Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gratulálok Vivkó ez elég határozott 2 csíkos! :-)
Vigyázz magatokra és sok boldogságot!
Vivkó0515
2015-05-21 11:22:41
elvileg azt amit utána külön tettem fel ha bemásolod a böngészőbe akkor megnyitja :)
Corinna
2015-05-21 11:12:17
Vivkó... nem tudom megnézni... miért nem? valamit nem jól csinálok biztos :(((
Vivkó0515
2015-05-21 11:10:18
nem gondoltam volna ezt hogy ilyen hamar körülöttünk mindenkinek nehezen ment tesómék 2 év sógoromék egy év pcoja volt a feleségének műtéte napra pontosan kellet nekik ááá nagyon kemény volt ezért álmomba se hittem volna ilyen hamar. sok sikert mindenkinek és ne adjátok fel majd még jelzem ha már tuti biztos drukkoljatok. :) köszönöm az itt olvasottakat sokat tanultam azért tőletek ;)
Teszteltem el se hiszem amit látok nem térek magamhoz, alig egy hónapja próbálkozunk nagyon látszik a két csík ez az minek látom??? Istenem mennyire örülök de egyben nagyon félek is hogy minden rendben legyen, első gyerek lesz azt se tudom hirtelen mit mondjak egyszerűen el se hiszem azt hittem majd hónapok lesznek ezért is kezdtem el itt görbét vezetni és és most teszteltem előszőr és két csíkos te jóóó ég nem merem teljesen beleélni magam mert ugye az elején vagyunk de ugye ez jó jel????
Edina1985
2015-05-21 10:44:42
köszi lányok. Próbálok nyugodt lenni most és a munkába temetkezni, de sajna nem megy. Kapom rendesen az ideget. Ugyan is 12 hét múlva lesz az esküvőm (nem nagy), de a meghívósunk eltűnt. Nem jelentkezik, meghívó sehol és a legrosszabb, ő hozta volna a fényképészt és ő maga lett volna a videós. Mivel kis községben lakom, a környékbeli ilyen fajta szolgáltatók mind foglaltak.