Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-09 11:46:19

Kicsikincs

Ha megkapod az eredményeidet, rákukkanthatok? Én nem bízok a nőgyógyászok IR-es szakértelmében....
kicsikincs
2015-03-09 10:56:03

Moha!
Koszonom ez mar nekem is tetszik es remelem h ezutan is tetszeni fog! ;-)
kicsikincs
2015-03-09 10:54:04

VeDi!
Csak az en peldam tudom neked hozni..elozo ciklusom monjuk igy mivel mensim nem volt csak 5 napi pici barnas vmi. ezt most levalasztottam mondvan ,,megvolt" es uj honapot kezdtem. Es ime...csatolom a mult havi gorven..
Moha13
2015-03-09 10:48:44

Kicsikincs
Csak úgy...tetszik nekem a görbéd. :)

FlóraP
Így nehez barmit is mondani, jo lenne egybeg latni. Talan mire a vegere ersz latszik majd valami de egesz görbe lenne jo elemzeahez.
Az viszont furi hogy 7 napig menstrualsz. Vagy a maszatolasos napokat is beleszamolod utana?
Miota probalkoztok?
VeDi84
2015-03-09 10:13:13

Szia Bogi!

Köszönöm a kommentet.

Én úgy gondolom,hogy tuti nem volt PÉ-m. Viszont attól még meg kellett volna jönnie, vagy rosszul gondolom?
kicsikincs
2015-03-09 10:06:02

Moha!
Mi az h nem mondassz semmit?? :-D Igen is tessek mondani ra vmit! :-D Delutan mehetek a dokihoz es megnez! Nagyon szoritsatok csajok h jo hirt kapjaj!! Jaaaa! Es jok az erednenyeim is !!! :-)
Bogi12
2015-03-09 09:44:49

VeDi84, akár az is bezavarhatott, de olyan is előfordulhat, hogy nem volt peteérésed. Én a teherbeesésem előtt 4 hónappal jártam így. Végül nőgyógyászom tanácsára Provera-t szedtem 5 napig, mesterségesen meghoztuk a menszeszt. Aztán utána minden ment tovább, mintha nem is történt volna semmi. Én akkor előtte termékenységfokozót szedtem, lehet, hogy nálam az kavart be. Le is álltam vele.
De mindenképp zárd ki a terhességet mielőtt bármit is csinálsz és az ne csak egy egyszerű terhességi teszt legyen!
FlóraP
2015-03-09 08:56:27

Sziasztok , itt a görbém, még új vagyok ebben.. Nem tudom , ti mit láttok rajta ? Mikor esélyesebb próbálkozni ? Köszönöm
VeDi84
2015-03-09 08:42:03

Kicsikincs, Moha

Köszönöm, hogy válaszoltatok! :-)

Úgy tervezem, hogy 1-2 nap múlva ismét tesztelek egyet. Ha negatív lesz, felhívom a Kaálit, elmesélem nekik a szitut, aztán meglátom mit mondanak. Ha semmi érdemlegeset, akkor pénteken elmegyek a nődokimhoz egy UH-ra, hogy mit lát, milyennek látjas a méhnyálkahártyát, hogy szerinte belátahtó időn belül lesz-e mensi?
Szóval ez a tervem a hétre. :-)

Nektek viszont nagyon szépek a görbéitek!! Nagyon drukkolok!
Moha13
2015-03-09 08:29:57

VeDi
Szerintem amig fent van a hod ne aggodj azon hogy nem jon meg hisz ez valami agyon jot is jelenthet...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!