Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem nem volt meg ilyen h elmaradt volna a mensim na de ez mar igy veszett! :-) Koszi a drukkot es remelem eredmenyes lesz! ;-)
Anitacool
2015-03-10 12:47:31
Igazából nem tudom, mi a pecsételő vérzés definíciója, azt hívtam így, amikor annyira kevés volt a vérzés, hogy (már bocsi hogy ezt így kiírom) elviszi egy-egy tisztasági betét is.
Nekem a normális menzesz is 3 napos, ez is annyi volt, de nagyon light verzió. Az ötletet tőled vettem, hogy egy naposra jelöltem ugyanazzal a szándékkal, mint te. :-)
Drukkolok mindkettőtöknek, bíztató a görbétek.
kicsikincs
2015-03-10 12:44:59
http://kepfeltoltes.hu/150310/CAM00244_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lanyok! Errol tud nekem valaki valamit mondani??
kicsikincs
2015-03-10 12:38:22
Anitacool!
Nekem nem volt pecsetelesem csak 5 napig nagyon pici halvany barnazasom. De igy tudtam szetvalasztani az elozo ciklustol! Igy tudom h ott mi is volt! De mar ez a honap szepen alakul es Aranymaszttal torunk a csucsra! Bar ő lehet hamarabb tud egy szep pozit mutatni mint en mert rovidebb ciklussal rendelkezik! ;-) Azert mondom igy mert nagyon bizom es szeretnem h igy legyen! :-)
Anitacool
2015-03-10 11:47:41
Sziasztok!
Nahát Kicsikincs, Aranymaszat fej-fej mellett haladtok! :-)
Én úgy jártam, mint te, Kicsikincs! Ahova 1 nap vérzést jelöltem, ott valójában 3 napos pecsételő vérzésem volt, előtte pedig volt egy 3hetes, abszolút anovulációs ciklusom.
Nem tudom, mi lesz a vége, kíváncsian várom :-)
Drukkolok mindenkinek! :-)
kicsikincs
2015-03-10 11:32:54
Jól haladunk ARANYMASZAT! :D Remélem h így is marad!!! :) Te mikorra nem várod??
aranymaszat87
2015-03-10 09:30:55
Én ma így...már nagyon izgulok,remélem így marad a hőm! :) Legszivesebben már tesztelnék,de tudom még nagyon korai lenne! Kicsikincs csak így tovább! ;)
kicsikincs
2015-03-10 07:14:44
Jo reggelt!
Koszii Gyongyvirag megnezem h merre van endos doki! Nincs mas tunetem semmi!
Viszont tartom a hom! :-D
Gyöngyvirág88
2015-03-09 21:15:09
Én meglátogatnék egy endokrinológust a leletekkel :)
Sajna a szaghoz nem tudok hozzászólni :/ Más tünet nincs, ami esetleg fertőzésre utalna? Csíp, viszket?
kicsikincs
2015-03-09 21:03:49
Es ezzel tudok valamit kezdeni Gyongyvirag? Bocsi a sok kerdesert de te tudod ezt! :-)
Most viszont guszti kerdesem lenne hozzatok! :-S Ket napig nem volt folyasom semmi ma meg igen suru kremes es igen eros a szaga! Van jelenntosege mert ilyenem se volt. Marmint h ilyen eros szagu lett volna!? :-) Sorry!