc!
Nem mondta h lenne bármi vizsgálat, pedig én vártam! :( Annyit mondott csak h az nem baj még h nincs peteérésem majd köv.hónapban már biztos h lesz! És ha bekövetkezik a csoda jelentkezzek! Igazán csalódott voltam, hogy nem csinált úgymond velem semmit! :(
Már most tényleg csak bizakodom!
Viszont kérnék lányok egy kis segítséget tőletek! :)
Tegnap vettem teákat mert fogyóban voltak, de be szeretnék iktatni újakat!..Cickafark,Palástfű,(ez volt) Új a Málna levél,és a Barátcserje! Kérdésem az lenne, hogy ezeket hogy igyam h hatásos is legyen, illetve mind kell?? Hogy javasolnátok? Köszönöm!
És itt az elmaradhatatlan görbém...
Az INOFOLIC-ot valaki ismeri vagy szedte nekem ezt ajánlotta ma az orvos,hogy nagyon jó teherbeeséshez?