Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jahh, hogy te szoktál szurkálást érezni?
Nekem múlt ciklusban 2x volt szurka érzésem de nagyon más időpontokban, mint a hő szerinti ovu. Úgyhogy nálam az nem mérvadó :-)
Viktória4
2015-05-18 13:41:13
Anitacool!
Köszi,meglátjuk?!
Majd megírom mi lett!
Gyöngyvirág88
2015-05-18 13:19:49
Anitacool, azért várjuk meg, mi lesz ebből :) Nem érzek semmit, a folyásom lett több, de se szurka, se semmi :)
Anitacool
2015-05-18 12:12:51
Andi, köszi a Macával kapcsolatos infókat! Ez alapján mi 1-1 kapszulát fogunk szedni, aztán meglátjuk. Bár nekem mindig 3 napos (max 4 ritkán) a menzeszem. Csak a ciklusom nagyon hosszú december óta. De ebben most hiszek!
Nekem is ezt csinálta múltkor, hogy ide-oda dobálta az ovut, mert valójában még nem volt akkor ovum, úgyhogy szerintem még neked se volt, a hőd alapján legalább is. Ciklus végén jelölt hely az igazi.
Viktória, szerintem jó helyre tette be a rendszer az ovudat, 2 nap múlva tesztelj újra! Drukkolok nagyon! ;-)
Edina fel a fejjel! A rendszer mindig oda teszi be az ovut, ahol a leesést követően legalább 2 napig fent marad a hő (kb.) ezért helyezte át.
Edina1985
2015-05-18 11:14:37
Én egy jó ideje nem szóltam már hozzátok, sajna volt egy letargikus periódusom. de most dokit váltottam és újult erővel vágtunk bele a dolgokba. Az új doki rögtön szinte rátért a petevezeték átjárhatósági vizsgálatla, ugyanis 1 éve sikertelen a projekt.Nem értem miért, de a rendszer az ovumat átrakta kedd helyett csütörtökre.
Viktória4
2015-05-18 10:29:31
Vestal,Klau!
Még ne adjátok fel!
Fújom vissza a hőtöket.
Viktória4
2015-05-18 10:26:43
Sziasztok!
Olyan fura a mostani görbém.Szerintetek mikor lehetett az ovum?A teszt ott volt pozitív,ahol a rendszer jelöli az ovut.13 napos szokott lenni a luteálisom,a görbe alapján ma a 14-en vagyok.Csináltam tesztet,de hómező.Lehet később volt az ovum?Köszönöm ha ránéztek!
Vestal
2015-05-18 09:38:51
Andi, nőgyógyász ad a teljes hormonsorra beutalót, legalábbis nálunk a háziorvos erre nem ad.
Andi1989
2015-05-18 09:28:48
Anitacool,
Mi is vettünk Macát. Férjem napi kettőt szed, én egyet. Annyit elértem vele a múlt hónapban, hogy a menstruációt kereken 5 napra állította be az eddigi 7-8 naphoz képest!
Szerintem nem rossz! Ártani biztosan nem fog!
Csajok,
Ha szeretnék egy teljes női hohormonsort csináltatni, akkor kitől kérjek beutalót? Háziorvostól is lehet?
Andi1989
2015-05-18 09:24:25
Sziasztok csajok! :-)
Visszatértem :-D megjöttünk Gunarasról, fantasztikus volt! A szálloda gyönyörű,a személyzet nagyon kedves, környezet nyugodt! Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne pihenni egy kicsit! Azért nem pihentünk mi se mindig, a babaprojekten erősen dolgoztunk :-D
Nagyon jól esett egy kicsit kikapcsolodni :-)
Azért mértem szorgosan tovább! Bár ez a hónapom abszolút nem egyértelmű számomra. A hőm szinte semmit nem emelkedett az első félidőhöz képest, és az ovut se érzékeli a rendszer normálisan. Most áttette a ciklusom elejére. Bár azon a napon pont volt egy enyhe, pár órás vérzésem, de a teszt negatívat mutatott.. Nem tudom...
Akinek megjött, annak fel a fejjel, pár hét és újra lehet próbálkozni!
A többieknek pedig nagyon szurkolok!
Nekem múlt ciklusban 2x volt szurka érzésem de nagyon más időpontokban, mint a hő szerinti ovu. Úgyhogy nálam az nem mérvadó :-)