Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsinincs
Ez a görbe...inkabb nem mondok semmit...;)
kicsikincs
2015-03-09 07:23:09
VeDi!
Igaz en nem nagyon ertek meg ezekhez a teakhoz, de azt tudom h egy ideje en is ittam es nem volt mensim! Na most attol e vagy sem nem tudni de csak ot napi keves halvany barnam volt es a gorbem csapni valo. Igaz azota sem jott meg h abba hagytam az ivasat de mar jo a gorbem! :-)
kicsikincs
2015-03-09 07:17:49
Szep reggelt mindenkinek!
Koszonom moha meg fogom nezni ezt is! ;-)
Hamarosan hivom a dokim es remelem h meg is tudok valamit!
VeDi84
2015-03-09 06:40:51
Jó reggelt Lányok!
Most már tényleg kezdek aggódni, hogy miért nem jön meg!!! Mi lesz így a lombikunkkal???
Annyiban másabb ez a ciklusom, hogy február 10-e óta iszom a fagyöngy tinktúrát, ami a Gyuri bácsi babaváró teacsomag része és elvileg a méhfal erősítésére szolgál. Talán ez zavart be???
Sajnos a ti vitamin témátokhoz nem tudok hozzászólni, nem szedtem még ilyeneket.
Moha13
2015-03-08 23:06:46
Ha nem baj, beleszólok...:)
A szintetikus, gyógyszertári E-vitamin helyett (ami csak dl-alfa-tokoferol-t tartalmaz, miközben a teljes, természetes E-vitamin többféle tokoferolból áll, és így sokkal jobban hasznosul), ajánlanám a Nature&Vitality termékcsalád E-vitaminját (http://www.synergytech.hu/aruhaz/80/20/vitaminok-etrend-kiegeszitok/nature-vitality-termeszetes-e-vitamin-tokoferol-komplex-noevenyi-omega-3-mal-detail.html).
Én szedem a D3-csaeppjüket (már egy éve, és még mindig van, mert 500 adag egy üvegcse, miközben 2000 Ft körüli az ára) és most nemrég a Q10+E-vitamin-t.
Szerintem nagyon jó márka, mindenből igyekeznek a legtermészetesebbet összehozni. :)
kicsikincs
2015-03-08 21:00:34
Mar ugy ertem h erdemes akkor szedni a nyalkahartya miatt! :-)
Es ezt napi 1-el kell szedni?
Gyöngyvirág88
2015-03-08 20:29:05
Nem kell szedni, ezt magamtól szedem :) Én Bioextra E vitamint szedek, gyógyszertári.
kicsikincs
2015-03-08 20:11:41
Köszike! Hát én ezt nem tudtam h szedni kéne vmit rá, vagyis érdemes lenne a műtét után, de ha már meg ez nem lesz jó akkor tuti megőrülök! Milyet szedsz Gyöngyvirág? Vagy ebbe mindegy? Holnap veszek azért és elkezdem..ezzel ártani nem ártok ha mégis OK minden igaz?
Gyöngyvirág88
2015-03-08 18:27:05
Azt találtam, hogy 7-10 körül jó a beágyazódáshoz, de hogy mennyit vastagszik, azt nem tudom :/ Én mindennap szedek E vitamint a missed óta :)
kicsikincs
2015-03-08 17:43:37
De már szerintem hiába szedném!!!
Ahhoz már késő van! :( NEM?? 4,75 mm volt harmadikán!!
Ez a görbe...inkabb nem mondok semmit...;)