Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-05-20 11:50:08

3 nap helyett 5 napos volt és hát darabkás és élénkpiros volt még az 5. napon is. Még ma se teljesen múlt el.
Gyöngyvirág88
2015-05-20 11:20:25

Anitacool, mi a különbség?
Anitacool
2015-05-20 11:02:24

Szépen alakulnak azok a görbék!

Ági, már csak 2 hét és kiderül!

Edina, elég lapos az a görbe, de a lényeg, hogy legalább 2tized celsius fok különbség legyen az ovu előtti és utáni szakasz között.

Kitti neked megvolt már az ovud? Hőből nem látszik.

Gyöngyvirág, szerintem szuper az időzítés, drukkolok nektek is! Viszont vélhetően igazad volt azzal kapcsolatban, hogy elindulhatott nálam valami, mert ez a menzesz nem olyan, mint szokott lenni. :-(

Fantasyc úgy látom, van még idő ugrani a hődnek, és biztosra veszem, hogy pár nap és ott lesz az! :-)

Lisa, én is kb ott járok, mint te! :-) Még várni kell kicsit.
lisa74
2015-05-20 09:18:20

Tegnap elfelejtettem mérni.. Ma igy..
Fantasyc
2015-05-20 08:35:13

Sziasztok!

Lányok, micsoda hőemelkedések, bárcsak nekem is ilyen lenne és nem araszolnék, mint egy lomha kisegér. :-)

A vitaminokkal kapcsolatban annyit mondanék, hogy én is megrendeltem a Volume 500 férfivitamint, ha minden jól megy, csütörtökön hozza a postás. Majd leírom, hogy mit tapasztalunk. Egyik ismerősömnek pár hét alatt szemmel látható volt a változás és 1 hónap múlva sikerült a baba. Hátha csak ennyi hiányzik nekünk is. :-)

Szorítok mindenkinek!!!!

Moha, mi van veled??? Nagyon eltűntél...
Gyöngyvirág88
2015-05-20 07:44:35

Jó reggelt :)

Este sikerült elkapnom a Férjem, bár nem tudom számít-e valamit :(
Ilyen görbém még SOHA nem volt :)
Kitti9001
2015-05-20 06:32:53

Sziasztok! Elindult a hajrá!
Edina1985
2015-05-20 06:07:32

Tsibe.

Igen, a minta leadása után fél órára rá jó a vizsgálathoz. Mi is voltunk, a páromnak csak 15 milla a fickók száma. A doki rendes volt és megengedte, hogy megnézzük mi is és hát elég szörnyű volt látni a sok nem mozgó kisfickót. Nekünk Fer14-et ajánlott, de én körbenéztem a neten és Czeizel Endre genetikus professzor ajánlására a páromnak a Ferulantot vettem. Pont azok a vitaminok vannak benne, szelén, cink, amik a spermiumok éréséhez kell, sőt árban is aránylag jó, csak nálunk az a baj, hogy a párom elfelejti bevenni. jelenleg 10 nap késése van. :-( De elmondta, hogy nem érzi magát fáradtnak és olyan, mintha azacsik is nőttek volna, sőt én azt vettem észre, hogy az anyag mennyisége is nőtt. :-)
Én ma itt tartok. Nem sok a 37?
Ági41
2015-05-20 06:03:56

Jó reggelt!

Végre, bejelölte az ovut. :)

Gyöngyvirág88
2015-05-19 20:42:52

A cukrod nagyon szép, úgyhogy nem kell annyira elkeserednek :) Ha komolyan csinálod és betartasz mindent, hipp-hopp visszaáll az inzulinod :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!