Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
a 7. napon még csak kezdődik a beágyazódás nem? nem akarok hülyeséget írni, de a 7-12 napon van.
fszonja
2015-03-23 15:42:15
Edina, ez azért volt, mert a beágyazódás nem fejeződött be. olvastam már, hogy akkor lehet pozitív ilyen hamar a teszt.
Edina1985
2015-03-23 15:42:09
most vagyok a görbe szerint az ovuláció utáni 7. napon.
Edina1985
2015-03-23 15:37:31
kicsikincs.
Úgy, hogy előző év novemberben és decemberben is ilyen tesztet produkáltam, majd pár napra rá megjött minden féle görcs nélkül. most sem élem bele magam, vagyis nem merem. vettem gyógyszertári tesztet is, annak itt vannak a képei. ezek még halványabbak, de én látom őket.
azt hiszem úgy lehet ilyen, hogy elindul a folyamat, de a beágyazódásnál lehet valami gond, nem tapad meg mégsem. ezért nem javasolják előre tesztelni
Edina hányadik napod ez?
Andi1989
2015-03-23 15:36:37
Kicsikincs,
a Duphaston egy nagyon sokrétű gyógyszer, számtalan alkalmazási területtel.
És speciel azért kaptam, mert sokat rendetlenkedett a ciklusom, és mert nem akar jönni a baba. Tavaly volt egy küretem, de az nem mutatott semmi rendelleneset. Novemberben a férjem rászánta magát, megcsináltattuk az andrológiai vizsgálatokat, szerencsére minden rendben nála. Utána jöttem én. Januárban megcsinálták a petevezeték átjárhatóságit, méhtükrözést, és egy küretet a ciklus 23. napján. Előtte természetesen volt vérvétel. Szervi rendellenességet szerencsére nem találtak, viszont a szövettan eredmény "elégtelen secretio" lett, ami azt jelenti- a doki azt mondta-, hogy bár megtörténik nálam a peteérés, de nem tud kilökődni vagy túl hamar elhal. Mindkettő progeszteron hiány miatt van.
Így most a ciklus rendbetétele miatt, és azért hogy jobb minőségű legyen a peteérésem, kell szednem 3 hónapon keresztül.
Nagyon remélem, eredményesen.:)
kicsikincs
2015-03-23 15:34:31
Én most úgy döntöttem h még nem szedek semmi csodaszert! Megvárom az endo doki véleményét és majd csak aztán persze ha ajánl valamit! Addig csak a vasat és a Femibion-t szedem továbbra is és ennyi!!
kicsikincs
2015-03-23 15:31:32
Edina!
Hogy lehet az h + teszted volt és nem volt baba?? :O Akkor mitől volt HCG-d???
Andi1989
2015-03-23 15:30:26
Edina, igazán nincs mit! nagyon nagyon boldog babavárást kívánok! :)
Reméljük, hamarosan a többi fórumozóval együtt csatlakozunk hozzád.:)