Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Linda2009,
én ugyanebben a cipőben vagyok! Januárban volt egy méhtükrözésem, petevezeték átfújással és egy kürettel. A szövettani és véreredményekből derült ki, hogy a ciklusom második felével van gond. Vagy nem tud rendesen kilökődni a petesejt, vagy a megtapadásban akadályozza valami. Így progeszteron pótlást kapok. Nekem is Duphastont kell szednem 3 hónapig, csak nekem a 15. naptól. Most fejeztem be a második hónapot, várom a csodát. Még van egy... Nekem is azt mondta a doki, hogy közben is teherbe tudok esni, bár eddig semmi. Még beszedem a 3 levéllel- ha most sem sikerült-, utána várok még egy hónapot, és elmegyünk a meddőségibe. Én megfogadtam, hogy már nem húzom-halasztom az időt, nem várok örökké a csodára.
Remélem, hogy Neked sikerül a progi pótlással helyre tenni a dolgokat.:)
Ha bármi kérdésed van, írj még nyugodtan! :)
Narita
2015-04-22 08:03:40
Sziasztok:)
Linda
Én ittam Inofolicot. Szeptemberben derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van, nem tudom, hogy nálad esetleg hasonló ok miatt írta-e fel a doki. A magas inzulinszint okozza ugye sajnos, h nem elég a progeszteron a szervezetünkben. Ez az Inofolic (amiben folsav és myo-inositol van) segíti a sejtek inzulinérzékenységét, h nem késztesse a szervezeted magát több inzulin termelésére (ami lenyomja a progeszteront). Nekem rendben volt a ciklusom, most viszont 6+5 hetes terhesként szednem kell a biztonság kedvéért Duphastont, h megmaradjon a baba. Mert ugye a Duphaston progeszteronpótló. Én szeptember óta ittam az Inofolicot, de babával próbálkozni csak év legelejétől kezdtünk...és március közepén megfogant:) Létezik egyébként egy olcsóbb verzió, mert az Inofolic elég drága, fele árban is lehet netről rendelni ugyanilyen anyagokat tartalmazó port, én is azt ittam, miután az első doboz Inofolic elfogyott.
Tsibe
2015-04-22 07:50:16
Lisa! Köszi :)
Linda! Nekem is inofolicot javasolt a doki, bár nekem még nincsenek meg a hormoneredményeim. Ma fog megérkezni, úgyhogy még nem tudok tapasztalatról beszámolni. Én most úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek, amit a doki kér/mond, és bízom a sikerben. Azt olvastam egyébként, hogy nem valami jó ízű...délután kiderül.
És 400mg E vitamint szedek majd még mellé.
lisa74
2015-04-22 07:24:25
Tsibe... Ez jóó.. Megy a drukkk.. :-)
Linda2009
2015-04-22 07:23:01
Sziasztok, tegnap voltam dokinál, és írt fel duphastont, 3 hónapig kell szednem a 16. Naptól 10 napig. Azt mondta nincs nagy baj, ez rendbehozza a ciklusom, meg a progeszteronszintemet, és utána nincs akadálya a babának.Szerinte akár közben is teherbe eshetek már. Szedett már valaki ilyent? Én bízom benne, hogy tényleg hamarosan...meg javasolta, hogy ha a pénztárcám megengedi,az inofolic Készítményt.Arról véleményetek?
Tsibe
2015-04-22 06:53:50
Jó reggelt!
Én ma így:
Andi1989
2015-04-22 06:37:38
Kedina,
És hova érdemes menni ilyen akupunktúrás kezelésre? Nem tudom, hogy álljak neki a keresésnek :-D
Nekem ma reggelre eléggé leesett a hőm a tegtegnapihoz képest... Bár mondjuk egy picit korábban keltem.
Andi1989
2015-04-22 06:34:43
Kicsikincs, úgy örülök!!! :-) minden rendben lesz, ne aggódj, vigyázz magadra nagyon :-)
elég biztató görbe.:) Hajrá!