Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Timcsi, nem akarlak elkeseríteni, de a pajzsmirigy eléggé tudja befolyásolni a terhességet :/ Ha létre is jönne, nagyon sokszor vetélés a vége. Én a helyedben elmennék egy pajzsmirigy vérvételre. TSH, T3, T4 és antiTP-t kellene nézetned, abból kiderül minden :)
kicsikincs
2015-04-23 07:31:56
Sziasztok!
Anitacool!
10-es érzékenységű tesztem van! :)
Töltenék képet de most sz@r a képfeltöltő oldal. Vagy csak nálam nem megy de már tegnap sem tudtam nektek képet tölteni! :/
Timcsi123
2015-04-23 06:24:26
Kicsikincs, nagyon gratulálok!
A többieknek pedig kitartás.
Nálam így zajlik az idegenekkel való ismerkedés, tisztelet a kivételnek:
- házas vagy?
- igen.
- mióta?
- másfél éve.
- van gyereketek?
- még nincs.
- hogyhogy? Nem akartok?!
Szerencsére a család megértő. Csatolom a mai görbém. Ez a rendszer nem túl okos. Átrakta a peteérésemet a 19. napra, mert megfáztam és emiatt felment ahőm. És most majd a következő ovut is ez alapján számolja. Ez így szar... :D
A nődoki azt mondta az eredményeim alapján, hogy a pajzsmirigyem kicsit alulműködik, emiatt alacsonyabb az alaphőm, de ez nem akadálya a teherbeesésnek. Jódpótlást javasolt, amit egyelőre megpróbálok természetesen pótolni spirulinával.
Aztán jön a többi kivizsgálás, ha legközelebb hazamegyünk Mo.ra és addig nem sikerül.
Mindenkinek szép napot! (Bocs, mindig olyan sokat írok)
Anitacool
2015-04-22 21:46:23
Kicsikincs, ez a 11.dpo-s HCG teszted milyen erősségű volt?
Tsibe
2015-04-22 21:14:33
A macát ő is szedi 1,5 hónapja, meg 3 hete eszi velem a méhpempőt. Elméletben még egyiknek a hatása sem látszódhat az eredményén. De nagyon bízom bennük. Tudom, h drága a Fer14, de szerencsére nem okoz gondot, úgyhogy betársítjuk ezt is :) A méhpempő hatását viszont annyiban látom rajta, hogy kevésbé stresszes. A doki kapásból kérdezte, h vállalkozó-e. Szinte csak ilyen esetekkel találkozik...
Az én férjem ráadásul immumszuppresszánst szed, mert túl műkődik az immunrendszere, és allergiás, nagyon. Jelenleg ez az egyetlen szteroidmentes megoldás :( Valószínűleg a vitaminszintjét is lehúzta a gyógyszer. Bízom benne, hogy ennyi a gond és vitaminpótlással helyrejön. Hormonvérvételre hétfőn megy....
Andi1989
2015-04-22 21:02:55
Tsibe,
Mi is voltunk andrológián. Szerencsére csak egy kisebb bacit találtak, antibiotikummal kezelték. De most a biztonság kedvéért vettünk Maca Vibe kapszulát és azt szedi a férjem!Erősíti a katonákat és erős libidó fokozó. Tapasztalat :-D A Fer14-nek elég húzós az ára.
Andi1989
2015-04-22 20:59:38
Köszönöm szépen mindenkinek! Egy picit most jobban érzem magam, és a férjemnek is elmondtam, hogy mit érzek! Remélem, vagyis tudom, hogy eljöttetek mi időnk is, de szörnyű a várakozás! Mindenki, de tényleg mindenki vagy már babás vagy épp terhes, én meg mindig csak szépen mosolygok hozzá, holott legbelül már milliószor összetörtem és meghaltam... Próbálom magam tartani, de nem mindig megy. De össze kell szednem magam, hinni és bízni!
Köszönöm!
Tsibe
2015-04-22 19:44:56
Sziasztok!
Andi, totál együttérzek veled. A legjobb barátnőm néhány hete jelentette be, hogy babát vár. Nem tervezték, egyetlen alkalommal nem védekeztek csak... Nekem konkrétan az anyósomat nem lehet leakasztani a "mikor lesz már unoka" témáról. Kiborìt és gyomorgörcsöm van ha találkozunk. Szóval nem vagy egyedül az érzéssel :)
A párom most jött haza a spermaanalízisről. Nagyon kevesen vannak a kiskatonák :( A doki Fer14et ajánlott. Esetleg van valami ötletetek mit szedhetne még mellé, hogy javuljon a helyzet?
Gyöngyvirág88
2015-04-22 19:10:25
Attól én is agyvérzést kapok, hogy mindenki azt kérdezgeti, mikor jön a baba... Ha a jövőbe látnék, biztos tudnám, de így nem annyira :) Nem is értem ezeket a kérdéseket :(
Vestal
2015-04-22 19:02:30
Kicsikincs, NAGYON NAGYON GRATULÁLOK !
Andi, hidd el tudom mit érzel, bár nem 3 éve próbálkozunk, megis vannak időszakok amikor kiborulok ha a környezetemben valaki bejelenti a "nagy hírt" . De próbálok bízni minden egyes hónapban.
Ráadásul nem tudok nem ragorcsolni, mivel nemsokára 30 leszek, es mindenki azzal b@szogat, hogy mikor jöhetnek babazni. (Természetesen ha elmondom hogy azon vagyunk akkor jön a "jótanács", hogy nem szabad ragörcsölni)
Drukkolok, hogy a hónap neked is sikeres legyen, hogy minél hamarabb kétcsíkos teszted legyen !!!