Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi én sem gondolnám de azért furcsa egy kicsit.Na mindegy majd kiderül amikorra behúzta az ovut.Neked nagyon szépen alakul a görbéd szoritok neked hogy pozitív legyen a vége :)
Andi1989
2015-04-24 09:37:21
Sziasztok! :)
Makesz, szerintem az nem az ovud volt még, nagyon korai lenne. Nekem volt, hogy mensi után még felugrott a hőm.
Én így ébredtem reggel,lassan itt az idő...
Makesz
2015-04-24 09:12:39
Sziasztok lányok Remélem ez a szép tavaszi hónap mindenkinek pozitív tesztet ad.Bízom benne hogy nekünk is összejön végre a baba.Érdekes a görbém az előző hónapba is igy volt hogy közvetlen a mensi után megemelkedett a hőm.Szerintetek lehetséges hogy akkor volt a peteérésem?
Klau84
2015-04-23 17:36:48
Fantasyc,Moha,de jó hallani felőletek! :) Kár,hogy nem másik topikban,de mindennek eljön az ideje. Engem kb annyi ideig idegesítenek az fb-n sorra megjelenő babaváró posztok,hogy: jaj basszus,ezt nem hiszem el,hogy nekik is gyerekük lesz...aztán kész,elmúlik :) közeli barátnők babáinak meg örülök.És ami a legfurább,hogy én még a lassan egy év alatt egyszer sem sírtam mikor megjött..(az elején bosszúból aznap még rágyújtottam egyet csakazértis,ha már lemondtam a cigiről..) még bennem van a majd legközelebb összejön érzés (jó,aznap magam alatt vagyok,de most már jobb :) Viszont 2 hónapunk van,mert a párom júliusban kimegy külföldre decemberig és csak hétvégente jön haza. Úgyhogy májusban elmegyek endokrinológushoz+egy spermavizsgálatra elcibálom a férjecském!és közben összejön a baba!ez a terv! az a volume jól hangzik,megnéztem,de most vettem Macát,azzal kezdjük.
Bocsi a hosszúságért,csak örültem a régi csajoknak! :)
lisa74
2015-04-23 13:16:50
Kicsikincs.. Nagyon szépek a tesztek.. :-)
Andi1989 biztató a gőrbéd.. :-)
Fantasyc
2015-04-23 11:25:22
Volume 500, bocsi elírtam. :-)
Fantasyc
2015-04-23 11:24:10
Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de az utóbbi időszak nagyon rossz és stresszes volt nekem, remélem ennek vége.
Kicsikincs, gratulálok!!!! :-)
Szép erős ez a teszt, szuper hír!!!
Klau és mindenki, aki el van keseredve: Én lassan 4 éve próbálkozok és higgyétek el, én is el vagyok sokszor keseredve, de mára eljutottam odáig, hogy nem zavarnak a kismamák, sőt vágyakozással fordulok feléjük...nagyon rossz, hogy nekem nem adatik meg, hogy kismama és anyuka legyek, de bízok benne, hogy megvan az oka. A rossz időszaknak is volt haszna, mert kiadhattam magamból, ezt ajánlom nektek is. Beszéljetek róla a párotokkal, Ő tuti megérti, mert ugyanazt érzi, szóval fel a fejjel.
Moha, örülök, hogy felbukkantál, mi van veled???
Én a kihülés felé araszolok mint régen, pedig szedem a pm. bogyót, mostmár emelt szintem 1,5 tablettát. Ma voltam vérvételen, kíváncsi leszek az értékeimre. Az ovum is előrébb jött a múlt hónapban, nem tudom, hogy miért. Letroxot, D-vitamint, Vasat+folsavat szedek, szerintem ezek nem tologathatják....
Páromnak a Volme 500 vitamint ajánlották. Hallottatok róla? Egy ismerősömnek is kevés volt az egészséges katona és 1 hónap szedése után úgy felturbózta neki, hogy össze is jött.
A görbém:
Andi1989
2015-04-23 09:46:41
Tsibe,
én is ugyanígy jártam tegnap, de ma reggelre vissza ment. Nem tudom, mi okozhatta.
Mondjuk az ovumat biztosan nem jó helyre húzta be, mert valahol a 14-16. nap között volt.:)
Tsibe
2015-04-23 08:51:04
Sziasztok!
Na ilyet még nem produkáltam:
Moha13
2015-04-23 08:29:42
kicsikincs
Gratulálok! :)
Én mondtam, hogy a MACA csodaszer! :)