Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még egyszer nagyon örülök neked, most már csak vigyáznod kell magatokra és élvezd minden percét :) És remélem neked lesz igazad és nálam is arról van szó, mint nálad :)
Andi
Nekem is volt ilyen és szerintem nagyon sokunknak én sem ismertem volna be ám mások előtt még néha magam előtt sem, hogy féltékeny voltam ha ilyet hallottam. De ne aggódj át fogod élni, hamarabb mint gondolnád, mert szépen türelmesen már 3 éve vársz rá és még csodásabb lesz így megkapni. És a féltékenység is el fog múlni, mert attól nem fogjuk hamarabb megkapni, ha nem örülünk a másik boldogságának :) Fel a fejjel és két csíkra fel!Én nagyon drukkolok neked!!!!!
Gyöngyvirág88
2015-04-22 18:55:47
Sokan éreznek ilyet, köztük időnként én is :( Inkább add ki, az talán segít. Fel a fejjel, nekünk is eljön az időnk, és gyönyörű babánk vagy babáink fognak születni :)
Andi1989
2015-04-22 18:47:02
Sziasztok...
Csajok, én annyira egy elcseszettnek érzem magam :'(
Lehet, sokan meg fogtok kövezni, de nem tudok mit csinálni.
Ma megszületett a sógornőmék kisfia. Gyönyörű, egészséges, mindketten jól vannak szerencsére! De ahelyett, hogy földöntúli boldogságot éreznék, sírni tudnék. Sírni, ordítani a fájdalomtól. Nem tudom, hogy én valaha át fogom-e ezt az érzést élni, hogy lehetek-e anya. Nem tudom... Irigy vagyok, és mélységesen dühös.dühös, mert sorban jelentik be az ismerőseim, rokonaim, hogy babát várnak, én meg minden hónapban, már 3 éve,a wcn ülve sírva konstatálom, hogy megint nem sikerült... A külvilág és a rokonok felé mosolygok, de ha egyedül vagyok, elönt a bánat és a fojtogató sírás. Eddig más babánál nem fordult elő ilyen. Nem tudom mi van velem, kezdek begolyózni :-(
Ne haragudjatok, ha valakit felzaklat, amit írtam, megértem! De ki kellett adnom magamból!
kicsikincs
2015-04-22 18:01:32
Sziasztok!
Köszönöm lányok a gratulációt, nagyon jól esik! :)
Juuuccc!
Ha vissza nézed a görbém nekem is lentebb esett a hőm pontosan annyiról annyira mint neked! :) De másnapra vissza is ment 37.1-re! Még nincs veszve semmi! ;) Hajrááá! :) Szorítok nagyon!
Nekem megvolt ma a Béta HCG-m és azt mondták h emelkedést látnak tehát megvan a kis terhességem!!!! :D Annyira boldogságos vagyok h hihetetlen!!!
Ma is csináltam jóstesztet és egész szép lett mára....
Klau84
2015-04-22 15:36:05
Tsibe!
Én menzeszig szedem a méhpempőt,alatta szünet és aztán megint. Az inofolicot 2 hónapja...egyenlőre semmi jó hír...le vagyok törve.. :(
Tsibe
2015-04-22 15:27:25
Tudom, hogy már korábban kérdeztem, hogy ki hogyan szedte a méhpempőt, de még mindig tétovázom kicsit, bocsi :D
A Dydexesre az van írva, hogy mensi végétől a következő kezdetéig kell szedni, majd szünet, és a mensi elmúltával újrakezdhető.
A méhpempő.hu-n, ahonnan szintén lehet rendelni, csak sokkal drágább, viszont az van, hogy 28 napos kúra, majd 28 nap szünet felváltva.
Most akkor melyik lehet a hasznosabb szerintetek?
Köszi:)
Tsibe
2015-04-22 10:53:20
Meghozta a futár az inofolicot. Szerintem ez majdnem teljesen ízetlen :) Felüdülés a borzalmas ízű méhpempő után :D
Andi1989
2015-04-22 10:07:18
Linda,
nekem is 3 hónapot próbálkozást mondott a doki utána. De én nem akarok annyit várni... Elég volt ez a 3 év...
juuuccc
2015-04-22 10:02:15
Sziasztok lányok,
hát még sem csináltam tesztet, egy kicsit letörtem, mert leesett a hőm... ezért elnapoltam, ha nem jön meg pár nap múlva csak akkor fogok tesztelni.
Linda2009
2015-04-22 09:53:41
De jó, köszi hogy írtatok. Nekem annyi előnyöm van, hogy van egy 5 éves lánykám, és ő egyetlen lehetséges alkalommal fogant. A menstruációmmal kezdett gond lenni decemberben, azóta össze vissza jön meg, hol 26, hol 36 napra. És hát kistesót szeretnénk, ami nem jött. Voltam vizsgálaton, uh-n, vérvételen, doki tegnap mindezek eredménye alapján azt mondta sárgatestelégtelenségem van, ez okozza a progeszteronhiányt(ami a görbémen is tisztán látszik, hisz peteérés után gyakorlatilag stagnál 36,2-n.) Azt mondta a Duphaston normalizálja a ciklusom, meg a progihiányt, és hajrá. Az inoflicot csak ajánlja, szinte csodaszerként emlegeti. Azt mondta a 3 hónap Dupháston után ha 3 hónapig még mindig nem esnék teherbe, akkor menjek vissza.
Még egyszer nagyon örülök neked, most már csak vigyáznod kell magatokra és élvezd minden percét :) És remélem neked lesz igazad és nálam is arról van szó, mint nálad :)
Andi
Nekem is volt ilyen és szerintem nagyon sokunknak én sem ismertem volna be ám mások előtt még néha magam előtt sem, hogy féltékeny voltam ha ilyet hallottam. De ne aggódj át fogod élni, hamarabb mint gondolnád, mert szépen türelmesen már 3 éve vársz rá és még csodásabb lesz így megkapni. És a féltékenység is el fog múlni, mert attól nem fogjuk hamarabb megkapni, ha nem örülünk a másik boldogságának :) Fel a fejjel és két csíkra fel!Én nagyon drukkolok neked!!!!!