Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2015-04-22 21:02:55
 
Tsibe,
Mi is voltunk andrológián. Szerencsére csak egy kisebb bacit találtak, antibiotikummal kezelték. De most a biztonság kedvéért vettünk Maca Vibe kapszulát és azt szedi a férjem!Erősíti a katonákat és erős libidó fokozó. Tapasztalat :-D A Fer14-nek elég húzós az ára.
Andi1989
2015-04-22 20:59:38
 
Köszönöm szépen mindenkinek! Egy picit most jobban érzem magam, és a férjemnek is elmondtam, hogy mit érzek! Remélem, vagyis tudom, hogy eljöttetek mi időnk is, de szörnyű a várakozás! Mindenki, de tényleg mindenki vagy már babás vagy épp terhes, én meg mindig csak szépen mosolygok hozzá, holott legbelül már milliószor összetörtem és meghaltam... Próbálom magam tartani, de nem mindig megy. De össze kell szednem magam, hinni és bízni!
Köszönöm!
Tsibe
2015-04-22 19:44:56
 
Sziasztok!

Andi, totál együttérzek veled. A legjobb barátnőm néhány hete jelentette be, hogy babát vár. Nem tervezték, egyetlen alkalommal nem védekeztek csak... Nekem konkrétan az anyósomat nem lehet leakasztani a "mikor lesz már unoka" témáról. Kiborìt és gyomorgörcsöm van ha találkozunk. Szóval nem vagy egyedül az érzéssel :)

A párom most jött haza a spermaanalízisről. Nagyon kevesen vannak a kiskatonák :( A doki Fer14et ajánlott. Esetleg van valami ötletetek mit szedhetne még mellé, hogy javuljon a helyzet?
Gyöngyvirág88
2015-04-22 19:10:25
 
Attól én is agyvérzést kapok, hogy mindenki azt kérdezgeti, mikor jön a baba... Ha a jövőbe látnék, biztos tudnám, de így nem annyira :) Nem is értem ezeket a kérdéseket :(
Vestal
2015-04-22 19:02:30
 
Kicsikincs, NAGYON NAGYON GRATULÁLOK !

Andi, hidd el tudom mit érzel, bár nem 3 éve próbálkozunk, megis vannak időszakok amikor kiborulok ha a környezetemben valaki bejelenti a "nagy hírt" . De próbálok bízni minden egyes hónapban.
Ráadásul nem tudok nem ragorcsolni, mivel nemsokára 30 leszek, es mindenki azzal b@szogat, hogy mikor jöhetnek babazni. (Természetesen ha elmondom hogy azon vagyunk akkor jön a "jótanács", hogy nem szabad ragörcsölni)
Drukkolok, hogy a hónap neked is sikeres legyen, hogy minél hamarabb kétcsíkos teszted legyen !!!
juuuccc
2015-04-22 18:56:06
 
Kicsikincs :)

Még egyszer nagyon örülök neked, most már csak vigyáznod kell magatokra és élvezd minden percét :) És remélem neked lesz igazad és nálam is arról van szó, mint nálad :)

Andi

Nekem is volt ilyen és szerintem nagyon sokunknak én sem ismertem volna be ám mások előtt még néha magam előtt sem, hogy féltékeny voltam ha ilyet hallottam. De ne aggódj át fogod élni, hamarabb mint gondolnád, mert szépen türelmesen már 3 éve vársz rá és még csodásabb lesz így megkapni. És a féltékenység is el fog múlni, mert attól nem fogjuk hamarabb megkapni, ha nem örülünk a másik boldogságának :) Fel a fejjel és két csíkra fel!Én nagyon drukkolok neked!!!!!
Gyöngyvirág88
2015-04-22 18:55:47
 
Sokan éreznek ilyet, köztük időnként én is :( Inkább add ki, az talán segít. Fel a fejjel, nekünk is eljön az időnk, és gyönyörű babánk vagy babáink fognak születni :)
Andi1989
2015-04-22 18:47:02
 
Sziasztok...
Csajok, én annyira egy elcseszettnek érzem magam :'(
Lehet, sokan meg fogtok kövezni, de nem tudok mit csinálni.
Ma megszületett a sógornőmék kisfia. Gyönyörű, egészséges, mindketten jól vannak szerencsére! De ahelyett, hogy földöntúli boldogságot éreznék, sírni tudnék. Sírni, ordítani a fájdalomtól. Nem tudom, hogy én valaha át fogom-e ezt az érzést élni, hogy lehetek-e anya. Nem tudom... Irigy vagyok, és mélységesen dühös.dühös, mert sorban jelentik be az ismerőseim, rokonaim, hogy babát várnak, én meg minden hónapban, már 3 éve,a wcn ülve sírva konstatálom, hogy megint nem sikerült... A külvilág és a rokonok felé mosolygok, de ha egyedül vagyok, elönt a bánat és a fojtogató sírás. Eddig más babánál nem fordult elő ilyen. Nem tudom mi van velem, kezdek begolyózni :-(

Ne haragudjatok, ha valakit felzaklat, amit írtam, megértem! De ki kellett adnom magamból!
kicsikincs
2015-04-22 18:01:32
 
Sziasztok!
Köszönöm lányok a gratulációt, nagyon jól esik! :)
Juuuccc!
Ha vissza nézed a görbém nekem is lentebb esett a hőm pontosan annyiról annyira mint neked! :) De másnapra vissza is ment 37.1-re! Még nincs veszve semmi! ;) Hajrááá! :) Szorítok nagyon!
Nekem megvolt ma a Béta HCG-m és azt mondták h emelkedést látnak tehát megvan a kis terhességem!!!! :D Annyira boldogságos vagyok h hihetetlen!!!
Ma is csináltam jóstesztet és egész szép lett mára....
Klau84
2015-04-22 15:36:05
 
Tsibe!
Én menzeszig szedem a méhpempőt,alatta szünet és aztán megint. Az inofolicot 2 hónapja...egyenlőre semmi jó hír...le vagyok törve.. :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!