Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-11 07:16:18

Szia Kitta :)

Teljesen jól csináltátok :)
Én is decemberben veszítettem el a babám :( Átérzem a helyzeted. Sok sikert :)
Kitta25
2015-03-11 06:50:01

Sziasztok!
Sajnos decemberben elvesztettük az első babánkat. Szörnyű, hogy első baba elvesztésekor mit kell átélnünk :( Azóta 2-szer megjött a menstruációm, és talán most érzem úgy, hogy készen állok. Ezért is írok nektek, mert segítséget szeretnék kérni. Csatolom a görbémet is :) A kérdésem az lenne, hogy tegnap este nagyon erős pozitív volt az ovu tesztem, ma reggel, pedig leesett a hőm. A pozitív teszt előtt voltunk együtt a párommal és ma reggel. Utána olvastam, de mindenhol mást olvasok azzal kapcsolatban, hogy mikor a legcélszerűbb az együttlét. Ti, hogy tudjátok ezt? Ugye szerintetek is jó volt az időzítésünk? Segítenétek azzal, hogy megírjátok a véleményeteket? Nagyon fontos lenne, sokat jelentene nekem! Köszönöm előre is!
aranymaszat87
2015-03-11 06:47:28

Hát èn ma elèg sokat visszaestem...:( Kicsikincs remèlem Te mèg mindig a csùcsra törsz, nèlkülem is! :) Edina sajnos a teàkkal kapcsolatban nek tudok segìteni, én azt mèg nem próbàltam! De ahogy hallom sok mindenkire jòtékony hatàssal voltak.
Edina1985
2015-03-11 06:07:45

Sziasztok.
Én tegnap kapcsolódtam hozzátok, mert február volt a 8. hónap, hogy nem jön a baba. Nagyon el vagyok keseredve, ugyanis körülöttem egyre szélesebb baráti körben jön a gólya hétről hétre. Most ott tartok, hogy kiderült, valamiért a petefészkem nem reped meg, nem tud kiszabadulni a petesejtem. Erre a dokim heti monitorozást javasolt. Hogy kissé fontosnak tartsam magam, így álltam be közétek. Kérdeznék is valamit. Ti mit gondoltok az egyes ciklus alatt történő gyógynövények fogyasztásáról. Menzesz után a cickafarkfű tea ivásáról az ovulációig?
Edina1985
2015-03-11 06:07:44

Sziasztok.
Én tegnap kapcsolódtam hozzátok, mert február volt a 8. hónap, hogy nem jön a baba. Nagyon el vagyok keseredve, ugyanis körülöttem egyre szélesebb baráti körben jön a gólya hétről hétre. Most ott tartok, hogy kiderült, valamiért a petefészkem nem reped meg, nem tud kiszabadulni a petesejtem. Erre a dokim heti monitorozást javasolt. Hogy kissé fontosnak tartsam magam, így álltam be közétek. Kérdeznék is valamit. Ti mit gondoltok az egyes ciklus alatt történő gyógynövények fogyasztásáról. Menzesz után a cickafarkfű tea ivásáról az ovulációig?
Edina1985
2015-03-11 06:06:55

Sziasztok.
Én tegnap kapcsolódtam hozzátok, mert február volt a 8. hónap, hogy nem jön a baba. Nagyon el vagyok keseredve, ugyanis körülöttem egyre szélesebb baráti körben jön a gólya hétről hétre. Most ott tartok, hogy kiderült, valamiért a petefészkem nem reped meg, nem tud kiszabadulni a petesejtem. Erre a dokim heti monitorozást javasolt. Hogy kissé fontosnak tartsam magam, így álltam be közétek. Kérdeznék is valamit. Ti mit gondoltok az egyes ciklus alatt történő gyógynövények fogyasztásáról. Menzesz után a cickafarkfű tea ivásáról?
kicsikincs
2015-03-10 18:14:56

Aranymaszat! Most tartok ugye a 23.napomon. 30-33 naposak voltak a ciklusaim..hogy most a missed utan h all vissza nem tudom! De ha csak az elozot nezem a barnazasom akkkr van 2 napom! :-) Mert 25 naposnak mondhato a mult honap! Szoval tenyleg nem tom! Most az van h 30. napig varok ha addig semmi es tesztelek! ;-)
Anitacool
2015-03-10 13:47:48

Én egyetlen alkalmat sem gondolok "veszettnek" míg nincs menzesz.
A sógornőmnek hónapokig nem volt menzesze, mielőtt terhes lett :-)
Nekem is csak nagy ritkán volt az előző alkalommal (fel se nagyon jegyeztem akkor még őket, mert nem gondoltam, hogy van jelentősége a rendszertelenség miatt), csak gyanúsan 2 hete fájtak a melleim, és teszteltem egy erős pozitívat. :-)
Szóval fel a fejjel! ;-)
aranymaszat87
2015-03-10 13:12:51

Anitacool köszi a drukkot, most tényleg nagyon reménykedem! :)
aranymaszat87
2015-03-10 13:10:45

Kicsikincs!16.- ára nem várom,elvileg!A ciklusaim 28 naposak szoktak lenni,de múlt hónapban valamiért 26 napra jött meg. Tényleg nagyon egyforma a görbénk ;) Te mikorra nem várod? Neked hosszabbak a ciklusaid ha jól emlékszem!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!