Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-04-13 08:18:02

Sziasztok lanyok! Most egy kicsit leesett a hom de sztem meg belefer igaz!? :-)
Klau84
2015-04-13 07:22:58

Jó reggelt!az én görbém tiszta zavaros,bár a tegnap reggel is kimaradt,de ma olyan alacsony a hőm,mint mikor meg szokott jönni...ovu után még sose volt ennyire lent..nem értem..kíváncsi leszek a holnapra..
kardvirag
2015-04-12 22:31:02

Köszönöm a válaszaitokat Lányok!

Vestal és Gyönygvirág nagyon sajnálom!!! :(
Vestal
2015-04-12 21:21:43

Gyongyvirag, nagyon sajnálom ! :(
Gyöngyvirág88
2015-04-12 21:13:26

Sajnálom :(

Én is decemberben veszítettem el a babát. 9 hetes voltam, engem műtöttek is :(
Vestal
2015-04-12 21:09:47

Kardvirag:
Több pozi teszt is igazolta a terhességet, de megjött a menzeszem kicsit késve és el is ment. Valószínűleg nem tapadt meg rendesen.
Ezt találtam :
A spontán vetélések jelentik a terhességek megszakadásának leggyakoribb formáját: az orvos által megállapított várandósságok mintegy 10-25%-a végződik vetéléssel. Ezek között az úgynevezett kémiai terhesség a leggyakoribb forma, amely a spontán vetélések 50-75%-ánál fordul elő. A terhesség ilyenkor nem sokkal az embriókezdemény méhfalba történő beágyazódása után szakad meg. Az osztódásnak indult, de be nem ágyazódott embrió ilyenkor vérzés kíséretében távozik az anya szervezetéből. Mivel ez éppen a szokásos menstruáció idején történik, az anya gyakran egyáltalán nem is tud róla, hogy terhes volt, illetve hogy vetélésen esett át.

Gyongyvirag: doki szerint mar akkor kiürült rendesen, vissza kellett mennem 1 hétre rá, de nem volt semmi eltérés. Ez az első ilyen kései ovulacios ciklusom. Arra gondoltam, hogy a munkám is rátett egy lapáttal, mert stresszes volt.
Gyöngyvirág88
2015-04-12 21:02:27

Kardvirág, azt jelenti, hogy a teszt kimutatja, de nem indul fejlődésnek.
Anitacool
2015-04-12 21:01:25

Lányok, nekem is gyanús, hogy még csak most lesz ovum! :-)
Fantasyc, szépen alakul a görbéd!
kardvirag
2015-04-12 20:56:44

Vestal Bocs, de megkérdem: Mit jelent pontosan a kémiai terhesség? Ezt a kifejezést most hallom először, lehet én vagyok lemaradott.
Gyöngyvirág88
2015-04-12 20:53:24

És azóta minden ciklusod rendesen megjött? Vagy még esetleg a terhességnek lehet a következménye, hogy nem állt be rendesen?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!