Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi lányok aranyosak vagytok! :)
De lenne egy kérdésem!!
Ilyenkor is magasabb lehet az LH szint? vagy ez mindig magas, v hogy van ez?? Lehet hülyeség, de csináltam egy LH-t és egy fokkal lett halványabb csak a második csík!!! Ez mit jelenthet???
Vaditimi
2015-03-11 09:35:58
Sziasztok!
Edina, Kitta, üdv nektek, örülök, hogy itt vagytok :) Sok sikert kívánok!!!
Edina, én a cickafark teát pár napig ittam, de bekavart a ciklusomba, szóval gyorsan abba is hagytam. Viszont a mensi első napjától ovuig a málnalevélteát (ez peteérést segítő), onnan pedig a palástfűteát iszom, nekem ezek beváltak. Mellette szedtem a barátcserje kapszulát. Nekem nem kavartak be a hőmbe. Persze mindenkire más hatással vannak ezek a gyógynövények.
Kitta, szerintem is jól időzítettek :)
Ez az én görbém:
aranymaszat87
2015-03-11 09:34:44
Katicabogár! Köszi a drukkot, jó lenne ha a beágyazódás lenne, bár a rendszer eléggé eltolta az ovum,mert jó pár nappal előtte volt!Szóval kíváncsi vagyok,mi lesz!Holnapra okosabb leszek, remélem! :)
aranymaszat87
2015-03-11 09:32:48
Kicsikincs!Remélem a Tiéd így marad,szurkolok! ;) Hát nekem reggel óta egy kis rózsaszín folyásom van, görcsöl a hasam, és hasmenésem is van...ami a mensi előjele általában.Szóval nem sok reményt fűzök a dologhoz most már! :( Na de hátha mégis csak ijesztget!
Gyöngyvirág88
2015-03-11 09:23:36
Bocsi Csajok, én voltam, csak a régi görbémet kerestem a régi nevemen :)
Adri88
2015-03-11 09:22:41
Nekem októberben a terhességnél az ovu utáni 6. és 12. napon is leesett :)
Katicabogár5
2015-03-11 08:28:13
Kicsikincs és aranymaszat
Valahol olvastam hogy beágyazódáskor is leeshet a hő pár tizedet. Ami általában a 7-10 napra tehető. Nem akarok bogarat ültetni a fületekbe de hátha az miatt van a kis leesés. Legyetek pozitívak, tudom nem könnyű de én is sokat csalódtam mégis pozitív maradtam és meg is lett az eredménye :-)
Szorítok nektek nagyon és mindenkinek! Jönnek haza a gólyák hozzák nektek a pozitív teszteket :-)
kicsikincs
2015-03-11 08:27:13
Gyöngyvirág!
Köszönöm és remélem marad is így! ;)
Gyöngyvirág88
2015-03-11 07:52:49
Kicsikincs nagyon szép magas a hőd :)
kicsikincs
2015-03-11 07:47:52
Jó reggelt mindenkinek!
Edina,Kitta üdv köztünk! :)
Aranymaszat!
Hát sajna nem tudom h ez valóban mit is jelent de holnapra hátha vissza szökik a csúcsra!!! ;) Szorítok neked nagyon! Nekem is egy ici-picit le csúszott de gondolom az nem annyira baj!!?? :)
Edina!
Én is ittam a mindenféle gyógyteát de h most azért e vagy sem de nekem múlt hónapban nem volt mensim csak barnázásom! Szóval nem tudom! De mióta nem iszom tök szép a görbém!!! De kinek hogy hat... Kitartást és hajráá!!! ;)
Kitta!
Átérzem szintén a helyzeted hiszen én is decemberben veszítettem el a babánkat! :( Nekem januárvan 42 napra jött meg a missed után majd februárban barnáztam és most meg nézd milyen szép lett a görbém! :) Volt ovum is és remélem h már sikerül is össze hozni a picurkánkat akit már annyira várunk!! :) Fel a fejjel, kitartást és neked is hajrááá!!! ;) Szép napot mindenkinek!!
Íme a görbém...
De lenne egy kérdésem!!
Ilyenkor is magasabb lehet az LH szint? vagy ez mindig magas, v hogy van ez?? Lehet hülyeség, de csináltam egy LH-t és egy fokkal lett halványabb csak a második csík!!! Ez mit jelenthet???