Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Corina.. Én is aztgondolom, hogy ha nàlam mi den rendben, csakakkor zaklatnàm a pàromat az ő kivizsgàlàsàval, bàr ő nem tiltakozik ellene, ha menni kell, akkor el megy.. Csak azt nem értem, hogy ovu előtt egy nappal voltam a dokinàl uh, és nem irt semmit a papiromra a tűszővelkapcsolatban, hanem ragaszkodott, hogy először a pàrom menjen vizsgàlatra.. Nem tudom, hogy vàrjunk még 1-2 honapot, vagy minnél hamarabb legyúnk tulaz ő vizsgàlatàn??!!!
Corinna
2015-05-19 07:54:31
Lisa74, én pont így vagyok mint Te. Nejem is van gyerekem, a párombak nincs...rendszeresen megjön a mensim, de január óta nem estem teherbe...nálam megnézte a doki, van peteérés, utána egy héttel megnézte, volt tüszőrepedés is...viszont a beágyazódáshoz kell majd egy kis "rásegítés" amíg ezt nem próbáljuk meg, nem küldöm szegénykémet sehová...;-)
Vestal
2015-05-19 07:36:30
Sziasztok!
En új hónapot inditok...
De legalább "szép" 29 napos ciklust zártam az előző 54 napos helyett. Sikerült megint magamba zuhannom. Es meg 2 het mire eljutok a Mensmentisbe :(
Lisa en először magammal kezdem a kivizsgalast , tudom h a férfiaknak könnyebb, de mivel évekkel ezelőtt volt egy vetelesem, decemberben meg egy kémiai terhesség biztos velem van a baj.
Többieknek drukkolok!!!
lisa74
2015-05-18 21:51:08
Vagyis, àlmokat..!
lisa74
2015-05-18 21:49:47
Köszönöm a segítséget.. Szép älmomat.. :-)
Andi1989
2015-05-18 21:22:44
Lisa74,
Én először a páromat vizsgáltattam ki. Egy kicsit kellemetlen számukra, de szinte semeddig nem tartés viszonylag hamar van is eredmény.. Meg azért is vele kezdeném,, mert neked már van gyerkőcöd, tehát elvileg nálad kisebb az esélye, hogy baj van. Ha nála minden rendben, akkor kezd el magadat kivizsgáltatni. Az sokkal bonyolultabb és időigényes.
Csak egy jotanács :-)
zsuzskam
2015-05-18 21:08:43
Anita! Én egy hete szedem a Maca kapszulát. Naponta 3x1-et, gondoltam biztos, ami biztos. Azóta végre vége a maratoni ciklusomnak, az 55. napon megjött! :) Nem tudom, hogy mi lesz később, de én már ennek is örülök.
Gyöngyvirág88
2015-05-18 20:20:18
Lisa, szerintem a kettő együtt tutira elég. Ha az nem mutatná, akkor mennék el dokihoz :)
lisa74
2015-05-18 19:55:51
Sziasztok csajok.. Segítségre lenne szükségem.. A mult ciklusban ovu előtt voltam orvosnàl, nem irta rà a papiromra, hogy esetleges van e érett tűszőm... stb.., sak azt hogy vanegy myomam, de azt mondta aznemakadàlya a teherbe eséshez. Mivel nekem van mãr két gyermekem, a pàromnak meg nincs, és 4havi probàlkozàsbol nem maradtam terhes, igy adott beutalot a pàromnak spermavizsgàlatra.. De, én màr 40 ëves vagyok, ęs szeretném első körben meg kimélni ettől a vizsgàlattola pàrom.. Szerintetek, elmenjek ciklus kőzepén egy màsik lrvoshoz maszekba, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egyàltalán van e pete érés, repedés, stb.. Vagy a hő és az ovu teszt elég bizonyság??
Bocsi, ha hosszu voltam..
Gyöngyvirág88
2015-05-18 14:44:52
Igen, sőt a múlt hónapban azt hittem, hogy megjön, totál olyan érzésem volt :)